Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..........

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..........

Insignia ilk çıktığında test sürüşüne gitmiştim herhalde 2009 yılı idi, o zaman da 180 hp gibi değil demiştim, 1 ay önce arabayı teslim aldım hala da diyorum 180 hp gibi değil. Çünkü kasa ağırlığı fazla. Bunu anlamak için 0-100 hızlanmalarına bakmak yeterli. aynı güçlerdeki BMW'ler, audiler, alfalar yaklaşık 1-1,5 sn daha hızlı şekilde 100 km'ye ulaşıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      Insignia ilk çıktığında test sürüşüne gitmiştim herhalde 2009 yılı idi, o zaman da 180 hp gibi değil demiştim, 1 ay önce arabayı teslim aldım hala da diyorum 180 hp gibi değil. Çünkü kasa ağırlığı fazla. Bunu anlamak için 0-100 hızlanmalarına bakmak yeterli. aynı güçlerdeki BMW'ler, audiler, alfalar yaklaşık 1-1,5 sn daha hızlı şekilde 100 km'ye ulaşıyor.
      Evet güç beklentisi kişiden kişiye değişiyor bahsetmiş olduğunuz araçların motor kapasiteleri daha büyük hal böyle olunda ilk kalkışları daha iyi oluyor ama bizim araçları motoru küçük ve sıkıştırması yüksek olduğu içinde kendisinden beklenmeyen bir güç üretiyor bizim araçlarım kalkış aracı değil birinci viteste çok yüklenirseniz patiye düşer ama sonrasında bence gayet tatminkar bende 150-240 arasındaki performasına bakıyorum ve bir çok yüksek motorlu daha pahalı araçları geçmek bana yetiyor

İlave olarak Grafikteki Tork eğrisin çoğu araçta göremezsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Henüz uzun yola çıkmadığım için 100 km/saat sonrasını bilemiyorum fakat şehir içi ilk kalkışta hantal biraz. Dediğim gibi tüm olumsuzluklar kasa ağırlığı sebebiyle. Aynı motor corsa opc'yi uçuruyor haliyle.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
          Henüz uzun yola çıkmadığım için 100 km/saat sonrasını bilemiyorum fakat şehir içi ilk kalkışta hantal biraz. Dediğim gibi tüm olumsuzluklar kasa ağırlığı sebebiyle. Aynı motor corsa opc'yi uçuruyor haliyle.
          Corsa opc yi kullandım çok farklı tabiki seğmentleri unutmayalım

Yorum

merhaba... lpg de bizzat sorun yaşamış biriyim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.. aracı eğer tanırsanız 180 hp gücün 180 nide keyifle araçtan alırsınız yeterki aracı tanıyın hangi devirde hangi viteste ne yapabiliyor bunu tahlil edin gerisi tamamdır ben şuanda şehir içinde 9 10 litreden aşşağı yakan araba duymadım benzinli olarak bu arabda 10 litre yakıyor ve normal...
            F30 Sport+

Yorum

peki fatih bey lpg olayı netleşti hep sıkıntı bir sorum daha olacak flexride nedir 2700 tl verip ekletmeye değermi kullanan arkadaşlar varmı tavsiyelerineler şimdiden teşekkürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kerem toksöz
                peki fatih bey lpg olayı netleşti hep sıkıntı bir sorum daha olacak flexride nedir 2700 tl verip ekletmeye değermi kullanan arkadaşlar varmı tavsiyelerineler şimdiden teşekkürler
                kullanım zevkinizi artırır vede aracın rahat kullanımını sağlar
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kerem toksöz
                  kesinlikle değer. bu zamana kadar flexride'a verdiği paraya üzüleni görmedim
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    merhaba... lpg de bizzat sorun yaşamış biriyim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.. aracı eğer tanırsanız 180 hp gücün 180 nide keyifle araçtan alırsınız yeterki aracı tanıyın hangi devirde hangi viteste ne yapabiliyor bunu tahlil edin gerisi tamamdır ben şuanda şehir içinde 9 10 litreden aşşağı yakan araba duymadım benzinli olarak bu arabda 10 litre yakıyor ve normal...
                    +1 ASLAN BESLİYORSAK YEMİNİ VERECEĞİZZ
                    2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

flexi alirsaniz iki farkki araciniz olur o gunku ruh halinize gore spor yada normal kullanirsiniz

Yorum

Flexride güzel bişey fakat fiyatı da az değil.

Yorum

Alınacaksa navigasyon da olmalı bence. ya da sonradan taktırılmalı. olmayanlarda arabanın içi çok basit duruyor

Yorum

İşleniyor...
                          X