arkadaşlar hepinize selam ben opel insignia 1.6 cosmo almayı düşünüyorum fakat endişelerim var lütfen vakit ayırıp yardımcı olun çok hoşuma gidiyor bu arabalar fakat daha almadan yakıtı beni düşündürüyor yağlı sistem lpgyi kocaeli opel ekcan garantisini bozmadan ve sıkıntı oluşturmayan kullanım garantisiyle tavsiyede bulunuyor fakat başka forumlarda lpg bu araçta sibop eritme sorunu çıkartıyor diye okuyorum içinizde yağlı sistem lpgli cosmo kullanan var ise lütfen avantaj ve dezavantajları hakkında bilgilendirirse çok duacı olurum birde ben flexride şaşiyide eklettirmek istiyorum kullanıcılardan yine yardım bekliyorum yine aldığım duyumlara göre 1.6 dizeller geliyor diye bişey duyudum opel ekcan yok böyle bişey diyor bilgileriniz varmı vücut özürlü birinin üzerine alacağım bir araç olduğu için 5 yıl satamama koşulum oluşuyor çok iyi bir kara vermem gerek lütfen yardım edin şimdiden herkese teşekkürler hakkınızı helal edin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..........
Collapse
X
-
Ynt: insignia kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..........
hos geldiniz
lpg sorun cikartiyor er yada gec ama dersenizki ben 5 yilda 20-30 bin km anca yaparim derseniz fazla basiniz agrimaz sansli iseniz filexi ozelligi sonradan ilave edilen bir ozellik degil uretim esnasinda araca monte edilen bir ozelliktir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
flexiride bantta uygulanıyor doğru bende ekcanda evet buda olsun dedim sunroof falanda istedim en büyük endişem lpg bu korku yüzünden ya opelden vazgeçicem yada benzinli olarak kullanıcam vergi indirimini benzine ayırıcam galiba teşekkürler vakit ayırdığınız için
Yorum
-
kerem bey eğer yakıttan korkuyorsanız 1.4 t tercih edin. yok ben performansa daha çok önem veriyorum yakıt 2.planda derseniz 1.6 t alın.ama genel olarak ortalama 10 lt yakacağınızı göze alın.ve lpg gerçekten bir sorun sadece 1.6 için değil tüm firmaların tüm motorları için sorun.ben lpg li olupta hiç sıkıntı yaşamayan araç bilmiyorum.kesin avans düşüklüğü,vuruntu ,soğuk havalarda çalışma güçlüğü bunlar yaşanıyor.ve sübap erimesi tüm araçlarda oluyor tamam bizim araçlarda 40-50 bin km de oluyor diğerlerinde 100-150 bin ama kesin oluyor bunun kaçış yolu yok.
bence bu araçlara lpg takılır ama bu sorunlar başlayınca bu araçtan zevk alınır mı bence alınmaz yinede karar sizin.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
ahmet bey çok doğru bir noktaya temas ettiniz kısa süre zarfında sorunlar başlarsa bu araçtan zevk alınırmı benim araştırmalarım bu araç şehiriçinde 14/ 15 litrenin altında olması mümkün değil performanslı araba olduğu için yakıt çok çok fazla olacaktır yönünde old inanın şehiriçi 10 litre çok uygun geliyor kulağa 15 ltden sonra gerçekten kafam karmakarışıkm oldu
Yorum
-
ben şehir içi maximum 11i gördüm minimumda 7.4ü emin olun ufak devirlerde araç hiç yakmıyo diyebilirim ama sürekli şehir içi trafik dur kalk vs 12 flan olur normal 1.6 motor atmosferik(yani turbosuz) araçtan 100 kmde 1 litre oynar oda insigniaya değer...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Bence istanbul şehiriçi trafiğinde sürekli yoğun olan saatlerde kullanılırsa 15 lt bulabilir. Diyarbakırın tıkanmayan trafiğinde bile benimki 10 lt civarında. Bir de ağırlığından dolayı 180 değil de 150 hp gibi hissettiriyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kerem toksözdiyarbakırlı kardeşim 150 hp gibi hissettiriyor demişssin ben 140 hp likle test sürüşünden sonra 180 hp olmalı diye ısrar ediyorum yani şunu anlamalıyım 180 lik yüksek süratlerde bile hissettirmiyormu gücünü anlamyamadım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
1.4ü kullandıysanız(kötü değil) 1.6 turbo çok iyi gidiyor, performans konusunda endişeniz olmasın, çok devirli kullanırım diyosanız lpg tavsiye etmem, sakin kullanırsanız subaplar uzun süre gider 60-70bin km gibi.Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
Yorum