Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Smart alıcam yardım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Smart alıcam yardım?

Öncelikle bütün herkese iyi forumlar.İnşaat mühendisiyim ve malesef şantiyelere arabamla gidiyorum akşam üstünde en az abartısız 1cm toz oluyor.Yolların çukurları gereksiz yakıt tüketimi falanda çabası.İkinci el 13-15bin Tl arası kmleri yüksek smartlar var sizce bu araçlar nasıldır?Alınırmı?Alternatifleri çok ama bu keratanında tipi çok sevimli.Sizce ne yapmalıyım alırsam elimde patlarmı?Herkese teşekkürler...

Ynt: Smart alıcam yardım?

araba hakkında hiç bilgim yok ama zorlamaya gelemez diye tahmin ediyorum
    InsigniaTEAM

Yorum

Palio derim
      Hatta Albea derim

Yorum

dayımda var, aracın parçası çok pahalı, ve ustalar da bu araçtan pek anlamıyor galiba, kalitesi ve donanımı ayrıca yakıt tüketimi de tartışılmaz, şanslıysanız sorunsuz bi tane alıp ihtiyacınız olduğu sürece binersiniz

Yorum

Benım arkadasta kabrıyosu vardı keyıflı bır arac ve smartların asla devrılmedıgını bılıyorum kı bunu bızzat test ettık ama baska bılgım yok
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bencede palio alın.fantaziye gerek yok.siz işimi görsün diye araç alacaksınız palio hem yakıt hem yedek paça her konuda size hitap eder.bakkalda bile nerdeyse paçası var.periyodik bakımı yağ dahil 100 tl yi geçmiyor özel serviste.
            Ama yok ben smart istiyorum derseniz o konuda benimde hiç bir fikrim yok
            2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
            2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bakkala gidip iki ekmek üç yumurta bir adette vites kutusu alabilirmiyim demek isterseniz palio olabilir masrafı az olur yani işinizi görür
              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Herkese teşekkür ederim fikirlerinden ötürü dediğiniz gibi palio daha mantıklı gözüküyor şu anda.

Yorum

herkesle aynı fikirdeyim,uzak durun derim

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                  X