Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

Artık motosikletlerde az yakmıyor son zamlardan sonra Bende 150 cc var Honda 2.5 3lt tüketiyor oda 14-15 kuruş civarına geliyor 10 kuruş yakan motosikletde bırakmadılar bu gidişle Kimse bana 2lt yakıyor demesin alırken bizede öyle dediler hiçte o kadar yaktığı yok normal kullanım 2.5 devirli 3 lt aşagı yakmıyor. Kabaca 15 tl ile 100km En iyisi 1.3 dizel corsa aslında 25 kuruş ş içi yakıyor 20 kuruş ş dışı
    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Asya nostalji 125 lere bakiyorum 125 cc 3 litre yaksa yinede fena degil arabaya gore
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Çağrı abi 2.0 Otomatiği bilmem ama bizim 1.8 Düz vites LPGde şehir içi 29 şehir dışı 14 kuruş yakıyor inanmayan elbette olacaktır buyrun hesap

50 TL LPG / 350 KM = 0,142 Şehir Dışı (Klima Açık)
        50 TL LPG / 170 KM = 0,29 Şehir İçi Performanslı Kullanım+Kış Motor ısınmıyor

Yani bilemiyorum yine dizel istiyorsan paşa gönlün bilir
        LPGye karşı olduğunu biliyorum ama benzin 5 Lira yani..

Keşke herkes benim gibi düşse ve isyan çıksa , sıkıldım artık ben
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

motorda biyere kadar kış kapıda motor tepesinde adamın her yeri donar.
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Arkadaş bu milleti anlamak zor. Benzin 4 TL olunca yol kesenlerin 4,92 olunca sesi çıkmıyor. 5 TL 'yi geçsin diye bekliyorlar herhalde. Bu kadar duyarsız bir toplum olursa benzin 5 TL'de olur 10 TL 'de... Biz de burada arabaları satmayı konuşuruz. Tamam satalım araçları da ne alacağız, mazot olmuş 4,36 yarın ona da zam gelir. Elektrik fiyatları da benzinden aşağı değil zaten... Bu arabalar suyla çalışsa devlet suya da vergi koyar... O yüzden hiç kafamızı yormayalım... Bu işin bir de iyi yanı var, artık 1-2 km2lik yakınlığındaki yerlere yürüyerek gidiyorum, sağlığım için faydalı oluyor. Çarşıya da metro ile giderim, zaten park problem... Arabayla da şehir dışı gezileri yaparım o da 110'u geçmemek kaydıyla, oldu bitti işte. Allah devletimize zeval vermesin
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
              En son 2 gun ust uste 50tl lik alinca bende isyana geldim artik kullanmiyorum mecbur olmadikca ve motor almayi dusunuyorum 10tl ye 100 km
              Motor ne yakıyor su mu ? Bence bisiklet al
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
              X