Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

Bence karşılaştırma tablosu cok adil olmamış, eğer insigniayı bir dizel araçla kıyaslayacaksanız aynı tonajda bir arac ile kıyaslamalısınız,şehir içi 6 lt yakan araç ya corsadır yada 207 , bendeki 2. arac (hanım sürüyor) dizel i30 ağırlığı 1430 kg sehir içi tüketimi 7 -7.5 lt oldukça atik bir araç . şehir içi 5-6 yakanlar klima açıkken az bir zorlamada stop edenler örnek 1.3 corsa ( 1 yıl sürdüm stop edecek korkusundan ışıklarda klimayı kapatıyordum) . ek olarak ben 1,4 t insignia ile 4500 km önce sıfırladığım ort. tüketim tablosuna göre 7,6 lt yakmışım , dizele göre fazla bir fark yok. son olarak dizelci bir arkadaşım geçenlerde bir 1,6 insignia ile uzun yol gitmişti adam gidişini okadar beğediki gitti 2. araç olarak 1.6 cosmo aldı, aynı tadı ancak 3.0 bir dizelden alırsınız o da zaten km de 40 kuruş yakar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forestsoul
      Bence karşılaştırma tablosu cok adil olmamış, eğer insigniayı bir dizel araçla kıyaslayacaksanız aynı tonajda bir arac ile kıyaslamalısınız,şehir içi 6 lt yakan araç ya corsadır yada 207 , bendeki 2. arac (hanım sürüyor) dizel i30 ağırlığı 1430 kg sehir içi tüketimi 7 -7.5 lt oldukça atik bir araç . şehir içi 5-6 yakanlar klima açıkken az bir zorlamada stop edenler örnek 1.3 corsa ( 1 yıl sürdüm stop edecek korkusundan ışıklarda klimayı kapatıyordum) . ek olarak ben 1,4 t insignia ile 4500 km önce sıfırladığım ort. tüketim tablosuna göre 7,6 lt yakmışım , dizele göre fazla bir fark yok. son olarak dizelci bir arkadaşım geçenlerde bir 1,6 insignia ile uzun yol gitmişti adam gidişini okadar beğediki gitti 2. araç olarak 1.6 cosmo aldı, aynı tadı ancak 3.0 bir dizelden alırsınız o da zaten km de 40 kuruş yakar.
      ben tabloyu kendi açımdan bizim Vectra için yaptım değerleri de şehiriçi değil kendi kullanımımıza göre ortalama aldım. (%70 şehiriçi, %30 şehirdışı)
      ort. 6 litre yakacak dizel olarak 307'yi düşünüyorum. Megane II ve C4'de var ama Megane gitmiyor ve piyasadaki araçlar nerdeyse hurda, C4'de çok tipsiz, duruma göre bakıcaz
      InsigniaTEAM

Yorum

sıkıntı yoooook....depoları doldurmaya devam , nasıl olsa konuşup konuşup boşa can sıkıyoruz , hayırlısıyla bi çare bulunur elbet
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

nacizane görüşüm 110 bg altı dizel almamanız olacaktır, elinizdeki aractan sonra ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz çünkü tork sayesinde kalkışlarda iyi oluyorlar ama beygir düşükse 100 den sonra aracların ivmesi tat vermiyor.

Yorum

Dizele dönüş kesinleşti anlaşılan. Aracımı yakın zamanda büyük ihtimal satacağım
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forestsoul
              nacizane görüşüm 110 bg altı dizel almamanız olacaktır, elinizdeki aractan sonra ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz çünkü tork sayesinde kalkışlarda iyi oluyorlar ama beygir düşükse 100 den sonra aracların ivmesi tat vermiyor.
              307 1.6 HDI 110bg düşünüyorum ama kısmet 90lığı bile iyi gidiyor aslında.
              zaten artık ne donanım ne performans aramıyorum, benzin musluğunu kapatmamız yeterli

Orjinal yazı sahibi: smg05
              Dizele dönüş kesinleşti anlaşılan. Aracımı yakın zamanda büyük ihtimal satacağım
              hoşgeldin kardeşim
              InsigniaTEAM

Yorum

Herkes dizel almaya başlarsa hükümet mazot fiyatını benzinin 2 katı yapar. ib....lik değil mi yapar mı yapar

Yorum

yinemi zam, yuh yani, her gün benzin almaktan skıldım artık...

Yorum

benzin fiyatı ne olursa olsun insigniamı sattıramaz bana =)
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sende satarsan pes yani ortalaman 7,5 larda geziyor biz ne yapalım 9,5 dan aşşağı düşüremiyoruz.
                      Hükümetimiz saolsun kimsenin sesi çıkmadıkca çıkmayacaktırda bu zamlar devam edecektir .

2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                        Herkes dizel almaya başlarsa hükümet mazot fiyatını benzinin 2 katı yapar. ib....lik değil mi yapar mı yapar
                        +1000

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
                          Sende satarsan pes yani ortalaman 7,5 larda geziyor biz ne yapalım 9,5 dan aşşağı düşüremiyoruz.
                          Hükümetimiz saolsun kimsenin sesi çıkmadıkca çıkmayacaktırda bu zamlar devam edecektir .

Gram zevk alamaz oldum
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Evet gerçekten öyle bu fiyatlar karşısında insanın süresi gelmiyor
                            2015 2.0 sorento

Yorum

acaba motoru söküp yerine 1.6 dizel en ekonomiğinden bir motor aplikasyonu yapsak olurmu
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

En son 2 gun ust uste 50tl lik alinca bende isyana geldim artik kullanmiyorum mecbur olmadikca ve motor almayi dusunuyorum 10tl ye 100 km
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X