Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

Dünya rekoru kıran benzine bir zam daha

Benzin fiyatları litrede 8-9 kuruş artırıldı. Benzin fiyatı geceyarısından itibaren 4,92 liraya yükselecek.

Diyecek birşey bulamıoyum artık. maad maad maad maad maad maad maad Sözü sizlere bırakıyorum ...

Ynt: Benzine yine zam..litresi 4,92 tl oldu !

dün babamla da konuştum karar verdik, onca emek harcadığım Vectramız artık satılıktır en kısa zamanda dizele geçmek ümidiyle.
    InsigniaTEAM

Yorum

ÇAĞRI SEN BARİ YAPMA MAZOT ÇOK MU UCUZ.ÜÇ GÜN SONRA MAZOTA DA 5-6 KURUŞ ZAM GELİCEK
      Orjinal yazı sahibi: cagri
      dün babamla da konuştum karar verdik, onca emek harcadığım Vectramız artık satılıktır en kısa zamanda dizele geçmek ümidiyle.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

artık mecburuz abi, ne arabaya benzin dayanıyor ne de benzine para
        birde son zamanlarda aynı yolu günde 4 sefer kullanır olduk, sürekli git gel git gel, 50 liralık benzin 3 gün anca gidiyor.

bir hesap yaptım. bizim arabanın benzinde ortalama tüketimi 10 lt (şehiriçi çok kullanırsak 11'i geçiyor)
        ortalama bi dizel araç tüketimi 6 lt
        ve huyunu suyunu bilmediğim başka arabaya geçmek yerine bizim arabaya lpg takmamız halinde yapacağımız tahmini lpg tüketimi 13 lt

fark ortada. kaldı ki biz yılda 20.000km yapıyoruz, benzin-mazot farkı yıllık belki 4000 lirayı bulacak.
        bu zamana kadar hep zevkimize göre araç tercih etmiştik, artık bikaç yıl mantığı dinlemek gerekiyor malesef

demeyi unuttum, burada benim kârım şu olacak,
        fiyat olarak bizimkiyle kafa kafaya gelecek dizellere bakıyorum.
        yani sıfır araba alırken ki gibi dizel fiyat farkı ve bu farkı telafi edecek kadar yol yapma derdim olmayacak. dizele geçtiğim andan itibaren kârdaydım
        tek kaybım CDX'in donanımları ve motor olacak.
        InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı sen dizelde 1000 kg civarı ağırlıkta bir araba ortalama 6,5 lt mazot yakıyor eğer daha ağır bir araba dersen 7 lt yi rahat gecer.Birde sizin Vectra lpg de 13 lt hayatta yakmaz en fazla 10 lt yakar.

17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

13 litreyi şöyle yaptım abi, lpgli aracın benzine göre zaten biraz fazla yaktığını biliyoruz, araba sürekli gazla da çalışmayacak arada benzinde tüketecek, benzini de buna ekleyerek kabaca öyle 13 dedim.
            zaten Çorum'dan bi arkadaşta da 2.0 cdx var, lpg'de 35 kuruş yakıyorum dedi, bende ortalama 37 çıkardım, üstelik onunki manuel bizim otomatik olduğu için ben 13 litreyi çok rahat yakarım
            InsigniaTEAM

Yorum

Valla kuzende 115 hp 1,6 astra h var ortalama 7,5 lt lpg yakıyor lovato kit var üstünde araba 300 km de iken taktı şu an araba 100,000 nin üstünde.Sana bir fikir daha omega 2,5 ve ya 2,6 yla vectra yı değiştirin amam düz vites bir de lovato OBD 2 lpg kiti on numara olur.

35GB5825  A Rh+

Yorum

abi Omega'yı ta baştan düşünüyordum ben ama Vectra aldık bunun masrafları bile çok zorluyorki Omega'yı düşünemiyorum
                yakıt olarak değil mekanik, elektronik, yürüyen aksam vs anlamında. hemde Omega da tam zevk arabası, ben mantığın peşinden gitmek istiyorum ihihi
                zamanında büyük konuştum, bununda farkındayım
                InsigniaTEAM

Yorum

Elektrikten başka çare bırakmayacak.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bu gidişle bizi taliga (at arabası) paklar 1 kg samanla 10km garantisi var en azından
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Duz hesap olsun
                      Bir dusunur 5 olsun devlet babanın olsun demisti
                      2013 icin de sabit 6tl desinler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                        bu gidişle bizi taliga (at arabası) paklar 1 kg samanla 10km garantisi var en azından
                        Karayolarına birşey atmak ceza ( yiyen bunu çıkartacak .. ) böylece benzinden daha pahalıya gelecek :P
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                          Orjinal yazı sahibi: ulas79
                          Karayolarına birşey atmak ceza ( yiyen bunu çıkartacak .. ) böylece benzinden daha pahalıya gelecek :P
                          abi raconunu biliyoruz arkaya kesik çuval bağlarız yere dökmeyiz kışında yaktıkmı doğal gaz zammından kurtulmuş oluruz
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Şimdi full'den geliyorum 4,73tl/lt toplam 310,00tl 65 lt aldım. Koşan alıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Dizel iyidir. Ben de bugün yeniden (adamın tekiyle anlaştık, ilanı sildim, adam vazgeçti) corsa dizel için satış ilanı verdim sahibinden.com'a. Şehir içi (Diyarbakır trafiği yoğun değil) ortalama tüketim dikkatli kullanılırsa 5 lt/100 km.

Yorum

İşleniyor...
                              X