Merhaba arkadaşlar .autocad ve/veya 3d max programlarını kullanabilecegim bir tablet pc almak istiyorum .bilgisi olan varsa yardım etmeleri rica olunur
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tablet pc yardim
Collapse
X
-
Ynt: tablet pc yardim
Bahsetmiş olduğun programlar Yüksek CPU,Ram , Ekran kartı ve Ssd disk ister bu saydıklarımı karşılayan makinelerde düzgün çalışabilirsin aksi halde yavaşlıktan çok şikayet edersin tablet yerine ultrabook serisi makinelere bak
İşlemci i7
Ram 8 Gb
Disk SSD
Ekran kartın dahili hafızayı kullanmayan modellerden olacak
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXBahsetmiş olduğun programlar Yüksek CPU,Ram , Ekran kartı ve Ssd disk ister bu saydıklarımı karşılayan makinelerde düzgün çalışabilirsin aksi halde yavaşlıktan çok şikayet edersin tablet yerine ultrabook serisi makinelere bak
İşlemci i7
Ram 8 Gb
Disk SSD
Ekran kartın dahili hafızayı kullanmayan modellerden olacak2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Önereceğin dediğin zaman bir sürü marka ve fiyat çıkıyor gideceksin bir teknoloji marketine bu ve bunun üzerindeki ürünlerinizi görmek istiyorum diye bakacaksın modeli hafifliği teknolojisi ve saire...
hp spectre / folio Serisi
Asus Ultrabook
Dell
Bunlara bakabilirsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXÖnereceğin dediğin zaman bir sürü marka ve fiyat çıkıyor gideceksin bir teknoloji marketine bu ve bunun üzerindeki ürünlerinizi görmek istiyorum diye bakacaksın modeli hafifliği teknolojisi ve saire...
hp spectre / folio Serisi
Asus Ultrabook
Dell
Bunlara bakabilirsin2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
windows işletim sistemini kullanan 2gb ram li tabletler var mesela onlar yavaşmı kalır acaba2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emre2929windows işletim sistemini kullanan 2gb ram li tabletler var mesela onlar yavaşmı kalır acaba
Yorum
Yorum