Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1500 TL civarlarında Akıllı Telefon Önerisi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1500 TL civarlarında Akıllı Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar,
    Nokia 5800 gibi hurdaya ayrılmaya aday bir telefon kullanıyorum şu an. Müzik dışında nerdeyse hiçbir isteğimi karşılayamaz durumda. Artık bir üst sınıfa geçme vakti geldi gibi.
    Bu fiyatlara yakın 1500±200 tl civarında neler önerirsiniz?

Aklımda tahmin edeceğiniz üzere 2 telefon var; Iphone 4S 16 GB ve Samsung Galaxy S3
    Ben Samsung Galaxy S3'ü çok beğendim ama fazla araştırmadım. Eksi bir yönü var mı telefonun? Google Play Store'un AppStore'dan eksiği mi çok fazlası mı?
    O civarda 16 Gb Iphone 4S bulabilirim belki ama çok da canım çekmiyor Galaxy S3'le kıyaslayınca. Üstelik Iphone 5 çıkmışken.
    Siz neler önerirsiniz 1 haftaya kadar almayı düşünüyorum. Nokiaya tövbe ettim onun dışında ne önerirseniz araştıracağım

Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: 1500 TL civarlarında Akıllı Telefon Önerisi

S3 benim gözümde bir numara Iphone'de hem telefona para ver hem uygulamalara bana ters

Yorum

hasan kardeş bencede s3 şarjı az gidiyor diyorlar ama antroitlerin hepsi öğle internete girmeden camera acmadan rekorunm 2.5 gün ihihi
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Galaxy s3 tavsiye ederim. Apple store da ne varsa Android markette de var. Ustelik apple store da parali olan bir cok prg. Androidde bedava. Ustelik bir cok parali android prg. Bedava veren site var. Ozellik olarak ise S3 hem daha hızlı hemde ozellikleri fazla. Iphone kullanımı kolay. Basit kullanıma sahip. Ios işletim sistemi daha sorunsuz. Bu yuzden tercih ediliyor.
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

s3 tabikii başka bakmaya gerek yok 1550-1600 arası şu aralar fiyatı
          2015 2.0 sorento

Yorum

al sana maaza garantili s3

http://www.istanbulbilisim.com.tr/i9...ml?refid=cimri
            http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...promotion_topl
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çesit ve yenilikçilik diyorsan Android tercih et marka ve sadelik diyorsanda Ios al

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

2. ilan bedavaya satıyor abi 1100 tl kıllanırım almam ben onu
                İstanbul bilişimdeki güzel duruyor mavi mi daha iyi gider beyaz mı?

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Çesit ve yenilikçilik diyorsan Android tercih et marka ve sadelik diyorsanda Ios al
                Fatih abi ikisini de kullandım pederde 4s var geçenlerde de s3 ü denedim, s3 daha çekici geliyor.

Yorum

önüme ne gelirse onu yerim diyorsan iphone
                  kendi yemeğimi kendim seçerim diyorsan samsung derim
                  3 ay önce yurt dışından S3 getirttim öncesinde i4 kullanıyordum s3 gercekten harika olmuş.
                  8-9 eylül tarihlerinde media markt kampanya yapmıştı 1599 TL ye s3 verdiler 2 gün
                  İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                  Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

s3 kullaniyorum. arada bi donuyo makine onunbharicinde kullanmak icin 2 el kullanmak sart gibi..
                    F30 Sport+

Yorum

Android düşünüyorsan mutlaka Jelly Bean a yükseltilebilen bir telefon almanı tavsiye ederim.Ben Sensation XE kullanıyorum 2 aydır.Sandwich güncellemesiyle birlikte geldi.Jelly bean i bekliyorum.İlk defa Android kullanıyorum.Sense arayüzüne hasta kaldım diyebilirim.

[CENTER][CENTER]

Yorum

s3 derim ben de htc de iyi de piyasası yok
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ben s3 kullanıyorum.şarj eğer tel.i sadece konuşma için kullanırsan 3 gün gidiyor.uygulama dersen eşimde iphone 4 var onda ne varsa bundada var.boyutu büyük diyorlar ama bence bu bir avantaj internette Cok rahat geziniyorsun gözlerin yorulmuyor.ben memnunum.
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Şarj sorun değil abi alıştık günde 1 şarj etmeye zaten

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            s3 kullaniyorum. arada bi donuyo makine onunbharicinde kullanmak icin 2 el kullanmak sart gibi..
                            nasıl donuyor Gökhan abi komple kapatmak zorunda mı kalıyorsun mesela?

Yorum

S3'e +1

o değilde bi işe yaramayan e71'imin de şarjı kullanmadan 1 gün gidiyor, akıllı telefona geçince hiç zorluk çekmeyeceğim
                              unutmadan, nokia'dan kurtulman güzel bir olay
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X