DEMOKRASİYLEN yonetilmek, bir ulke toplumunun cogunlugu okur yazar ve bilincliyse ,olmasi gerektigidir .. amma toplumda cahil coksa cok tehlikelidir kurunun yaninda yasda yanar misali bilgili okumus insanlarda arada helak olur gider...
volkan bey bilgili insanla benzine zammin ne alakasi var ?
ben benzin zammindan bahsetmiyorum yazdiklarimdan bir sey anlamadinizmi
konu zamla alakali siz neler soylemissiniz alakasiz
Yazicagim konu hakkinda sizden icazet almammi gerekiyor
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Konu yine içinden çıkılmayacak muhabbetlere giriyor özellikle Siyasi parti isimlerinin zikredilmesinin doğru olmadığını düşündüğümüzü defalarca söyledik
Not: Internet ortamında anketleri izleyen ve anket sorularına göre cevap veren robotlar yapmak mümkün ama bu tür uygulamalar spesifik yapılır yani siteye göre özel hazırlanır durup dururken birinin açtığı bir anketi analiz edip içindeki soruyu yorumlayıp ona göre cevap veren bir solucan yapmak anlatıldığı gibi kolay değildir çünkü internette kötü kodları takip eden ve onları engelleyen bir sürü mekanizma vardır sonuçta imkansız değil ama bütün dünyadaki serverleri takip eden solucanı mutlaka birileri durdurur.
Bu arada bu konuyu kilitliyorum
Anlayışınız için teşekkürler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum