Bir bilgi vereyim yurt disinada benzini 80krs 1 tl ye verdigimizden haberiniz varmiydi.. aciklamasida soyle yurt disindan ham petrol aliyoruz bunu rafineride isliyoruz , islenen petrolun cogu benzin az kismida mazot oluyor cikan mazotun hepsi satiliyor benzinse tamami tuketilmiyor kalan benzin dis piyasaya ucuzdan veriliyor ..
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Arkadaşlar ..Şu yapılan zammın kaç kuruşu devlete kaç kuruşu özel sektöre gidiyor bilen varsa açıklasında .. kime ne don giydireceksek giydirelim.. .. bilende yorum yapıyor ,bilmeyende .. . böylece doğrunu öğrenmiş oluruz.. birbirimizide incitmemiş oluruz..
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Devletin benzin zamlarina anlam veremiyorum acaba maksat toplu tasimaya mi yonlendirmek insanlari bu kadar tepkiyi gore gore ne akil ? Neyse burda noktaliyorum ben...
bakın beyler ben ne chp liyim nede akp li.ben ülkeme kimin menfaati varsa ona oy veririm.burda propaganda yaptığımız falanda yok.kim gocunursa gocunsun umrumdada değil ben şuanki mali durumdan etkileniyorsam eleştiririm.bende bu şekilde ülke idare ederim bas zammı millete oh gel keyfim gel.kendine kaynak yaratamayan varolan kaynakları sanki babasından oğluna kalan miras gibi har vurup harman savuran hükümet bence bu eleştirilerden çok daha fazlasını hak ediyor.
petrol fiyatları 145 dolarlarıda görmüştü zamanında dolar1.6- 1.7 civarındaydı ozaman bukadar pahalı değildi bu akaryakıt.şimdi nasıl oluyorda bukadar pahalı oluyor azıcık araştırın.mali kriz içinde aslında ülke ama bunu vergi zamları ile halkın burnundan getirerek koruyor.
ben bu şekilde yönetilmek istemiyorum neden başka bir seçenek daha deneme cesaretiniz yok bunu anlamıyorum neden bu inat.bakın dikkat edin ben parti ismi vermiyorum.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
bakın beyler ben ne chp liyim nede akp li.ben ülkeme kimin menfaati varsa ona oy veririm.burda propaganda yaptığımız falanda yok.kim gocunursa gocunsun umrumdada değil ben şuanki mali durumdan etkileniyorsam eleştiririm.bende bu şekilde ülke idare ederim bas zammı millete oh gel keyfim gel.kendine kaynak yaratamayan varolan kaynakları sanki babasından oğluna kalan miras gibi har vurup harman savuran hükümet bence bu eleştirilerden çok daha fazlasını hak ediyor.
petrol fiyatları 145 dolarlarıda görmüştü zamanında dolar1.6- 1.7 civarındaydı ozaman bukadar pahalı değildi bu akaryakıt.şimdi nasıl oluyorda bukadar pahalı oluyor azıcık araştırın.mali kriz içinde aslında ülke ama bunu vergi zamları ile halkın burnundan getirerek koruyor.
ben bu şekilde yönetilmek istemiyorum neden başka bir seçenek daha deneme cesaretiniz yok bunu anlamıyorum neden bu inat.bakın dikkat edin ben parti ismi vermiyorum.
Nasilda abartilmis eskiden ekmek yoktu yok savas hali ne alakasi var 2000 yili cokmu eski bir kitapcikla bu ulke geri gitmedi mi bunu sizin gorusunuzdeki gazeteciler hukukcular dahi soyledi.hala demokrasiden haberiniz yok senin oyun onemlide koydeki adamin oyu copmu sen insansinda o adam hayvanmi sonra kalkip demokratik insanlariz diyorsunuz ..tipik chp zihniyeti her zman oldugu gibi..oy almak icin carsafli koylu kadinada rozet takmisti eski genl baskaniniz.neyse anlat anlat bitmez bu chp
bu konuya yazi yazanlari hic biri ben chp liyim o partiliyim bu partiliyim demedi burada konusulanlar vatandaslarin durumu, yapilan zamlar insanlari zorladigi icin tepkilerini dile getiriyor basta akp oldugu icin tabiki akp yi sucluyacaklar chp basta olsaydi chp yide suclarlardi kim vatandasi zor durumda birakiyorsa o suclanir sen bu durumdan rahatsiz olmuyirsan ya koru korune tuttugun partiye baglisin yada cok zenginsinsin pek rahatsiz etmiyor yapilan bu zamlar seni
Ben insignianın anahtarını son zamlardan da evvel bir kenara attım, yerini bile bilmiyorum..hatta vekil öğretmenlik yaptığım okula (5 km ) yürüyerek gitme planlarım var hem iş yeri kurallarına uygun hemde uzun yürüyüş için uygun bir ayakkabı bulursam o da gerçekleşecek..hemen hemen hiç bir perakendeciye gitmiyorum artık alışverişe, gereksiz nevale almıyorum.sebze meyve ağırlıklı alışveriş onuda pazara gidip bizzat üreticimden köylümden alıyorum, çünkü bu perakendecilerin çoğunun kaynağı ortak bir yere dayanmaya başladı gibime geliyor..pazar poşetlerimi de az çok demeden elimle taşıyorum 1-1,5 km arası bir yolda.. ha belki yaşım genç, fizikman yeterliyim diye bunları yapabiliyorum...Günlük hayatımda hiç kimseyle siyasi konular konuşmuyorum ama yanı başıma dikilip " ne güzel artık dinimiz imanımızı öğrenebiliyoruz darbecilerden kurtulduk dış politikada saygınız en azından tek parti demek istikrar demek, her yer duble ( ama dayanıksız!)yol oldu hepimiz sigortalıyız vik vik vik..." edenlere de yaşına başına bakmadan yer mekan tanımadan bir güzel sövüp yoluma devam ediyorum.Aynısını iktidar partisinin, hatta onlara muhalif olmayı beceremeyen diğer partilerin ilçe binasında da gerçekleştirmek için gün sayıyorum.. elimizden bu kadarı geliyor, mağrurlar kusura bakmasın, bizim "mağdurlar" olarak kafamız bu kadar çalışıyor ne yapalım!!!)
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
DEMOKRASİYLEN yonetilmek, bir ulke toplumunun cogunlugu okur yazar ve bilincliyse ,olmasi gerektigidir .. amma toplumda cahil coksa cok tehlikelidir kurunun yaninda yasda yanar misali bilgili okumus insanlarda arada helak olur gider...
volkan bey bilgili insanla benzine zammin ne alakasi var ?
ben benzin zammindan bahsetmiyorum yazdiklarimdan bir sey anlamadinizmi
konu zamla alakali siz neler soylemissiniz alakasiz
Nasilda abartilmis eskiden ekmek yoktu yok savas hali ne alakasi var 2000 yili cokmu eski bir kitapcikla bu ulke geri gitmedi mi bunu sizin gorusunuzdeki gazeteciler hukukcular dahi soyledi.hala demokrasiden haberiniz yok senin oyun onemlide koydeki adamin oyu copmu sen insansinda o adam hayvanmi sonra kalkip demokratik insanlariz diyorsunuz ..tipik chp zihniyeti her zman oldugu gibi..oy almak icin carsafli koylu kadinada rozet takmisti eski genl baskaniniz.neyse anlat anlat bitmez bu chp
Sefa bana mı diyorsun bir kere nereden çıkardın benim CHP li olduğumu ben particilik yapmıyorum ikincisi ben cehaletten bahsediyorum kişinin kim olduğundan değil
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Şu an senin yazdığın diğer mesajlara baktım daha da şaşırdım , ne dememi beklersin Allah razı olsun bu Hükümet'ten bizim iyiliğimiz için yapıyorlar zamları mı dememi beğenirdin? Bu arada ben partici değilim politikada umrumda değil ama benim cebimden çalıyorlarsa iş değişir. En azından konuşarak tepki vermek hakkımız diye düşünüyorum (şimdilik)
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum