Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Zam zam zam benzine yine zam
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: Zam zam zam benzine yine zam
Allah bunları bildiği gibi yapsın.içimden neler geçiyor söyleyemiyorum forum kuralları gereği ama biliyorum ki çoğunuz içimden gelenlerin aynısını söylüyor şu anda.ekonomi iyi gidiyor buda ayar ,güncelleme ne bilim ne dersen de.adını sen koy zammı2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
-
Benzin o kadar pahalıda noluyor önüne gelen araç alıyor adamın dolabında peynir yok altında arabası var sora neymiş pazar günleri biniyormus sebep?trafikten bir yere kıpırdanmiyor olanda alıyor olmayanda sorun bu.devlette madem öle diyor al zammı dikkat ettiyseniz keyif ürünlerine zam geliyor sigara alkol vs sigaradan bende muzdaribim ama yapacak bisi yok ..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Benzin o kadar pahalıda noluyor önüne gelen araç alıyor adamın dolabında peynir yok altında arabası var sora neymiş pazar günleri biniyormus sebep?trafikten bir yere kıpırdanmiyor olanda alıyor olmayanda sorun bu.devlette madem öle diyor al zammı dikkat ettiyseniz keyif ürünlerine zam geliyor sigara alkol vs sigaradan bende muzdaribim ama yapacak bisi yok ..
Bunlar en rahat zam yapılabilecek kalemler onlarda habire geçiriyor kimsenin sesi çıkmıyor ...
Her ay anket yaptırıyorlar sonuçlar %50 yi geçtiği sürece onlarda vatandaşım memnun demekki geçirmeye devam deyip geçiriyorlar, her şey bundan ibaret ,alanda memnun satanda2015 2.0 sorento
Yorum
-
Elektirige kac yil zam yapilmadi ondan kimsenin haberi yok.dogal gazada avrupa ulkelerinde %30 zam yapildi dikkat et dogal gaz zamlari devletlerin elinde degildir dagitim yapan ulkeler zamli veriyor olay bu.ama su yakitlardaki vergiyi dusurseler nede guzel olcak o zmn oylar %60 olur valla eski hukumetleride gorduk bir kitapcik firlatildi 20 yil geri gettik.babalarimiz az beklemedi yag tup kuyruklarinda
Yorum
-
Ben bu milletin yüzünden asacam kendimi ya birşey oldumu hep eskiler öyleydi yok böyleydi bırakın eskiyi, o günler ile bu günleri kıyaslamayın...
Vatandaş tepkisiz kaldıkca herifler tepmeye devam ediyor....
Malesef forumda siyaset yapmak yasak olduğu için sadece zamlar yüzünden eleştiriyoruz yoksa ben bunların..................2015 2.0 sorento
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Elektirige kac yil zam yapilmadi ondan kimsenin haberi yok.dogal gazada avrupa ulkelerinde %30 zam yapildi dikkat et dogal gaz zamlari devletlerin elinde degildir dagitim yapan ulkeler zamli veriyor olay bu.ama su yakitlardaki vergiyi dusurseler nede guzel olcak o zmn oylar %60 olur valla eski hukumetleride gorduk bir kitapcik firlatildi 20 yil geri gettik.babalarimiz az beklemedi yag tup kuyruklarindaİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Elektirige kac yil zam yapilmadi ondan kimsenin haberi yok.dogal gazada avrupa ulkelerinde %30 zam yapildi dikkat et dogal gaz zamlari devletlerin elinde degildir dagitim yapan ulkeler zamli veriyor olay bu.ama su yakitlardaki vergiyi dusurseler nede guzel olcak o zmn oylar %60 olur valla eski hukumetleride gorduk bir kitapcik firlatildi 20 yil geri gettik.babalarimiz az beklemedi yag tup kuyruklarindaF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Elektirige kac yil zam yapilmadi ondan kimsenin haberi yok.dogal gazada avrupa ulkelerinde %30 zam yapildi dikkat et dogal gaz zamlari devletlerin elinde degildir dagitim yapan ulkeler zamli veriyor olay bu.ama su yakitlardaki vergiyi dusurseler nede guzel olcak o zmn oylar %60 olur valla eski hukumetleride gorduk bir kitapcik firlatildi 20 yil geri gettik.babalarimiz az beklemedi yag tup kuyruklarinda
geçmişe değil geleceğe bakın gözünüzü açın artık2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
DEMOKRASİYLEN yonetilmek, bir ulke toplumunun cogunlugu okur yazar ve bilincliyse ,olmasi gerektigidir .. amma toplumda cahil coksa cok tehlikelidir kurunun yaninda yasda yanar misali bilgili okumus insanlarda arada helak olur gider...
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Boykot böyle yapılır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00746801/detay
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum