Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zam zam zam benzine yine zam

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Zam zam zam benzine yine zam

http://finanshaber.mynet.com/detay/e...zine-zam/81859

Ynt: Zam zam zam benzine yine zam

Allah bunları bildiği gibi yapsın.içimden neler geçiyor söyleyemiyorum forum kuralları gereği ama biliyorum ki çoğunuz içimden gelenlerin aynısını söylüyor şu anda.ekonomi iyi gidiyor buda ayar ,güncelleme ne bilim ne dersen de.adını sen koy zammı
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ohhh koy koy suyundanda koy koy şuyundanda şu an oynamaya başladım mutluluktan yada kafayı kırmış olabilirim
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Yakında arabalarımız zamlarla birlikte km de 1 tl yakmaya başlıyacak
        2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

icimde bi burukluk olsada hakettigimizi dusunuyorum insallah 10 tl olur o zaman belki bizim az dusunen milletin biraz akli valismaya baslar
          F30 Sport+

Yorum

Bi kaç aya kalmaz kesinlikle 5 lirayı geçeriz.. Benim işim mazotla, keyfi binenle de aynı fiyata alıyorum. Tepki gösterilecek halimize oturup gülüyoruz..

Yorum

Benzin o kadar pahalıda noluyor önüne gelen araç alıyor adamın dolabında peynir yok altında arabası var sora neymiş pazar günleri biniyormus sebep?trafikten bir yere kıpırdanmiyor olanda alıyor olmayanda sorun bu.devlette madem öle diyor al zammı dikkat ettiyseniz keyif ürünlerine zam geliyor sigara alkol vs sigaradan bende muzdaribim ama yapacak bisi yok ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                Benzin o kadar pahalıda noluyor önüne gelen araç alıyor adamın dolabında peynir yok altında arabası var sora neymiş pazar günleri biniyormus sebep?trafikten bir yere kıpırdanmiyor olanda alıyor olmayanda sorun bu.devlette madem öle diyor al zammı dikkat ettiyseniz keyif ürünlerine zam geliyor sigara alkol vs sigaradan bende muzdaribim ama yapacak bisi yok ..
                Yahu Sefa Kardeşim Elektrik ve Doğalgazdan da hakkaten ne keyf alınıyor bir bilsen

Bunlar en rahat zam yapılabilecek kalemler onlarda habire geçiriyor kimsenin sesi çıkmıyor ...
                Her ay anket yaptırıyorlar sonuçlar %50 yi geçtiği sürece onlarda vatandaşım memnun demekki geçirmeye devam deyip geçiriyorlar, her şey bundan ibaret ,alanda memnun satanda
                2015 2.0 sorento

Yorum

Elektirige kac yil zam yapilmadi ondan kimsenin haberi yok.dogal gazada avrupa ulkelerinde %30 zam yapildi dikkat et dogal gaz zamlari devletlerin elinde degildir dagitim yapan ulkeler zamli veriyor olay bu.ama su yakitlardaki vergiyi dusurseler nede guzel olcak o zmn oylar %60 olur valla eski hukumetleride gorduk bir kitapcik firlatildi 20 yil geri gettik.babalarimiz az beklemedi yag tup kuyruklarinda

Yorum

Ben bu milletin yüzünden asacam kendimi ya birşey oldumu hep eskiler öyleydi yok böyleydi bırakın eskiyi, o günler ile bu günleri kıyaslamayın...
                    Vatandaş tepkisiz kaldıkca herifler tepmeye devam ediyor....

Malesef forumda siyaset yapmak yasak olduğu için sadece zamlar yüzünden eleştiriyoruz yoksa ben bunların..................
                    2015 2.0 sorento

Yorum

Elektirige kac yil zam yapilmadi ondan kimsenin haberi yok.dogal gazada avrupa ulkelerinde %30 zam yapildi dikkat et dogal gaz zamlari devletlerin elinde degildir dagitim yapan ulkeler zamli veriyor olay bu.ama su yakitlardaki vergiyi dusurseler nede guzel olcak o zmn oylar %60 olur valla eski hukumetleride gorduk bir kitapcik firlatildi 20 yil geri gettik.babalarimiz az beklemedi yag tup kuyruklarinda
                      Hangi Avrupa ülkesinde % 30 zam yapıldı doğalgaza ?? Benzinin litresi Fransa'da 1,45 Euro, Almanya'da daha ucuz... Yağ, tüp kuyruklarını bu hükümet mi bitirdi ?? Kitapçık atıldı diye mi ülke geriye gitti ?? Doğru tez antitez ortay koymak lazım...
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

)))
                        F30 Sport+

Yorum

bırakın Allah aşkına.gerçekten bukadar küçük düşünmeyin.Türkiye zaten yeni toparlanmaya başlıyordu o devirlerde.ben doğdum doğalı böyle bişey hatırlamıyorum.eski tarihlerden örnek vermeye kalkarsak insanlar yiyecek ekmek bulamıyordu kurtuluş savaşında öyleyse bizde askerlerimize yiyecek ekmek vermeyelim eskiden böyleydi şartlar diyelim varmı böyle bir mantık.eskiden helikopter mi vardıheron mu vardı git savaş diyelim verelimde silahın ucuna süngüsünü göğüs göğüse çarpışsın.
                          geçmişe değil geleceğe bakın gözünüzü açın artık
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

DEMOKRASİYLEN yonetilmek, bir ulke toplumunun cogunlugu okur yazar ve bilincliyse ,olmasi gerektigidir .. amma toplumda cahil coksa cok tehlikelidir kurunun yaninda yasda yanar misali bilgili okumus insanlarda arada helak olur gider...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Boykot böyle yapılır
                              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00746801/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X