Kuzen o kadar araba Değiştirdin ki artık araba alırken birilerinin şunu al demesine bakıyorsun.
Alacaksan alda ilk önce beni sonra bütün Formu kurtar
Hala oyum GTC ye üç harfli de cam tavan yok afl yok flexi yok görüntü Ergen ve bayan arabası şeklinde (bana göre kimse yanlış anlamasın )
İsme para verme ...
GTC'lerdede cam tavan yada sunroof yok bildiğim kadarıyla. Bu arada GTC'de 2.el yok bunuda unutmamak lazım
Kuzen o kadar araba Değiştirdin ki artık araba alırken birilerinin şunu al demesine bakıyorsun.
Hala oyum GTC ye üç harfli de cam tavan yok afl yok flexi yok görüntü Ergen ve bayan arabası şeklinde (bana göre kimse yanlış anlamasın )
İsme para verme ...
GTC'lerdede cam tavan yada sunroof yok bildiğim kadarıyla. Bu arada GTC'de 2.el yok bunuda unutmamak lazım
cam tavan opsiyonu var onur abi ama açılır değil.
Yeni Astra GTC Opsiyon Fiyatları
Astra GTC Sport Flexride 2.759
Astra GTC Sport Panaromik Ön Cam 2.350
Astra GTC Sport Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+) 2.759
Astra GTC Sport NAVI 600 Sistemi 2.555
Astra GTC Sport Ergonomik Spor Deri Koltuklar 3.321
Astra GTC Sport 19" Alaşımlı Jantlar 766
Astra GTC Sport (140 hp modeller ile) 20" Alaşımlı Jantlar 1.277
Astra GTC Sport (180 hp modeller ile) 20" Alaşımlı Jantlar 511
Kendi görüşüm;
Motor,şanzuman ve performans - BMW açık ara önde üstelik motor oldukça geliştirilebilir ya da en azından 118i ye benzer yazılım ile 170 ps 260-270 nm tork ile birlikte 0-100 7,4-7,5 sn performans elde edilebilir ki bu sıkıntısız,sorunsuz elde edilebilir.. ( 116i ve 118 i aynı araba donanım olarak 118i de küçük bir egzos farkı varmış ) Sürüş keyfini ve sürüş stabilitesini ise sınıfındaki hiç bir araç ( scirocco da dahil ) sağlayamaz 50/50 ağırlık dağılımı ve arkadan itiş ile rakibi zaten yok..
Aracın dış görünüşü - BMW F20 1 serisi fotojenik değil ancak gerçek göz ile çok daha güzel.. Lakin beyaz angel,led arka farlar ve iyi bir jant ile mükemmel görünüyor bunu Astra ya da başka bir araç ile yan yana gerçek gözle görüp kıyas yapınca rahatlıkla görebilirsiniz..
Ancak beyaz angel lar ve bixenonlar ( beraberinde arka farlar ledli geliyor ) aracı gerçek görüntüsünü ortaya çıkartıyor..
Aracın iç görünüşü - Gelişmiş gösterge paneli ( bir süredir techno paket ile standart ),joystick vites,iç ambians aydınlatmaları hele ki bir de Sportline alınır ise tartışmasız BMW
İkinci el performansı;
Bu araç bir önceki E87 kadar horlanmıyor ikinci el piyasasında.. Hatta ve hatta kendim almadan önce sahibinden de ilanları izledim çatır çatır da satılıyor ikinci ellerde.. Fiyatlar da ölü değil.. Açıkçası F20 piyasada daha çok tutundu ve E87 1 serisinden kalma eski ezik BMW imajını da yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.. İkinci el ve uygun fiyata alınan F20 116i nin çok fazla üzeceğini düşünmüyorum kendi adıma..
Astra GTC ise kupon araç olduğu için ikinci elde daha fazla üzecektir ki karşısında Scirocco gibi piyasası daha güçlü ve daha tercih edilen bir rakibi de var..
Tavsiyeler;
F20 116i sahibi olarak kesinlikle ve kesinlikle bixexon hatta techno paketli ( gelişmiş gösterge paneli ile geliyor ) alınmalı
Sunroof - olursa süper ama olmasada olur yerine sportline almak daha mantıklı
Sportline - Candır Sport+ sürüş modu ve diz airbag i de gelir,koltuklar yan destekli,baldır destekli vs.. Dış görünümde ince detaylar da var..
Jant - Mümkünse 17 olmalı ama dışarıdan temin edilirse daha uygun olur fiyat olarak..
Ve gelelim en son tavsiyeme - 72.000 TL civarına sunroof olmayan ancak diğer olmazsa olmazları olan Sportline paketli 116i alınabilir..
Ancak Baz paket bence alınmamalıdır..
İsme para verme ...
yunus emre abi sende aynen benim gibi düşünüyorsun.katılıyorum sana +1
Yorum