Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GTC Mİ BMW 116İ mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GTC Mİ BMW 116İ mi?

vallahi sıkıldım yok koltuk gel ayna in far dön zırt pırt filan fıstık pederle değiştim arabayı zaten şu an captiva kullanıyorum oh mitsubishi kamyonet misali
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Orjinal yazı sahibi: iatros
      geçen çarşamba denedim 1.16i yi canavar gibi araçtı namussuz özellikle 8 ileri şansuman efsane 3 moddada kullandım arabayı gayet iyiydi. insigniada donanımdan sıkılan biri olarak baz donanımına razıyım bmw nin.

ben oyumu 1.16 i den yana kullandım
      Ömürcüm donanımdan sıkılanda ilk kez duydum))
      en azından sıkılmak için bir bahanesi var sen bahane bile bulamadan sıkılıyorsun

Yorum

donanımda sıkılmak iimiş haribden

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Artık sen bence evlensen diyorum
          abi süpersin haha haha haha
          2015 leon fr

Yorum

Bu arabayı da aldıktan sonra inşallah diyelim...

Yorum

Aynen katılıyorum 2. elde değer kaybı markaya bakmıyor aracın fiyatı ne kadar yuksekse ne kadar fazla opsiyon varsa kayıp okadar cok oluyor.
              Orjinal yazı sahibi: viperking
              Yaw arkadaşlar her araba 2. ele düşünce değer kaybediyor. Bu biraz şans biraz da sabır işi. Mesela ben Fx coupe yi aldıım da herkes satamazsın demişti. sıkıştıında 35 e anca satarsın vb söylemler vardı. 1 hafta içinde 31bine sattım, GTC yi hemen almayacak olsam 33-35 aralığına rahat satardım.

Ondan önce Astra CDTI için de aynı şeyi söylediler. 35 bine aldığım arabamı 3,5 sene sonra 97 bindeyken 27 bine sattım. Aradaki kaybım 8binTL oldu.

ama arkadaşım gitti 0 km 3.20D aldı. O zaman 60 bin euro vermişti, sonra ev alacağı için aracını satmak zorunda kaldı. 18bindeki miss gibi aracı 47 bin euro sattı.

47 bin euro sattım diiince iyi para eline geçmiş gibi düşünlüyor ama aslında kayıp olarak bakarsak 13 bin euro kaybı var. NErdee opel deki 10bin tl kayıp nerdee bmw deki 13bin euro kayıp

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

bende bmw 1.16i varadı 1 ay kullandım sonra geri verdim aracı aldıgım galeriye .araçta çatırtı patırtı isterseniz hertarafından püskürüyor.araç 7000km de idi yeni sayılacak bir araç.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Fatih abi bir aksam seni yaşatayım gercekten. ) sen yeterli iste herzaman...
                  En kısa zamanda Yaşat bakalım 3 harfliler nasıl gidiyor
                  haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

demekle olmuyor bi aday göstersene
                    gökhan abi bu forum senin için daha ne yapsın.sana araba buluyoruz,seni evlendiriyoruz haha haha

Yorum

bu arada ben gtc derdim.her ne kadar satarken değer kaybetsede gtc olurdu tercihim.Gökhan abi eğer araca en az 5 yıl bineceksen ki binmezsin gtc al

Yorum

Kuzen o kadar araba Değiştirdin ki artık araba alırken birilerinin şunu al demesine bakıyorsun.
                        Alacaksan alda ilk önce beni sonra bütün Formu kurtar

Hala oyum GTC ye üç harfli de cam tavan yok afl yok flexi yok görüntü Ergen ve bayan arabası şeklinde (bana göre kimse yanlış anlamasın )
                        İsme para verme ...

Yorum

yeni 116'ların tipini beğenmediğim için oyum GTC'ye.

GTC'nin tasarımı yanında bence 116 sıfır kalıyo. Tabi tek kapı problem olmamalı GTC alınacaksa.
                          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yemre55
                            Kuzen o kadar araba Değiştirdin ki artık araba alırken birilerinin şunu al demesine bakıyorsun.
                            Alacaksan alda ilk önce beni sonra bütün Formu kurtar

Hala oyum GTC ye üç harfli de cam tavan yok afl yok flexi yok görüntü Ergen ve bayan arabası şeklinde (bana göre kimse yanlış anlamasın )
                            İsme para verme ...
                            yunus emre abi sende aynen benim gibi düşünüyorsun.katılıyorum sana +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB

GTC'nin tasarımı yanında bence 116 sıfır kalıyo. Tabi tek kapı problem olmamalı GTC alınacaksa.
                              116 - tipi güzel olmayan bayan arabası

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                                Orjinal yazı sahibi: CB

116 - tipi güzel olmayan bayan arabası
                                gökhan için fark etmez

Yorum

İşleniyor...
                                X