ben inanılmaz kararsızım fatih abi ama bmw olursa direksiyonda kumanda olmayacak jantlar kapak olacak en kötü 2 özelliği bu. ama 8 ileri otomatik olacak o güzel
bmw' ni al gel sen ben sana seve seve jant satarım
ben inanılmaz kararsızım fatih abi ama bmw olursa direksiyonda kumanda olmayacak jantlar kapak olacak en kötü 2 özelliği bu. ama 8 ileri otomatik olacak o güzel
BMW nin daha kaliteli oolduğu gerçek ama az donanım olunca da BMW BMW olmuyor maalesef
Sırf bu nedenle benim tercihim GTC olurdu. Yalnız siyah renge hayır diyorum. J kasa GTC ye siyah hariç neredeyse her renk yakışıyor. ama siyah aracın hatlarını çok gizliyor ve bir al benisi kalmıyor. J kada GTC mümkünse kırmızı alınmalı.
sunlara bak ya herkes beni yemenin derdinde
ne sandın ya
balans ayarı dışında bir şeyler satamıyorum sana artık büyük birşeyler alarak aradaki farkı kapatmalısın
Yaw arkadaşlar her araba 2. ele düşünce değer kaybediyor. Bu biraz şans biraz da sabır işi. Mesela ben Fx coupe yi aldıım da herkes satamazsın demişti. sıkıştıında 35 e anca satarsın vb söylemler vardı. 1 hafta içinde 31bine sattım, GTC yi hemen almayacak olsam 33-35 aralığına rahat satardım.
Ondan önce Astra CDTI için de aynı şeyi söylediler. 35 bine aldığım arabamı 3,5 sene sonra 97 bindeyken 27 bine sattım. Aradaki kaybım 8binTL oldu.
ama arkadaşım gitti 0 km 3.20D aldı. O zaman 60 bin euro vermişti, sonra ev alacağı için aracını satmak zorunda kaldı. 18bindeki miss gibi aracı 47 bin euro sattı.
47 bin euro sattım diiince iyi para eline geçmiş gibi düşünlüyor ama aslında kayıp olarak bakarsak 13 bin euro kaybı var. NErdee opel deki 10bin tl kayıp nerdee bmw deki 13bin euro kayıp
geçen çarşamba denedim 1.16i yi canavar gibi araçtı namussuz özellikle 8 ileri şansuman efsane 3 moddada kullandım arabayı gayet iyiydi. insigniada donanımdan sıkılan biri olarak baz donanımına razıyım bmw nin.
geçen çarşamba denedim 1.16i yi canavar gibi araçtı namussuz özellikle 8 ileri şansuman efsane 3 moddada kullandım arabayı gayet iyiydi. insigniada donanımdan sıkılan biri olarak baz donanımına razıyım bmw nin.
Yorum