Abi bahsettiğin şu Sahibinden'deki kırmızı GTC ise güzel araca benziyor.
Fakat Yusuf der ki , 61.500 den 1.4 Turbo Manuel alman..
BMW , tamam iyi hoş araç 1.16 i REVO ile güzel güçler alınıyor. Amma velakin yeni kasasına bir türlü ısınamadım (Şu dolu paket Ledli Angel tipi farlar hariç baz pakette ön ve arka çok kötü görünüyor gerçekten.)
Ama sen bilirsin sonuçta arkadan itiş ve hala park freni eklemediler yani düz el freni ise (ihihi) gayet güzel bi seçenek, ESPyi kapatarak viraj almak kolay olmayabilir yalnız ihihi..
Ben oyumu GTCden yana kullandım ama nedense BMW'nin ezici bir üstünlüğü oluşmuş.. Ben hayatımda Astra GSi'a bindim , Vectra GT , Corsa GSi vs bunların hepsine bindim. Ama o konforu , rahatlığı. Yolda akıcılığı ve kaliteyi Astra GTC'nin içinde buldum. BMWye binmediğimden yorum yapamayacağım ama 4 kapılı ve daha çok bayanların tercihi bir araç olduğu için aynı sportifliği bulamayabilirsin abi..
Umarım anlatabilmişimdir derdimi
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
Orjinal yazı sahibi: ozkanc
Orjinal yazı sahibi: Erhktn
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
of be Gökhan of yani, kabak tadı verdi artık senin bu konuların.. git neye binersen bin eşeğe bin !
Ahmetım katılıyorum sana
Bence de esege bin. o paklar seni.
her arabani satinca butun forum seninle ugrasiyor. ne alirsan al. bize ne?
özkan abı sanada aynen katılıyorum
Uğraşmayın Gökhan abimle
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Cemil abi inşallah Allah söyletiyordur teşekkürler)
Eymen araç kaliteli geçrekten mükemmel bir performası yok ama rezil edecek kadarda kötü değil şanzıman başarılı 8 ileri. genel anlamda araç çok düzgün yere basıyor ve frenleride gayet keyifli... 116 ise normal bilindil tdı dizel gibi düşünebilirsiniz
bencede bmw al kızlar ona daha fazla bakıyor muş ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bence her erkek hayatında en az bir kez BMW ye binmeli. nasıl başarıyorlar bilmiyorum ama bmw de diğer araçlarda olmayan bir sürüş keyfi ve ayrıcalık hissi var.
keşke 3 serisi düşünsen o paraya. mesela 2007-2008 3.20i gibi.
Bence de BMW al abi. Zaten sık araç değiştiriyorsun en azından bu sefer elinden min. zarar ile kolay çıkartabileceğin bir araç olmuş olur. Boş da olsa adı var sonuçta BMW. GTC çok güzel bir araç ancak Türkiye'de belirli bir kesimin alacağı bir araç öte yandan 1 serisi her zaman gençlerin alacağı bir de otomatik ise bayanların vazgeçilmez aracıdır. Her ne kadar boş da olsa, GTC daha şık olsa da ben olsam BMW alırdım.
Yorum