Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yüklü zam geliyor!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yüklü zam geliyor!

yuhhhh beeee mazot 4 tl iken 4.36 olmuş
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Kendi öğrencilerimizi biri sürü zorlu sınava sok,Çocuk kazanamasın bir sene iki sene kaybetsin. Ne olduğu belli olmayan tipleri geri kalmasınlar diye sadece beyanla, herhangi bir belge ibraz etmeden üniversitelere yerleştir. Bu iş sonu nereye gidiyor böyle? Nasıl bir ülke olduk biz. Ecevit'in başına yazarkasa fırlatan yurdum insanları nerde,neden susuyorlar? Ülkeyi bu duruma getiren tüm şerefsizlerin Allah gani gani belasını versin......!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Kendi öğrencilerimizi biri sürü zorlu sınava sok,Çocuk kazanamasın bir sene iki sene kaybetsin. Ne olduğu belli olmayan tipleri geri kalmasınlar diye sadece beyanla, herhangi bir belge ibraz etmeden üniversitelere yerleştir. Bu iş sonu nereye gidiyor böyle? Nasıl bir ülke olduk biz. Ecevit'in başına yazarkasa fırlatan yurdum insanları nerde,neden susuyorlar? Ülkeyi bu duruma getiren tüm şerefsizlerin Allah gani gani belasını versin......!
        +1

Bunların Dinle hiç bir alakası kalmadı millete bunları anca dinsizler yapar ...
        2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: faysal
          +1

Bunların Dinle hiç bir alakası kalmadı millete bunları anca dinsizler yapar ...
          Abi dinleri imanları para olmuş bunların.

Yorum

Konuşacağım ama çok ağır olacak!

Bunların dinle imanla alakası yok!!! Gerçek mütedeyyin insanlarımızın artık olayı farketmesi gerekiyor.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

Bunların dinle imanla alakası yok!!! Gerçek mütedeyyin insanlarımızın artık olayı farketmesi gerekiyor.
              Abi herkes farkında ama işlerine gelmiyor. Hepsinin geçmişinde sorgulanacak bişeyler var...!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet

Abi herkes farkında ama işlerine gelmiyor. Hepsinin geçmişinde sorgulanacak bişeyler var...!
                Nerdeeeeeee o günlerrrrrr ...... O insanlarımız için herşey daha güllük gülüstanlık, ki internette yapılan bir yorum okudum AMAN ALLAHIM hala tüylerim diken diken .....

Ayrıca, büyük bir İnternet Gazetesi ... zammın devamının yarın olacağını yazmış ....

Yorum

Yazik:-)gunah ya insanlari soyuoyolar resmen

Yorum

Biz şanslıyız yine dua edin. Şu an cezaevinde sahte belgelerle özgürlükleri ellerinden alınmış yüzlerce onurlu askerimiz var. Güneydoğuda yıllarca teröristle çarpışmış birçoğu. Teröristler dışarıda, askerilerimiz içeride.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                      Biz şanslıyız yine dua edin. Şu an cezaevinde sahte belgelerle özgürlükleri ellerinden alınmış yüzlerce onurlu askerimiz var. Güneydoğuda yıllarca teröristle çarpışmış birçoğu. Teröristler dışarıda, askerilerimiz içeride.
                      +1000

Yorum

Yorum

Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşmak lazım, birkaç gün önce siyaset konuşuluyor diye bazı arkadaşlarımıza kızılmıştı ama şu bir gerçek siyaset hayatın gerçeği ve konuşulmadanda hayat yaşanamıyor. Hala medyaya bakıyorum daha sabah evet böyle yapmışlar Tabiiki tepki vereceğiz yargı yoluna gideceğiz falan dedikten sonra ama daha önceden farklımıydı gelen sanki farklı birşey mi yapacak filan deyip daha kötüsü, gelen gideni aratmasın tarzında birşeyler diyerek propagandanın devamını yapıyorlar, (bu arada hala ülkemizde adalete inanan var mı)nasıl olsa gerekeni yargıya talimat verirler . açıkçası bunlardan daha kötüsünü ben görmedim , yinede de herkes istediğine inanır katılıyorum . Aramızdan ayrılanlara yazık oldu

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                            Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşmak lazım, birkaç gün önce siyaset konuşuluyor diye bazı arkadaşlarımıza kızılmıştı ama şu bir gerçek siyaset hayatın gerçeği ve konuşulmadanda hayat yaşanamıyor. Hala medyaya bakıyorum daha sabah evet böyle yapmışlar Tabiiki tepki vereceğiz yargı yoluna gideceğiz falan dedikten sonra ama daha önceden farklımıydı gelen sanki farklı birşey mi yapacak filan deyip daha kötüsü, gelen gideni aratmasın tarzında birşeyler diyerek propagandanın devamını yapıyorlar, (bu arada hala ülkemizde adalete inanan var mı)nasıl olsa gerekeni yargıya talimat verirler . açıkçası bunlardan daha kötüsünü ben görmedim , yinede de herkes istediğine inanır katılıyorum . Aramızdan ayrılanlara yazık oldu
                            Sedatcım aynen katılıyorum sana.Bu konularda yapacak bişey yok madem en azında elimizdeki değerlerin kıymetini bilmemiz gerekir diye düşünüyorum. Giden arkadaşlarımızda bu tarz konulardaki fikirlerini paylaşmışlardı fakat onlara sahip çıkamadık.

Yorum

Her gün sömürülen bir milletin siyaset konuşması kadar normal bir durumda olamaz bence....

Yorum

Her gün sömürülen bir milletin siyaset konuşması kadar normal bir durumda olamaz bence....
                                +1
                                Bu arada yeni haberler yapılan zammın yıl sonuna kadar cari açığın yalnızca yarısını kapatabileceğini dolayısıyla devamında KDV'nin %19'a yükseltilmesi ve ardından da mtv de de artış yapılması planlanıyor.
                                HAYALDİ GERÇEK OLDU! YETMEZ AMA EVET

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                                X