Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yüklü zam geliyor!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yüklü zam geliyor!

Bir devlet sadece milletin sırtından bu kadar geçinebilir ancak.

Devlete ait ne varsa satıldı, cumhuriyet tarihinin görmediği kadar özelleştirme vs, toprak satışı şu son 7-8 senede yapıldı. Hala bütçe açık, yine milletin üstüne bin. Şimdi zam değil, düzenleme yaptık diye yine bizi kafaya almaya başlarlar. İçlerinden kıs kıs güldüklerinden adım gibi eminim.

Valla bu ülkenin hiç elle tutulur tarafı kalmadı.
    Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
    VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Fiyatlara zam gelmiş, benzin 4,74 motorin 4,26 olmuş.

Full'de saat 16:00'ya kadar eski fiyat geçerli.

Yorum

Hani bugün 10 kuruş daha indirim olmuştu ne şimdi bu şaka mı ya. Bıktık artık.
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
          Hani bugün 10 kuruş daha indirim olmuştu ne şimdi bu şaka mı ya. Bıktık artık.
          Bu fiyat yükselişi ötv artışından oldu.

Yorum

Bizim icin tek iyi yani arabanin piyasasi biraz yukselcek ama o farkida benzinde veririz zaten
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Şaka gibi 4 liraya mazot almak icin sira olcaz nerdeyse ne diyelim Allah bugunlerimizi aratmasin
              2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

İnşallah biri çıkıpta demez ZAMları eleştirirken siyasete girmeyin diye gerçi ben YORUMSUZ diyorumda hükümete karşı eleştiri yöneltenler için bu zamları savunanlarda olacaktır demezler umarım...
                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

şaka gibi 4.37 den PO dan eurodizel aldım. İçim acıdı. vergi artışından sabah haberim oldu. bu arada bizim insignia hayalleri suya düştü. gerçekten nasıl bir memleket oldu burası anlam veremiyorum. bu arada alışverişte millet içkilere hücum ediyordu. ama sanırım çoğu mekan sahibi.

Yorum

Fiyat artışı ikinci ele iyi güzel belki katkısı olur da sorun şurda aracını sattın yerine alırken ne olacak? Bu gidiş hiç iyi değil. Yakında hepimiz şaka gibi focus 1.0 alırız yokuşlarda da birbirimize ittirmekte yardım ederiz demedi demeyin.
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Eeeeee...... Suriyeli mültecilerin yiyecek ve içecekleri nasıl karşılacak.!!!!

Yorum

Gerçekten şaka gibi. millet olarak alıştık galiba. ben bugün gittim pompaya "zam gelmeden fulleyeyim" dedim. alışmışız ya bir indirim varsa sonra bindirim beklemeye. adama saf saf fulle dedim. ne bileyim indirimden 24 saat sonra böyle fahiş zam gelecek.
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

yıllardır mazot almıyordum. en son 2008'de aldım sanırım.
                          dayım arabasını değiştirmişti, bugün yanına gittiğimde arabayı kullanmam için bi 50 liralık mazot alda gel dedi.
                          gittim pompaya yanaştım, adam yakıtı doldururken pompanın ekranına bakıyorum 4,36 TL, hortumun geldiği yere bakıyorum eurodiesel yazıyor, ekrana bakıyorum yine 4,36
                          adama mazotun litresi nekadar dedim 4,36 dedi. bişey demeden bakmaya devam ettim, bugün tek seferde 30 kuruş zam geldi dedi. şaka gibi, bikaç ay öncesine kadar o paraya benzin alıyorduk...
                          Allah sonumuzu hayır etsin...
                          InsigniaTEAM

Yorum

Valla biz hanımla ciddi ciddi başka bir ülkeye gitmeyi konuşmaya başladık. Hadi biz neyse de çocuklarımız ne olacak dedik. İmam hatipe gönderecek halimiz yok. Benzin-mazot zammı falan önemli değil eğitim sistemi çökmüş durumda. Daha büyük sorunlarımız var yani.

Yorum

Utanmadan bi de suriyeli eşkiyalara üniversiteye girme hakkı tanınmış.Hiç bir sınava girmeden

http://www.cnnturk.com/2012/guncel/0...8.0/index.html

Son dakika haberi Tunceli de iki karakol baskına uğramış ve çatışma saatlerdir devam ediyor.Bir şehidimiz var.
                              Akıl alcak gibi değil bu ülkenin yüzlerce uçağı binlerce ton bombası ne güne duruyor?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                              35GB5825  A Rh+

Yorum

8-9 aydır babamı 1.6T insignıa aldırmak için uğraşıyorum tamda bu ay kesin alıcaktık oldu mu şimdi bu zam ? maad maad maad

Demin de c-max 1.6 TDCI alalım dedi o kadar aylık uğraşım yalan oldu maad
                                2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

İşleniyor...
                                X