Ömerim hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin inşallah.. Yanlız aracı gayet güzel tasvir etmişsin, insigniadan önceki alternatiflerimiz arasında olan bir araçtı S40. Ozamanlar okadar araştırmama rağmen böyle güzel bir yoruma rastlamamıştım..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Hayırlı olsun Ömer güle güle kullanın.
"tasarım" olarak çok sevdiğim arabalardan biri
kaç model?
Orjinal yazı sahibi: smg05
Hayırlı olsun abi. Her ne kadar C sınıfı büyüklüğünde olsa da D sınıfı bir araçtır kendisi
Muharrem tersini mi söyleyecektin acaba?
çünkü büyüklük olarak D sınıfı gibi dursa da bindiğimde sığamadım ben buna ihihi konforuna diyecek birşey yok ama diz mesafesi olarak Astra'dan dar sanki, yada bana öyle hissettirdi.
Hayırlı olsun Ömer , daha once insignia kullanmış olan birinin S40 hakkında düşüncelerini bu kadar objektif anlatması takdire şayan bir durum. Rabbim kazasız belasiz iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim buradaki bu ortam sebebi ile bu is benim için artık arabayı asmış durumda yani insignia bahane dostluk abilik kardeşlik şahane araç 2008 model 70000 km de ve ilk sahibinden araç çok temiz bakımlı ve donanımlı koltuklarda deri olmasına rağmen deformasyon asgari düzeyde performans olarak 130 bg dizeller ile denemek isterim 140 bg benzinli karşısında ne yapar bilmiyorum aracı ben c sınıfı olarak biliyorum çünkü boyutları bı Ford focus kadar var veya yoktur ama fiyatı d sınıfında o da markadan ötürü düşüncem s60 biraz daha insignia rakibi geliyor bana tam s40 in sınıfı konusunda kesin bir kararım yok motorlar da d sınıfı rakibi bunun tam karşısında boyut ve özellik olarak c serisi ve 3 serisi duruyor
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum