Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kaza

Geçmiş olsun...
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Yusuf, geçmiş olsun...
      Hasar kaydı falan önemli şeyler değil bunları dert etme, hasar kaydı olsa ne olur, olmasa ne olur kimseye bişey olmamış ya.
      Şükre devam...

Yorum

Geçmiş olsun. Ailenden birine bir şey olmamış. Gerisi önemli değil, araban nasılsa bir şekilde tamir edilir.

Yorum

Yusuf çok geçmiş olsun

Yorum

geçmiş olsun...

Yorum

geçmiş olsun kardeşim , bunlar için o güzel canını sıkma
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Geçmiş olsun kardeşim
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

geçmiş olsun arkadaşım, canını sıkmaya hiç mi hiç değmez. en büyük derdin bu olsun ömründe...
                  (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin.
                    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                    GIBBON

Yorum

Yusufum geçmiş olsun!!!! yapabileceğimiz birşey olursa haber ver!!! İstiyorsan hemen opisi arayıp işini kısalttıralım...

Yorum

Geçmiş olsun
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Geçmiş olsun Yusuf.
                          Bu arada hazır kaza konusu açılmışken bende benim meriva ile atlattığım kazayı itiraf edeyim;
                          Mahallede eve doğru giderken 5. vites hız 110 civarı karşıma çıkan virajı alamadım ve bagajı yanımda gördüm o an. Yolun ortasında 2 tur sıfır çizdikten sonra el frenini çekmemle kaldırımdaki elektrik direğine yandan vurmuş olarak buldum kendimi. En azından takla attırmaktan da kurtardım. Yani sadete gelelecek olursak biz de merivayı keyfi olarak satmadık. ATM opel servisi 10.000 TL masraf çıkardı, hal böyle olunca da sanayide yaptırıp cüzi bir fiyata satmış olduk. Bkz. aşağıdaki resimlerde de görüldüğü gibi jantlar keyfiyen değişmedi, kaza anında dönerek kaldırıma çıktığım için lastikler, jantlar, akis mili fln gitmişti bunlarda sanayide düzeltildi. Ayrıca plakayı aratmayı deneyin sonuç çıkmayacaktır çünkü alıcı adam da plakayı değiştirip satacağını söyledi, malum hasar listesi baya kabarık olduğundan.
                          Ve kaza sırasında emniyet kemerim takılı olmasaydı cidden hastanelik olabilirdim. Emniyet kemerinin önemini bir kez daha vurgulamış olduk bu arada.
                          Mühim olan bu kazadan bir ders çıkarmaktı, artık mahalle aralarında bu kadar hızlı sürülmemesi gerektiğini öğrenmiş oldum.

2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Gecmis olsun kardesim Allah daha beterinden saklasın en kötü kazanız bu olsun...

Yorum

Geçmiş olsun Fırat.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X