Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kaza :(

Merhaba abilerim , arkadaşlarım. İyi akşamlar..

Babamlar kardeşlerime okul eşyası alınca dönüşte kaza yapmışlar. Neden olduğunu dinleyemedim ve resmen ağlamamak için kendimi zor tuttum arkadaşlarımın yanında. Arabayı gördüm kapısı kapanmıyor şu an sol ön kapıya bir şekilde vurulmuş kapı kapanmıyor. Doğal olarak da kilitlenmiyor. Babam emniyetli olacağını düşündüğü şekilde duvara iyice yaklaştırmış. Ama kapıyı açabiliyorsunuz yani..

Tek tesellim aileme birşey olmamış olması.. Yan hava yastıkları açılmamış..

Şimdi benim size sorum şu.. Yarın okul açılıyor ama hiç tınımam gider arabanın başında sabaha kadar otururum veya beklerim. Neden size yazdığımı da bilemiyorum.. Nereye yaptırsak , ne yapsak? Sigorta , Kasko? AutoKing'e yaptırıp sigortaya hasar kaydı bırakmasak mı?

Arabanın başını beklesem mi? Birşey olmaz mı yoksa? Cevaplarınızı bekliyorum.. Fotoğrafını da cekmistim de telefon kaydetmemiş..
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Kaza

Yusuf kardeşim geçmiş olsun.. dediğin gibi, en sevindirici yanı kimsenin canına zarar gelmemiş olması.. gerisi bir şekilde düzelir zaten sen canını hiç sıkma moralini bozma düzelir kardeşim

bu arada baban iyi düşünmüş, eğer kapalı garaj yoksa yapılacak en mantıklı şey o zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.. camları kırılmamış değil mi?

şunu da yapabilirsiniz, kafanın rahat etmesi için en azından tanıdık falan varsa kapalı garajı olan veya site içi garajı olan bir tanıdık akraba vs varsa eğer aracı oraya da götürebilirsiniz.. sabah zaten çaresine bakar baban sen okulunu aksatma ilk günden

moralini bozma düzelir kardeşim tekrar geçmiş olsun.. cana geleceğine mala gelsin de geç

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
      Yusuf kardeşim geçmiş olsun.. dediğin gibi, en sevindirici yanı kimsenin canına zarar gelmemiş olması.. gerisi bir şekilde düzelir zaten sen canını hiç sıkma moralini bozma düzelir kardeşim

bu arada baban iyi düşünmüş, eğer kapalı garaj yoksa yapılacak en mantıklı şey o zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum.. camları kırılmamış değil mi?

şunu da yapabilirsiniz, kafanın rahat etmesi için en azından tanıdık falan varsa kapalı garajı olan veya site içi garajı olan bir tanıdık akraba vs varsa eğer aracı oraya da götürebilirsiniz.. sabah zaten çaresine bakar baban sen okulunu aksatma ilk günden

moralini bozma düzelir kardeşim tekrar geçmiş olsun.. cana geleceğine mala gelsin de geç
      Yok abi kırılmamış cam , kapı kapanmıyor sadece. Sinirim bozuldu ah dedim orada ben de olacaktım maad
      Kapalı garajı olan yok tanıdıklardan maalesef..

Yorum

bu arada, kaza nasıl olmuş Yusuf? kardeşim canını sıkma düzelir sizinkilere birşey olmamış bak gerisini boşver düzelir gider sen hiç moralini bozma okulunu düşün sadece

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Eminim şimdi sana çok dokunmuştur bu ama bil ki 3-5 yıl sonra kendi araban falan olunca bu düşündüklerin aklına gelip güleceksin. Tek derdin bu olsun be.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            bu arada, kaza nasıl olmuş Yusuf? kardeşim canını sıkma düzelir sizinkilere birşey olmamış bak gerisini boşver düzelir gider sen hiç moralini bozma okulunu düşün sadece
            Babam suç bizdeydi diyor ama.. Kapıyı açmış adam da tam o sırada gelmiş arkadan kapıya çarpmış. Iyi ki ayağını dışarı atmamış babam tek avuntum..

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
            Eminim şimdi sana çok dokunmuştur bu ama bil ki 3-5 yıl sonra kendi araban falan olunca bu düşündüklerin aklına gelip güleceksin. Tek derdin bu olsun be.
            Haklısın abi.. Da resmen boguntu geçirdim duyunca..

Yorum

Geçmiş olsun cana gelmesin mala gelsin derler üzülme

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Canini sıkma. Onemli olan cana gelmemis olmasi. Makinalar tamir edilir. Ama insanlar makinalar gibi degil. O yuzden icini ferah tut.
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

geçmiş olsun yusuf ailende bişey yok ya geerrisi hiç önemli değil
                  F30 Sport+

Yorum

Senin hissettiklerini 1 yıl evvel ben de hissetmiştim .. Bir gece öncesinden babamla arabayı , apartmanımızın alt katındaki dükkanın güvenlik kamerasının önüne park etmesi için baya bir didişmiştik, babam ise siyah renkli aracın güneş görmesinin iyi olmayacağını düşünerek dışarıdan rahat rahat gözetlemediğimiz bir yer olan apartman altı direklerin bulunduğu yere parketmek konusunda baya diretmiş ve sonunda oraya parketmişti.
                    Sonuç? Ertesi sabah aracım boydan boya tavan hariç her yer derin derin astarı da sıyırarak çizilmiş bir halde gördüm. Açık bir kanıtımız olmasa dahi yapanın kim olduğunu bile biliyoruz üstelik...

Buralarda araca rutuş yapabilecek birileri olmadığı için, mecburen araca 2000 lik zımpara ve komple boya koruma parlatma uygulandı... çizikleri en azından bir 10 metreden fazla belli olmayacak şekilde sakladık. Ve o anda o kadar üzülmeme rağmen, aradan geçen bir yıl içinde benim aracımdan aldığım keyfi hiç mi hiç bozmadı..Aracımdan soğuyacağımı falan söyleyenler oldu ama söyledikleri boşa çıkmış oldu.

Lafı uzattım mı uzattım, diyeceğim o ki, hele aile bireylerinden birine de bir şey olmamışsa, hiç boğuntu sıkıntı etme kendine artık, tamir işini babana ihale et, okulun ilk günlerine sıkıntı stresle girmemeye bak..Aracın tamir olup evinize geri döndüğü anda, çektiğin tüm sıkıntıları boşuna çekmiş olduğunu farkedeceksin çünkü
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

geçmiş olsun Allah beterinden korusun,mal yerine gelir ama can gelmez ,böyle şeyler için canını sıkma belki hayırlı bir işe vesile olur baban biraz kendini mali sıkıntıya sokup yeni bir araç alır.
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Geçmiş olsun cana gelmesin mala gelsin derler üzülme
                        Sağol Fatih abiciğim doğru söylüyorsun..

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                        Canini sıkma. Onemli olan cana gelmemis olmasi. Makinalar tamir edilir. Ama insanlar makinalar gibi degil. O yuzden icini ferah tut.
                        Saol Gökhan abicim Haklısın şükür babamda birşey yok

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        geçmiş olsun yusuf ailende bişey yok ya geerrisi hiç önemli değil
                        Teşekkür ederim abicim , rahatlatıyorsunuz beni gerçekten Babama dayılanmış biraz adam , babam susturmasını bilmiş. Dedim orada ben de olsaydım ihihi

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                        Senin hissettiklerini 1 yıl evvel ben de hissetmiştim .. Bir gece öncesinden babamla arabayı , apartmanımızın alt katındaki dükkanın güvenlik kamerasının önüne park etmesi için baya bir didişmiştik, babam ise siyah renkli aracın güneş görmesinin iyi olmayacağını düşünerek dışarıdan rahat rahat gözetlemediğimiz bir yer olan apartman altı direklerin bulunduğu yere parketmek konusunda baya diretmiş ve sonunda oraya parketmişti.
                        Sonuç? Ertesi sabah aracım boydan boya tavan hariç her yer derin derin astarı da sıyırarak çizilmiş bir halde gördüm. Açık bir kanıtımız olmasa dahi yapanın kim olduğunu bile biliyoruz üstelik...

Buralarda araca rutuş yapabilecek birileri olmadığı için, mecburen araca 2000 lik zımpara ve komple boya koruma parlatma uygulandı... çizikleri en azından bir 10 metreden fazla belli olmayacak şekilde sakladık. Ve o anda o kadar üzülmeme rağmen, aradan geçen bir yıl içinde benim aracımdan aldığım keyfi hiç mi hiç bozmadı..Aracımdan soğuyacağımı falan söyleyenler oldu ama söyledikleri boşa çıkmış oldu.

Lafı uzattım mı uzattım, diyeceğim o ki, hele aile bireylerinden birine de bir şey olmamışsa, hiç boğuntu sıkıntı etme kendine artık, tamir işini babana ihale et, okulun ilk günlerine sıkıntı stresle girmemeye bak..Aracın tamir olup evinize geri döndüğü anda, çektiğin tüm sıkıntıları boşuna çekmiş olduğunu farkedeceksin çünkü
                        Çok doğru diyorsun abi , sizin durum da kötü olmuş. Uyuz herif.. angry

Orjinal yazı sahibi: ulas79
                        geçmiş olsun Allah beterinden korusun,mal yerine gelir ama can gelmez ,böyle şeyler için canını sıkma belki hayırlı bir işe vesile olur baban biraz kendini mali sıkıntıya sokup yeni bir araç alır.
                        Zor ama belki de öyle olur abi Mal yerine gelir ama can yerine gelmez doğru diyorsun..

Teşekkür ederim herkese

Yorum

Yusuf um gecmis olsun kardesim,bir gün Yasin ilerliycek daha basına neler gelecek,günler geçecek daha iyi ve daha kötü seyler yasiycaksin, niye ? Çünkü bu hayata bunları yasamaya geldik,sonra dönüp bakacaksın,bugünü hatirlayip,o da neymiş ki diyecek, Allah ına daha fazla şükretmeyi öğreneceksin,tekrar gecmis olsun......

Yorum

Kardesim gecmis olsun.. En kotusu boyle olsun..

Yorum

geçmiş olsun Yusuf nerede oturuyorsunuz bizim kapalı garaja koyabilirsiniz aracınızı

Yorum

İşleniyor...
                              X