Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPC 5000 Ali abi dikkat...
Collapse
X
-
Ynt: OPC 5000 Ali abi dikkat...
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000Ewet evet o is coktan bitti,çok daha hizlilarini bekliyorum artikk ihihi ihihi ihihi[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTEROrjinal yazı sahibi: OPC 5000Ewet evet o is coktan bitti,çok daha hizlilarini bekliyorum artikk ihihi ihihi ihihi
haha haha haha. Yarın ki fotolardan sonra bakicazzzzzzzz...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OPC 5000Orjinal yazı sahibi: NEŞTEROrjinal yazı sahibi: OPC 5000Ewet evet o is coktan bitti,çok daha hizlilarini bekliyorum artikk ihihi ihihi ihihi
haha haha haha. Yarın ki fotolardan sonra bakicazzzzzzzz...
[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AzureHarbi harbi Polo GTİ Insignia OPC ye akfa tutabilir mi oarda yazılanlar gibi? Komiğimie gitti de. Tmm küçük müçük ama 2 katı motoru var OPCnin..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: AzureHarbi harbi Polo GTİ Insignia OPC ye akfa tutabilir mi oarda yazılanlar gibi? Komiğimie gitti de. Tmm küçük müçük ama 2 katı motoru var OPCnin..
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_5550 metr bşlk görrse dip gaz yapıyo demişler ya öldüm gülmekten) ama opc için güzel sözler söylenmiş...
Yorum
-
Şimdi ben olayı size kısaca bı anlatiyimm ihihi ihihi ihihi,opc den önce 2010 2.0 220 hp Sports touarer bir aracım vardı,arkadasın da stage 2 cuprasi(350 hp civarı) araç yıkılıyor... Bu arkadas meger bir gün ben arkasından basmışim diye beni gözüne kestirmis(o arada beni gecmis tabiki,ne ara olduysa) ben o arada opc nin siparişini vermiştim zaten, neyse 1 ay kadar sonra opc im geldi,bana tip tip bakıyor,sanmış ki beni geçtiği için opc aldım da onu gecicem(ulan daha ucuza başka araç mı yok da 2000 kg araç alıp zorlayim ) sonra polo gti aldı,aldığı gün revo yaptırıp 220 hp yapmış zaten bana bileniyo. Benim araç da baktım çok ağır bir yazılımla 355 hp civarı yaptım.arkadas bu arada forumlarda atıp tutuyo şöyledir böyledir ihihi,derken ben bunu öğrendim bir sekilde kendisine ulaştım,dedim ben opc nin sahibi,bu bir yutkundu ,gel dedim aksam çıkıyoruz,tamam abi dedi, ( o beni stok sanıyor) neyse buna bir geçir bir geçir, deneye deneye bir hal olduk,en son dedim hocam bende yazılım varr,düştü bayıldı... haha öyle gönül vermiş bu ise,şimdi kankaların kankası oldu benim için ,canım dostum AYKUT um...
Yorum
-
bu arada bu muhabbeti o zamanlar bende ziyaretçi oalrak takip ediyordum techturkeyde OPC için hiçbir olumsuz şey giydirme vs konuşmadılar ama iddalıydılar özellikle OPC 0-100 ve Polo GTI 0-100 videolarından sonra sanki OPC nin Polo ya küçük motoruna ve hafifliğine bakılarak yetişemeyeceği gibi bir kanı oluşturulmuştu.. halbu ki işin gerçeği OPC nin motor hacmi ve gücüne rağmen Polo GTI küçük motoru ve hafif olması nedeniyle OPC ile gelebilirdi bir yere kadar.. öyle de oldu işin sonunda
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Selamlar arkadaşlar,
Konu hortlamış) İnşallah Ali nin arbası dünyada tek olacak.Bukadar beklemeden sonra da Ali ye bu yakışır,amaaa,
Tekrar iddia ediyorum,stock bir opc tourer ile ister 0-200 ister 50-200 denemeye hazırım,stock bir opc bana anca 200 den sonra yaklaşır.Opel sitesinde bir çok kişinin opc taraftarı olması gayet normal ama gerçekler acıdır)Alinin aracında yazılım olduğu halde 170-180 gibi yanıma gelebildi.Benim iddiamda 200-220 gibi geçmeye başlardı zaten.
Varsa opc bir arkadaşımızda dilediği an deneyebiliriz.
Yorum
Yorum