Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biraz Nostalji Yapalım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Biraz Nostalji Yapalım

Geçmiş zaman olurki diye başlayalım bu gün internette bir şey ararken geçmişteki bir mesajımı gördüm nerden nereye dedim kendimce Arabayı aldığım zamanki mesajlarımı buldum bir bakın bakalım tanıdıklar varmı

http://forum.donanimhaber.com/m_3031...page_21/tm.htm

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Biraz Nostalji Yapalım

arabayı piyasaya ilk çıktığında kullanmaya bayılyorum
    F30 Sport+

Yorum

15/nisan 2009 vay vay vay
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

güzel günlerdi
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          güzel günlerdi
          Günler hala Güzel Çağrı

Yorum

güzelde, topluca araba yolu gözlediğimiz, gemileri takip ettiğimiz, arabanın özelliklerini keşfettiğimiz günlerin ayrı bi heyecanı vardı
            InsigniaTEAM

Yorum

ben bunların hepsini tek tek okumuştum
              2015 leon fr

Yorum

evt ha DH de topluca Insignia alalım fiyatları kıralım muhabbetimiz vardı. Kim en ucuz hangi bayiden buluosa yazıodu vs. Bayaa heyecanlı günlerdi. Almanya'da üretim sırası beklemeden ilk partide gelen araçlardan biri bizimkiydi. Ankara'da 1-2 tane anca vardı o zaman. İlk kullandığımda milletin dönüp dönüp bakmasından kendimi Ferrari de hissetmiştim. Hatırlıyorum da yolda denemek için en çok Opel sahipleri (Astra ve Vectra) sıkıştırıodu beni

Yorum

Bu forum, aradan geçen süreç içerisinde hepimizi bilgiye doyurmuş, ilk konuları bir okuyunca bu çok daha net anlaşılıyor "Nice senelere nice üye ve konularla hep birlikte " demek farz oldu
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                    evt ha DH de topluca Insignia alalım fiyatları kıralım muhabbetimiz vardı. Kim en ucuz hangi bayiden buluosa yazıodu vs. Bayaa heyecanlı günlerdi. Almanya'da üretim sırası beklemeden ilk partide gelen araçlardan biri bizimkiydi. Ankara'da 1-2 tane anca vardı o zaman. İlk kullandığımda milletin dönüp dönüp bakmasından kendimi Ferrari de hissetmiştim. Hatırlıyorum da yolda denemek için en çok Opel sahipleri (Astra ve Vectra) sıkıştırıodu beni
                    Evet o günler öyle idi hatta bir vw passat sitesi yolda giderken benim aracın resimlerini çekmişler ve ferrari anlatır gibi kendi forumlarında paylaşmışlardı çift egzos , jantlar shark anten falan

hey gidi günler heyyyy

Yorum

adamlar süper resim koymayın çatlıcam bu ne güzellik diye diye ölmüşler

Yorum

İşleniyor...
                      X