Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akıllı Telefonlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Akıllı Telefonlar

Geçen yıl yayınlanan rakamlar ile karşılaştırıldığında akıllı telefon satışlarında büyük bir artış görünüyor. Geçen yıl aynı dönemde 108.3 milyon telefon satışı gerçekleşirken bu yıl aynı çeyrekte 153.9 milyon telefon satışı gerçekleşti. Samsung 50 milyondan fazla satış ile pazarda birinci sırada(IDC’nin sunduğu rapora göre)

Gelelim konumuza bu sektörde Apple ile Samsung aldı başını gitti rekabet sadece bu iki firma arasında gerçekleşiyor diğer firmaların bu alanda pek bir şansı olduğunu düşünmüyorum sizin tercihiniz hangisi nedenleri ile yazıp paylaşalım karşılaştırmalar yapalım
    0
    Samsung-Android
    0%
    0
    Apple-IOS
    0%
    0

Ynt: Akıllı Telefonlar

Apple Store a daki uygulamalara para vermem.Tercihim Samsung olur.

İphone a o kadar para ver.Bir de uygulamalar için tekrardan para öde.Gerek yok.
    [CENTER][CENTER]

Yorum

samsng candr
      F30 Sport+

Yorum

Galaxys S3
        KAMERA
        Hdr modu vardır Evet
        Dikkate değer ölçüde daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) 1,9
        Seri çekim modu vardır Evet
        CPU
        Oldukça büyük daha yüksek CPU saat hızı 4x 1.4 Ghz
        EKRAN
        Net bir şekilde yüksek ekran çözünürlüğü 720 x 1280 px
        Daha büyük ekran boyutu 4,8″
        GÜÇ
        Kablosuz şarj edilme Evet
        Kayda değer ölçüde daha fazla pil gücü 2.100 mAh
        Standart USB kablo ile şarj edilebilir Evet
        çıkarılabilir pili vardır Evet
        OS (IŞLETIM SISTEMI)
        Adobe Flash kullanır Evet
        Ücretsiz navigasyon yazılımı vardır Evet
        BAĞLANABILIRLIK
        Nfc özelliği vardır Evet
        Hdmi çıkışı vardır Evet
        Dlna özelliği vardır Evet
        Mİcrosd yuvası vardır Evet

Iphone 5
        KAMERA
        Hdr modu vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        Dikkate değer ölçüde daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) iPhone 5 ‘de: 1,0
        Seri çekim modu vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        CPU
        Oldukça büyük daha yüksek CPU saat hızı iPhone 5 ‘de: 2x 1.5 Ghz
        EKRAN
        Net bir şekilde yüksek ekran çözünürlüğü iPhone 5 ‘de: 640 x 1136 px
        Daha büyük ekran boyutu iPhone 5 ‘de: 4,0″
        GÜÇ
        Kablosuz şarj edilme iPhone 5 ‘de: Hayır
        Kayda değer ölçüde daha fazla pil gücü iPhone 5 ‘de: 1.418 mAh
        Standart USB kablo ile şarj edilebilir iPhone 5 ‘de: Hayır
        çıkarılabilir pili vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        OS (IŞLETIM SISTEMI)
        Adobe Flash kullanır iPhone 5 ‘de: Hayır
        Ücretsiz navigasyon yazılımı vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        BAĞLANABILIRLIK
        Nfc özelliği vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        Hdmi çıkışı vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        Dlna özelliği vardır iPhone 5 ‘de: Hayır
        Mİcrosd yuvası vardır iPhone 5 ‘de: Hayır

Samsung Galaxy s3
        KAMERA
        Hdr modu vardır Galaxy S3′de: Otomatik olarak daha yüksek dinamik aralıkla (HDR) resimler çekebilir
        Dikkate değer ölçüde daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) Galaxy S3′de: 1.9x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)
        Seri çekim modu vardır Galaxy S3′de: Çoklu fotoğrafları ardarda çekebilirsiniz
        CPU
        Oldukça büyük daha yüksek CPU saat hızı Galaxy S3′de: 1.9x daha yüksek CPU saat hızı
        EKRAN
        Net bir şekilde yüksek ekran çözünürlüğü Galaxy S3′de: 27% yüksek ekran çözünürlüğü
        Daha büyük ekran boyutu Galaxy S3′de: 20% daha büyük ekran boyutu
        GÜÇ
        Kablosuz şarj edilme Galaxy S3′de: Elektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak)
        Kayda değer ölçüde daha fazla pil gücü Galaxy S3′de: 49% daha fazla pil gücü
        Standart USB kablo ile şarj edilebilir Galaxy S3′de: Bilgisayarınızdan standart bir USB kablo aracılığıyla ya da USB güç kaynaklarıyla şarj edilebilir
        çıkarılabilir pili vardır Galaxy S3′de: Pili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir
        OS (IŞLETIM SISTEMI)
        Adobe Flash kullanır Galaxy S3′de: Telefonun tarayıcısında Video ve Sesli Adobe Flash desteği vardır
        Ücretsiz navigasyon yazılımı vardır Galaxy S3′de: Ücretsiz harita verisi olan ücretsiz navigasyon yazılımı dahildir, ayrı bir navigasyon cihazı almaya gerek kalmaz
        BAĞLANABILIRLIK
        Nfc özelliği vardır Galaxy S3′de: Yakın-alan-iletişimi (NFC) ödeme gibi kablosuz alışverişlere izin verir
        Hdmi çıkışı vardır Galaxy S3′de: Video ve filmler HDMI girişli bir TV’de izlenebilir
        Dlna özelliği vardır Galaxy S3′de: Video ve filmleri havadan yayınlayabilir (ota)
        Mİcrosd yuvası vardır Galaxy S3′de: Dahili Depolama MicroSD kartlarla arttırılabilir

Yorum

İphone 4s te bile hdr var 5 te nasil yokmus
          Arti yok biri 1.5 ghz mis biri 1400 mah mis bunlar bos isler kullanim suresine islem hizina bakmak lazim
          İnsignia da 250 hp bmw 3 te 250 hp ama arda hizlanma tuketim farkliliklari var
          Boyle bunda bu ozellik yuksek bu daha iyi demek sacmalik bilgisizlik olur hersey kagit ystunde degil
          Kablosuz sarj olsa ne olmasa ne kac saatte dolduruyor bilgi??? Arti hala kablosuz sarj cihazi yok hadi kullan

Ayrica retina ekran cozunurlugu daha kaliteli
          Flash android ten bile cikiyorken nedir bu agitlik yapan flash takintisi
          Tamam bluetooth paylasimi olmamasi, hdmi cikisi olmamasi eksidir ancak hafiza karti sacma sapan agir veri aktarimi olan birsey kendi 64 gb hafizasi neye yetmez
          Programlara para vermek dertse jb var

Yorum

su an galaxy note kullanyrm apple 4gsten gectım bu cıhaza tamamıyle bır iş telefonu her işi halledyrm maıılerım anında dusuo, ıstedgım dosyayı acablyrm offıce her turlusunu kendı dahılındekı programlarla kalemı sayesınde yanımda not defterı tasmyrm artık vs vs
            s3 te kardesımde var ıphone kullanıcısı cok kısıtlıyor yukarda zaten ozellıklerden de anlasılıyor.

iphonela samsung astrayla golf gıbı

Yorum

Evet asta golften daha guvenli

Yorum

nerden baktıgına baglı

Yorum

Apple'ın belli tarzı olması hoşuma gidiyor ve cazip geliyor ama kullanım olarak S3 daha çok hoşuma gitti, tek sevmediğim yanı video kayıt sesi çok tiz
                  bu yüzden ankette samsung'u seçsemde apple'da alıp kullanmak isterdim
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                    İphone 4s te bile hdr var 5 te nasil yokmus
                    Arti yok biri 1.5 ghz mis biri 1400 mah mis bunlar bos isler kullanim suresine islem hizina bakmak lazim
                    İnsignia da 250 hp bmw 3 te 250 hp ama arda hizlanma tuketim farkliliklari var
                    Boyle bunda bu ozellik yuksek bu daha iyi demek sacmalik bilgisizlik olur hersey kagit ystunde degil
                    Kablosuz sarj olsa ne olmasa ne kac saatte dolduruyor bilgi??? Arti hala kablosuz sarj cihazi yok hadi kullan

Ayrica retina ekran cozunurlugu daha kaliteli
                    Flash android ten bile cikiyorken nedir bu agitlik yapan flash takintisi
                    Tamam bluetooth paylasimi olmamasi, hdmi cikisi olmamasi eksidir ancak hafiza karti sacma sapan agir veri aktarimi olan birsey kendi 64 gb hafizasi neye yetmez
                    Programlara para vermek dertse jb var
                    + VİRÜS kesinlikle yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bırakın şu ayfonu :-)
                      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Iphone 5 Galaxy S3

önemli miktarda daha hızlı yüklemeler 5,76 MBits/s 3,0 MBits/s
                        Net bir şekilde daha yüksek indirme hızı 100,0 MBits/s 21,0 MBits/s
                        Belirgin derecede daha geniş diyafram f/2.4 f/2.6
                        Daha hafif 114,gr 133,gr
                        Daha ince 7,6 mm 8,6 mm
                        Daha yüksek piksel yoğunluğu 326ppi 313ppi
                        özel bir kamera düğmesi var Evet Hayır

Yorum

Iphone un kullanımındaki basitlik bence işin sırrı. Kullanımdaki kısıtlamaları ise JB ile rahatlıkla aşıyorsunuz. Zaten telefonun performansı da biraz böyle ortaya çıkıyor. Bence olmazsa olmaz. Yine bu yöntemle her türlü paralı uygulamayı ücretsiz indirebilirsiniz.

Samsung Galaxy s3 te bence çok iyi bir telefon ama Iphone a ve rahat kullanımına alıştıktan sonra Android uzaktan biraz karmaşık gözüküyor.

Belki ilk Android kullansaydım bu sefer Iphone kötü gelirdi bilemiyorum..
                          Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                          VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Samsung diyorum

Yorum

Ben de Samsung diyorum, henüz S3'e geçmedim, ancak S2 bile fazlasıyla memnun ediyor. Örneğin bluetooth ile Insignia ve SII iletişimi mükemmel, yollarda sürekli kullanıyorum. S3 için de aynıdır en azından diyorum.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
                              X