Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Akıllı Telefonlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Akıllı Telefonlar

Orjinal yazı sahibi: opelmania
    Bu konu hakkında kendi yorumumu yapmak istiyorum, oldum olası android-apple kıyaslaması vardır.

İlk olarak Android demek Samsung demek değildir, piyasada Android kullanan birçok Smartphone var (HTC,Sony, hatta birçok çin malı telefon)

Fakat iOS demek Apple demektir Apple'dan başka kimsede kullanamaz.

Diyorlarki Android şu kadar sattı iOS şu kadar sattı, piyasada 400 lirayada Android telefon var 2000 lirayada bunu unutmayalım. 1001 tane model var Android kullanan.

iOS kullanan kaç telefon var, fiyat skalası nedir bunu herkes biliyordur heralde. Bu yüzden bu tarz kıyaslamalarda bunlarıda düşünmek lazım.

Son cümlem bu konuyu arabalar hakkında bir örnekle açıklamak olucak

Akıllı telefonlara Supersport arabalar diyelim

Biz şuanda Bugatti Veyron(Apple), diğer tüm markaların araçlarını (Android) kıyaslıyoruz... Ve sonra diğer markalar daha çok satıyor diyoruz.

Umarım yeterince açık olmuştur
    En çok satanın en iyi olduğunu söylemek doğru değil ve söylemiyoruz zaten

Yorum

Farkındaysan bende o kadar yazmışım yazmışım 1 kere bile "iyi" kelimesi kullanmamışım Ben sadece Android-iOS kıyaslamalarına karşıyım

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

eşim iphone 4 ben s3 kullanıyorum.gerçekten ben telefonumdan menunum hiç bir eksi yönü yok biraz büyük fakat internette gezinmek iphoneden daha keyifli.tekrar telefon alacak olsam yine samsung alırım.iphone sadece şekil amaçlı alınabilir.malum ooo iphone kullanıyorlar desinler diye ama ben artistik yapacak yaşı geçtiğimize ve daha iyiye daha ucuza sahip olmamız gerektiğine inanıyorum.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Bizim ülkemizde kı..ına don alamayacak adamlar milyarlık telefonla hava atmayı pek sevdiği için belki ömrü boyunca kullanmayacağı özellikleri olan iphone/s3 vb. telefon alır Ama yanlış anlaşılmasın, makinenin piri olup hakkını verenleri tenzih ediyorum.

Bence yapılan işe hangisi en iyi cevap veriyorsa en iyi telefon odur. Mevcut özellikleriyle yanımda hem tablet hem de telefon taşımama gerek bırakmayıp ikisini de bir arada sunan Samsung Galaxy Note benim için en iyi çözüm. Üstelik burdakinin yarı fiyatına yurtdışından almış olmam tadını bir kat daha arttırdı angle

Yorum

İşleniyor...
          X