Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iphone5 canlı tanıtım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: iphone5 canlı tanıtım

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    eeeee neden ipone ozaman abi marka takıntısımı bu iş
    bunun nedeni özellikleri düşük olsada ios androidden daha kapalı bir sistem olduğu için daha az gereksinim duyuyor 1 gb ram e karşılık 2gb ram gibi görünsede hız testlerinde iphone 4s bile galaxy s3 e hız olarak eşit bunun gibi bir çok düşük görünen rakam yeterli ve denk performans sağlıyor. ios de virüs diye birşey yok android sistemi daha çok bilgisayardan anlayan rahatlık sevenlere hitap ediyor iphone lar ise herşeyi kurcalamayan için yapılmış bir cihazlar iphone u 3310 dan geçen bile 10 dk da kullanabilir android için daha fazla şey bilmek lazım

bilgisayarda da en iyi sistem linux tur eğer bilgisayar programcısı iseniz ama bana göre neredeyse hiç birşey yapmanıza izin vermeyen ios çok daha yeterlidir. kişiden kişiye değişir bu 2 cihaz ama 2 side en üst düzey telefonlar şuan için

Yorum

şirinler için fön makinası haha

http://www.youtube.com/watch?v=lx7e_TWffIA#ws
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Satılık iPhone 4s beyaz çok az kullanılmış ihihi
        ben karasını arıyorum abi )
        Kardes karasi lazimsa benimki emrinde ne zaman istersen gondereyim...
        estağfurullah abimbenim senin canını yerim baştacısın...

4S 4S derken bu son günlerde Samsung S III e fena sardım inceliyorum netten falan ilk zamanlarından bu yana geçmişini ve yorumlarını vs.. dün Samsung bayisinde ve Teknosa da da telefonu canlı olarak bir inceleme fırsatı buldum.. yüzeysel olarak incelediğimde özellikle pil ömrü arttırılabilir hafızası amoled ekran çözünürlüğü ve kamerası baya etkiledi biraz kurcaladım baya hoş bir telefon.. beni büyük ihtimal o telefonu alacam yakında bayramı bekliyorum.. kısmet artık abim bakalım.
        Abi dün de ben kurcaladım çok hoşuma gitti. 4S ten ucuz ve bence daha iyi. Yıl sonuna kadar para biriktirip Galaxy SIII almayı kafaya koydum. Ama belli olmaz üstünü peder tamamlarsa Iphone 5 de olur ihihi
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

forever s3 , forever samsung
          2012 İnsignia 1.4 Turbo 140 Hp Edition Elegance Paket + Stil Paket (White Angle)
          2011 Toyota Avensis Elegance Extra
          2009 Peugeot 407 Comfort (Black)
          2013 Yamaha YZF R-125 Mat Gri

Yorum

çizik problemine değinmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=FXOEMz30lhs#ws
            InsigniaTEAM

Yorum

İPHONE5 herzaman

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
              X