Ynt: iphone5 canlı tanıtım
bunun nedeni özellikleri düşük olsada ios androidden daha kapalı bir sistem olduğu için daha az gereksinim duyuyor 1 gb ram e karşılık 2gb ram gibi görünsede hız testlerinde iphone 4s bile galaxy s3 e hız olarak eşit bunun gibi bir çok düşük görünen rakam yeterli ve denk performans sağlıyor. ios de virüs diye birşey yok android sistemi daha çok bilgisayardan anlayan rahatlık sevenlere hitap ediyor iphone lar ise herşeyi kurcalamayan için yapılmış bir cihazlar iphone u 3310 dan geçen bile 10 dk da kullanabilir android için daha fazla şey bilmek lazım
bilgisayarda da en iyi sistem linux tur eğer bilgisayar programcısı iseniz ama bana göre neredeyse hiç birşey yapmanıza izin vermeyen ios çok daha yeterlidir. kişiden kişiye değişir bu 2 cihaz ama 2 side en üst düzey telefonlar şuan için
Orjinal yazı sahibi: emrezxr
bilgisayarda da en iyi sistem linux tur eğer bilgisayar programcısı iseniz ama bana göre neredeyse hiç birşey yapmanıza izin vermeyen ios çok daha yeterlidir. kişiden kişiye değişir bu 2 cihaz ama 2 side en üst düzey telefonlar şuan için
Yorum