DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN IZMIR DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN TÜRKÎYEM!!! hiho urock oleyy urock obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN ÎZMÎR DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN TÜRKÎYEM
Collapse
X
-
Ynt: DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN ÎZMÎR DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN TÜRKÎYEM
ULU ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İZMİR'İN KURTULUŞU İLE İLGİLİ SÖZLERİ
İzmir, bu kadar derin bir tarihe sahip olmakla beraber coğrafî durumu sebebiyle ekonomik ve siyasî çok büyük bir öneme sahiptir. İşte bunun içindir ki, Türkiye’yi mahvetmek isteyen düşmanların, her şeyden evvel gözleri bu tarihî, bu önemli beldeye döner.
İzmir’in işgali, bütün milletin kalbinde derin bir yara oluşturmuştur. Herkes İzmir için feryat ediyordu. İzmir, halkın elemlerini, feryatlarını, kararlılık ve imanını ifade etmek için bir parola olmuştu.
Ben, bütün İzmir’i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir’in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız bir tesadüf, beni Karşıyaka’ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin bağrınızda, sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir’i gördüğüm gün evvelâ Karşıyaka’yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan annemin mezarını gördüm!
Çeşitli görüş noktalarından çok değerli olan İzmir, elbette düşmanların elinde bırakılamazdı ve nitekim bırakılmadı.
Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır!
9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu Kutlu Olsun !
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ynt: DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN ÎZMÎR DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN TÜRKÎYEM
Vallahi cok ilginc ve diyecek bir sey bulamdigim bir konuyu daha actim...Sabah konuyu acarken ne mutlu bu guzel gune diye actim ancak goruyorum ki insanlarin boyle bir mutlulgu yok. İsleri gucleri arabalrindaki cizikler yok modifiyeler yok bir konu serbest kursu de mi yoksa genel sohbette mi...... Eee ne diyelim ki sadece cok zuzcu ve cok dusundurucu....Sanrim bu ulkede en cok dusmani veya sevmeyeni olan insan ATATURK..... Cunku onun icin bile bu kadar onemli bir sehirin dogum gunu kutlaniyor ve bu surecten sonra uzerinde yasadigimiz TURKİYEM kuruluyor. Ancak uzerinde yasayanlar o ulkenin kurulus gunlerinden biri olan bugunu takmiyor....Dunyadaki hicbir ulke veya muz cumhuroyeti yoktur ki boyle onemli gunlerini takmayarak harket edebilsin veya bu dgerlerini bizim gibi yitirsin ve ayakta kalabilsin...Yani cok uzulerek diyorum ki bu ulkenin degeleri bitmis ,yani bu ulke bitmis ve aglayanimiz yok....yaziklar olsun ki biz ve bizden oncekiler bu degerleri yeterince ogretememisiz ve simdiki nesil icinse bu degerler bir HİC!!!!!! EEEEE ATAM ve yuce sehitlerimize de bize uzaklardan bakip bir ic cekmekten baska birsey dusmuyordur sanirim!!! Biz bu insanlar icin mi olduk diye!!!!! BU BENİM GORUSUM !!! TEPKİ VEYA DESTEK MESAJİ OLSUN DİYE YAZMADİM!!!! SADECE DUYGULARİMİ DİLE GETİRDİM!!!! TEPKİSİ OLAN VARSA PMDEN YAZSİN BURADAKİLERİ YANİ CİZİK GİDERMEYE CALİSAN VEYA ARABASİNİN YAKİTİNİ DUSUNEN KİSİLERİ RAHATSİZ ETMESİN!!!!
Yorum
Yorum