Millilerimize basarilar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
millilerimize basarilar
Collapse
X
-
Ynt: millilerimize basarilar
3 ün 3 ünü beklerken aldık 3 ün birini
oynamadılar resmen taraftarın sabrını zorladılar.. her pozisyonda geriye döndüler çabuk davranamadılar.. sanki 1-0 önde olan onlar değilde bizmişiz gibi ağır davrandılar sonunda da zaten hediyeyi aldılar.. ilerde gidip bekliyorlar orta alan bomboş. son dakikalarda da birde (yahu şu topu birde aklınızla yerden oynamaya alışın yeter artık adam gibi pas yapıp atıyorsanız atın ileriye top şişirme de ne oluyor ) herzamanki gibi top şişirmeye başladılar.. rakip topu kapıp kaleye geliyor oynaya oynaya her pasta isabet buluyor bizimkiler izliyor.. + oyuncu değişiklilkeri müthiş bir trajediydi...
böyle devam ederlerse böyle oynarlarsa MALESEF yolun sonu çıkmaz... yine bir dünya kupasına gidememenin ahı vahı içinde kalır herkes
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ynt: millilerimize basarilar
Ben pek olumlu bulmadım etkili geldigimiz posisyonlsrda savunma hataları vardı 2 topta cok etkili gelindi ama bitirici vuruşlar etkisizdi önemli bir sınavdi her nekadar 0 ceksede Hollanda dunyanın en iyi takımlarından dünya kupasibdaki şansımızı gördük gibi daha yolun bası ama bu sene futbol Bana pek zevk vermicek özellikle Trabzonspor'da vasat oynayincafutbokdan bu Sene soğudum2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
Yorum