Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu evlilik umarım tez biter

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu evlilik umarım tez biter

BİŞEYİ TAM ANLAMADAN YORUMLAMAMAK GEREK))))
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Olur böyle şeyler işin içinde İ. Melih Gökçek olunca sölediğim kötü sözleri alasım gelmiyor nasıl olsa her halukarda cuk diye yerine oturmuş oluyor

Yorum

Melihim varsa o fotoda herseyi beklerim ben de

Yorum

evet yaa hemen gaza geliyoruz bende tam ne yassam bu ahlaksız için derken bide baktım ............
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sonuç:
            1. Melih Beye için ucuz ve etkili bir reklam kampanyası.
            2. Peşin hüküm ve zan kalplerimize zarar veriyor.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Suizan, birinin kötü bir iş yaptığını zannetmektir. Kalbe gelen kötü düşünce, o hâliyle suizan olmaz. Kalbin o tarafa kayması suizan olur. Mesela birisinde bir kalem görünce, (acaba bu kalemi çalmış olabilir mi) diye sadece düşünmek suizan olmaz. Ama (çalmış olabilir) diye zannetmek suizan olur.

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
              (Suizan etmeyin. Suizan, yanlış karar vermeye sebep olur. İnsanların gizli şeylerini araştırmayın, kusurlarını görmeyin, münakaşa, haset ve düşmanlık etmeyin, birbirinizi kardeş gibi sevin, çekiştirmeyin. Müslüman Müslümanın kardeşidir, ona zulmetmez, yardım eder. Onu, kendinden aşağı görmez.) [Buhari, Müslim]
              İnşaAllah bizler (bende dahil ) bu kötü huylarımızı terk ederiz
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                evet yaa hemen gaza geliyoruz bende tam ne yassam bu ahlaksız için derken bide baktım ............
                Emre, özeleştirin takdire şayan clapclap,böyle olabilmek lazım.

Yorum

İşleniyor...
                X