Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YUH ARTIK...ÖSYM NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK HATASI;

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YUH ARTIK...ÖSYM NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK HATASI;

Her sınavda malum cemaate sızdırılan sorular. Kopya skandalları, çalınan sorular. Ve kurumun başındaki intihalci badem devletimizin kendisine sonuna kadar verdiği destekle görevine sırıta sırıta devam ediyor. Heralde hergün Türkiye de doğmuş olduğuna bin kez şükrediyordur hatta kendisi bile inanmakta zorluk çekiyordur durumuna.

Şahsen bu tip şeyler ancak Türkiye de olur demeyi çok önce bıraktım. Doğal karşılıyorum.

Bu olaya gelene kadar daha neler neler olmuştu aslında ama bu TUS mevzusu da Zaytung haberi gibi olmuş. Mağdur olanlara Allah sabır versin.
    Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
    VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

samet can'sın...

Yorum

Daha bunu konuşalı 1 gün olmuştu değil mi? Bakın bugün sırada ne var ?

"ÖSYM 6 Mayıs’ta avukatların girdiği Hakim ve Savcılığa Geçiş Sınavı’nı iptal etti. Çünkü sınav birinci ve ikincisi karı koca. (not: 1589 kişinin katıldığı sınavda AKP Merzifon Belediye Meclis üyesi karı koca, birinci ve ikinci olarak kazanmıştı) Geçenyıl 0 çeken tam 26 aday bu yıl ilk 50’ye girdi."

Bu kurum bence artık kıyakçılık,beceriksizlik,rant sağlama, soru sızdırma,kopyacılık gibi kavramları çoktan aştı, bitirdi. Artık sırf zevkine koskoca ülkeyle kafa bulmaya falan çalışıyorlar ve gerçekten eğleniyorlar diye düşünüyorum.

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
        VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

öhöö öhöö yani salaklık olur da bu kadarda olmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X