Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bireysel Emeklilik Sisteminden Çıkış yapanlara Duyurulur!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bireysel Emeklilik Sisteminden Çıkış yapanlara Duyurulur!!

Eğer grup oluşturabilirsek kesintileri düşük olan.
    Emeklilik sözleşmesi olanlar sonra buraya transfer olabilir Insignia team Emeklilik grubuna.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bireysel emekilik hakkında bilgisi olan var mı ?

Yorum

Kendinizi tanıtırmısınız?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
          Bu sistemler düzenli para biriktirme alışkanlığı kazandırıyor,her ay küçük ve düzenli para tasarrufu sağlıyor.Bence tek avantajı budur.
          Bu alışkanlığı kendi kendinize oluşturup her ay bir miktar para ayırıp kendiniz yatırım yaparsanız tartışmasız daha karlı olursunuz.
          Emeklilik satışı yapan uzmanlar bile bunu inkar etmiyorlar.

Ancak son yıllarda vergi iadesi ile ilgili gelişmeler oldu bu durum bazıları için istisnalar oluşturuyor.
          Ağabey seni ayakta alkışlıyorum.Seninle tek ortak olmayan noktamız Cumhuriyet gazetesi okumuyorum
          Konuya gelince;
          Emeklilik fonu aslında bir fon olup adı ''emeklilik'' ti .Ta ki Devletimiz %25 devlet (belli bir tutara kadar) desteği yapınca durum değişti.Devlet desteğinden sonra bende fona dahil oldum.Yukarıdaki tüm cümleleriniz çok doğrudur.Birikim yapamayan kişiler için güzel bir çözüm.
          Ben ise birikim yapmak için her ay düzenli ''hisse senedi biriktirmeden '' yanayım.Sektörel portföy oluşturup her ay düzenli küçük küçük biriktirmek en mantıklısı bence.her yıl kar payınıda alırsınız,bedelsizinide ...
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Nurettin bey, bizde çocuklar için dokunmayacak şekilde girmiştik. O zamandan beri hiç bakmıyordum. Karttan ufak bir ödeme kesiliyor. Dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? (Anadolu Sig)
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

18 yaş küçükler için yapılamıyor. Ama birikimli hayat sigortası yaptıysanız anlarım.

Yorum

İşleniyor...
              X