Hem geçmiş olsun Hem hayırlı olsun diyeyim.
Şimdi aklıma senin hazerfendeki dubaların arasından geçişin geldi haha haha harikaydı
ESP işleyiş konusunda da Audi ve insignia dan başka üstüne tanımam ihihi
Arkası yanına gelmez abi, sen arkasına gitmişsindir geçmiş olsun abi. Esp insignia da çok iyi işliyor golf hakkında yorumlar senden
Biraz keskin bi viraj vardi biraz yanlayim dedim yanlarken bi arac cikti karsima araci resmen ben topladim esp kesinlikle devreye girmedi:s roccoda filan boyle degildi astrada boyle degildi
O kafadan kaymıştır abi sen yanlıyor zannetmişsindir haha
Arkası yanına gelmez abi, sen arkasına gitmişsindir geçmiş olsun abi. Esp insignia da çok iyi işliyor golf hakkında yorumlar senden
Biraz keskin bi viraj vardi biraz yanlayim dedim yanlarken bi arac cikti karsima araci resmen ben topladim esp kesinlikle devreye girmedi:s roccoda filan boyle degildi astrada boyle degildi
fatih abi gençlere baksana bizlere neler diyorlar kedidir o kedi
fatih abi gençlere baksana bizlere neler diyorlar kedidir o kedi
Bu işler tecrübe kadar damarlardaki deli kana da bakıyor Sen polissin kurallara uymalısın ihihi
Yorum