Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TCDD'den tokat gibi cevap

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: TCDD'den tokat gibi cevap

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    ....
    ...ama BİZ SEHİT HABERİ YAZINCA SİYASİ OLACAK ÖYLE Mİ!!!!! BEYLER ARTIK ÇİFTE STANDARTI BIRAKIN DA YA MUHABBET EDELİM DÜZGÜN YA DA HERKES KENDİ YOLUNA!!!!!!!!!!!!
    Sevgili Utku;

Bu güne kadar benim şahsi yazdıklarımı ve Yönetimin yazılarını anlamak için okumadığın ortaya çıkıyor her seferinde biz şehitlerimizin yanındayız ve sonuna kadar da yanında olacağız. Sadece şehit konularında A,B,C partilerinin yada A,B,C kişilerinin adları verilerek yorum yapılmamasını söyledik ve uyardık ama maalesef bu uyarılara uyulmadı ve hatta ve hatta yorumlar içerisinde Yönetime imalı mesajlar yazıldı biz kimseye iki yüzlülük yapmadık farklı bir ve standart uygulamadık lütfen bu tür mesajları bırakalım

Biz bu güne kadar bu forumda birlikteliği Din,Dil,Etnik Köken,Siyasi,Spor,Maddiyat,Araç ayrımı yapmadan bütün üyelerimizi eşit gördük ve görmeye devam ediyoruz ve görmek istiyoruz

her can sıkıntısında forma rest çekmek olmuyor utku hocam

Formumuz çok renkli ve güzel bir mozaike sahip bu güzelliğimizi hep beraber koruyalım.

Bütün üyelerimizi ve arkadaşlarımızı çok seviyorum

Keyifli Forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
      Yılmaz ÖZDİL isimli bu aralar çok popüler olan, sürekli eleştiri yapmayı beceren, ama bir tane çözüm önerisi sunamayan, mesnetsiz savlar atan yazar TCDD'de duvara tosladı... Tokat gibi cevap veren TCDD karşısında Yılmaz ÖZDİL hala dumur vaziyette ki herhalde bugün yazı yazmamış ve dün yazdığı yazının kendisine verilen cevapla bir alakası yok...

Yazıya buradan ulaşabilirsiniz, sonuna kadar okumanızı ve ülkemizin nereden nereye geldiğinizi görmenizi isterim...
      http://www.tcdd.gov.tr/home/detail/?id=1866

edit: umarım bu saatten sonra araştırarak yazdığı yazılarını görürüz...
      Ömer kardeşim, Yılmaz ÖZDİL ile ilgili bir haberi konu açıp bu denli ağır eleştrilerle yazına döküyorsun ve eminim ki bu adam hakkında tam anlamıyla bilmediğin şeyler olmadan. sırf senin görüşüne ve anlayışına aykırı olduğu için adamı hedef tahtası haline getiriyorsun kendine. şöyle bir durum var ki bu adam birşey incelemeden etmeden araştırmadan bu konulardaki yazılarını yazıyor. adı üzerinde araştırmacı yazar gazeteci. kimse durduk yere bu tür konularda yazılar yazmaz araştırmadan etmeden. kimse atıp tutmaz. hele ki şu devirde öyle bir zamana gelmişiz ki ve öyle bir zamana doğru gidiyoruz ki, öyle herkes hiçbirşeyi cesaret edip yazamazken, araştırıp etmeden kimse yazı yazmaz. bir konu hakkında bilgi sahibi olan hafızası iyi olan ve tarafsız olan insanlar gerçekleri dile getirmekten çekinmez.
      ayrıca çözüm önerisi sunmuyır demişsin. alıştırdılar zaten çözüm önerisi sunmaya )
      zaten illa bazı adamlara çözüm önerisi sunacaksın eleştiri yapmakla çözüm bulunmuyor?? bir iş yapılıyor, bir icraat yapılıyor, bununla övünülüyor, ama yapılan işlerin altında bilinmeyen bazı küçük şeyler oluyor. çıkar sağlamak için bazı gizli kapaklı işler.. sonra yapılan işlerle ilgili eleştiriler çıkınca kendilerine ters geldiği için önce yapılan eleştirilere sert bir dille karşı çıkılıyor ve kendilerine biyat etmeye azmettirmeye çalışıyorlar. çözüm önerisi diye birşey değil bu, böyle düşünülmez. önce yapılan eleştriler dikkate alınır sonra gerçekler görülmeye çalışılır ve yapılan yanlışlar varsa önüne geçilir, çözüme kavuşturulur. ama daha en başta neleştri yapar yapmaz ya da gerçeği yazar yazmaz bazı tarafların müthiş tepkisiyle karşılanıyor insanlar (!) yazık...
      ne diyor SAYIN başbakanımız, benim özgürlük alanımı kısıtlayanın ben de özgürlüğünü kısıtlarım. bu mantıkla ve daha ne mantıklarla bir ülke yönetiliyorken ve hemen tüm mevki mertebelere çıkarları uğruna gözdağları verilirken elbette eleştiri yapmak bu ülkede tepki çekiyor insanlar uyutuluyor gözleri boyanıyor. yapılan edilen şeyler yok değil kimse inkar etmiyor. icraatları var ama hep göz boyama avutma. Cumhuriyet in ilk yıllarıyla zamanıyla şimdiki zaman bir mi? 20-30 seneyle şimdi bir mi? bir olamaz. o zamanki ihtiyaçlar da demek ki öyleymiş. o zaman bu kadar nüfus mu vardı bu kadar konut ihtiyacı mı bu kadar trafik mi vs vs vs. vardı? sürekli gelişen nüfusu artan bir ülkede elbette ki ihtiyaçlar çoğalacak. ve bunları sağlayan baştakiler de kalkıp birşeyleri yaptıktan sonra ya da projeye döktükten sonra övünüp milleti avutmayacak. rant sağlayarak gizli kapaklı işler çevrilirken insanlar bunu bilmiyor. ama bilir kişiler ve konuya hakim kişiler eleştri yapınca veya karşı gelince sanki devrim darbe yapıyor ya da yapacak gözüyle bakılıp kamuoyunda o kişiyi suçlu ilan edip tıkıyorlar içeri. kime bu ülkede görüşünü özgürce ve cesaretli bir şekilde dile getiremeyecek mi? getirince de doğruyu belirtince de suç mu olacak? bazı insanlara bu yazılar ters gelebilir. ama kendi inandığı değerler uğruna gerçeklere karşı çıkıp birleşme toplaşma kutuplaşma yaparak değil. Emre kardeşim gerekli açıklamaları 'tokat gibi cevap' şeklinde iletmiş zaten. birşeylerin farkında olan şu konu içerisindeki yorumlardan bile ülkenin ne halde olduğunu görebilir. inceden inceye mesajı alır..

ayrıca haritadaki bilgilere göre ben 2004 yılından sonra yapılan ve projede olan çalışmalarla ilgili verilen rakamları pek gerçekçi bulamadım nedense... 2 bin küsür km devam eden diyor ama işaretli renkli alan diğer alanların çok küçük bir dilimine denk geliyor nedense... eğer bu rakamlar geçrekse hakkaten ülkenin nerden nereye geldiği çok iyi anlaşılıyor )

üstelik dediğim gibi, Cumhuriyet dönemi ve yılları zamanındaki durumlar ihtiyaçlar ve içinde bulunulan durum şimdikiyle bir değil. herkes güzel kıyaslamala yapıyor ediyor iyi güzel de sorarlar adama o zamanla şimdiki imkanlar şartlar ve koşullar bir mi diye. bir takım rakamlar vererek (ki çoğu rakamlar nedense hep belirtilen durumların tam tersini gösteriyor aslında...) insanlara yaptım ettim şu kadar mesafe ileri gittim diyerek gözleri boyanarak polikit cümlelerle kendi çıkarlrı uğruna rant sağlanmaya çalışılıyorsa durup bir düşünüp kendimize gelmek gerek. hakkaten ülke hiçbir konuda iyi durumda değil. bazı gerçekleri artık görüp silkinip kendimize gelmemiz gerek. sadece inançlarımıza değil sahip olduğumuz ortak değerlere hep beraber sahip çıkmamız gerek. yoksa vay bu canım ülkenin haline.....

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hayır anlamadığım Çözümü araştırmacı yazar gazeteci bulcaksa hükümet neden var? ?

edit: ama dediğim gibi gerçekten mesele bu değil Yılmaz Özdilin de eleştirdiği TCDD bazlı bi olay değil. Burada Cumhureiyetin Kuruluş yıllarına bir saldırı var ve verilen cevapta vurgulanmak istenen bu yoksa kimse şu an demiryolları yappılmıyor demiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
          Yazarlık, çocuk gibi her aklına geleni söylemek değildir, bi bak bakalım yazacakların doğrumu.
          Özdil bunu sürekli yapıyor, yapıyor yapmasına da eminim ki yazdıklarının doğruluğuna çoğu zaman kendisi de inanmıyordur.
          Kendisi yazarlık konusunda doğru olmasa da dikkat çekici yazılar yazmayı tercih edebilir,bırakalım bu onun tercihi olarak kalsın bunu yapanlara prim vermemek lazım.

Yılmaz Özdil çoğu zaman toplumu gerecek ve dikkat çekecek dolayısıyla konuşulacak konuları pek de inçelemeden seçiyor.
          Buna da prim vermeyelim bakın bizim forumu bile germeye başladı...
          Serhan abi, çok güzel söylüyorsun iyi hoş söylüyorsun da, kendi adına ve senin de rahatsız olduğun şeyler olduğunu düşündüğün için, bazı durumların sana ters gelen inançlarına şeyler olduğunu düşündüğün için bunları söylüyorsun.

Yılmaz ÖDZİL i savunmuyoruz burda, kimse yanlış anlamasın ama her kim olursa olsun eğer yazılan şeyler gerçekler olunca ve eleştirel yazılınca hemen tepki gösteriliyor topyekün üzerine gidiliyor. vatan hainiymiş gibi muameleler yapılmaya başlanıyor.

durup bir düşünmeli, yolunda giden ne var? verilen rakamlar yapılan işler vs vs iyi hoş güzel. yapılan şeyleri inkar da etmiyor ve etmedi bu millet. ama milletin bazı değerlerini sömürerek ve kendi çıkarları uğruna rant sağlayarak biryerlere gelen ve daha da gelmek isteyen zihniyetin artık farkına varılıp oturup düşünülüp gerçekleri görüp silkinmemiz gerekirken, daha eleştiri yapan veya bazı insanların düşüncesine anlayışına inancına ters gelen en ufak birşey olduğunda hemen o kişiyi yerlere vurmaya bel altı vurmaya çalışmayı seçiyoruz.

eskiden kimin düşüncesi eleştirisi görüşü ne olursa olsun saygı duyan ve duyulan bir toplumken şimdi tam tersi olduk ve olmaya devam ediyoruz. ama bu böyle gitmez.. böyle ne çözümü olur bazı durumların ne de çözüm önerisi olur... ve iş işten geçmeye devam ettikçe ve geçtikten sonra da zaten geriye dönmek şimdikinden daha zor olur. bu şirin uykudan tozpembe rüyadan ya şimdi uyanır bu millet ya da uyumak böyle zorunda kalır ebediyen..

şu anda işleri güçleri hali vakti yerinde olan insanlar bazı değerleri uğruna elbetteki rahatlar ve rahat uyuyorlar.. çünkü kendilerine ters gelen birşey yok. ama uykudan uyanınca insanlar farkına varacaktır birşeylerin ama iş işten geçmiş olacaktır.. ülke ne halde oturup düşünmek lazım. eleştirmek gerekiyorsa eleştirmek lazım. eleştirmek iyidir ama eleştirinin içerisindeki mesajları alıp doğru işleri yapmak zordur.. işine gelmez kimsenin. ve görünen o ki geleceği gideceği de yok... dknow

Yorum

Benim inancıma evet ters geliyor ama neden ters geliyor?

Fazla örneğe gerek yok bu forumda yayınlanmış iki yazısının başlıkları ''vaaaiiiiİİİİİUUUuuuuv'' ve ''El âlemse viaypi bizimkiyse niyazi'' içeriğide hepimiz tarafından malum.Bu yazılarda Türkiye şehidine önem vermez, gazisine bakmaz, yaşanılmaz,kaos içinde,rezilliğin diz boyu olduğu,rüşvetin geçerli olduğu,sağlık hizmetinin olmadığı, insanların açlıktan öldüğü ve insan haklarına değer verilmediği tasvir edilen bir ülke gibi gösterilmektedir.

Milliyetçi olduğunu iddia ettiğiniz bu yazarın yazısını okuyan KANDİL'DEKİ VATANSIZ, BIYIK ALTINDAN GÜLÜP, AVUCUNU OVUŞTURUP, BANA Bİ KAHVE YAPIN demez mi?

Yorum

sorun da zaten bu değil midir?

'..gibi gösterilmektedir.' diye tüm bahsettiklerinizin gerçek olması ve bazı kişilerce bazı mevkilerce kaleme alınmasıdır. Hoş, zaten tüm bu gerçekleri görmeyecek göremeyecek kadar gözlerimize perde inmiş ve beyinler ağ tutmaya başlamış...
              Eğer bu ülkede artık (acı ama...) gerçekler yazılıp konuşulduğunda kötü kişilerin ekmeğine emellerine yağ sürülecek diye düşünülmeye başlandıysa o zaman ne birkaç Mehmet için Meclis toplansın ne de yapılan tüm yanlışlar ve sahip çıkılması gereken topluma ait tüm ortak değerler sırf inançlar uğruna yok sayılsın..suç sayılsın..... Bu mu bizi övündüren şey savunulan şey.

Söyleyecek birşey bulamıyorum. Neredeyiz ve nereye gidiyoruz ...oturup bir düşünmek gerek.

Yorum

Benim inancıma evet ters geliyor ama neden ters geliyor?

Fazla örneğe gerek yok bu forumda yayınlanmış iki yazısının başlıkları ''vaaaiiiiİİİİİUUUuuuuv'' ve ''El âlemse viaypi bizimkiyse niyazi'' içeriğide hepimiz tarafından malum.Bu yazılarda Türkiye şehidine önem vermez, gazisine bakmaz, yaşanılmaz,kaos içinde,rezilliğin diz boyu olduğu,rüşvetin geçerli olduğu,sağlık hizmetinin olmadığı, insanların açlıktan öldüğü ve insan haklarına değer verilmediği tasvir edilen bir ülke gibi gösterilmektedir.

Milliyetçi olduğunu iddia ettiğiniz bu yazarın yazısını okuyan KANDİL'DEKİ VATANSIZ, BIYIK ALTINDAN GÜLÜP, AVUCUNU OVUŞTURUP, BANA Bİ KAHVE YAPIN demez mi?

Gercekten bumudur yani ?

Yorum

Bu forumdaki arkadaşların,her ne kadar farklı görüşten olursa olsun vatanseverliklerinden zerre kadar kuşkum yok.Ancak Yılmaz Özdil gibi "tatlı su milliyetçisinin" bol enter ile yazdığı yazılarına da ihtiyacım yok.Bu ülkenin kanını emmiş uzanlara bir kelime yazamayan,zamanın da demediğini bırakmadığı Aydın Doğan'ın yanında çalışan bir kişiye saygım yok benim."Makarna ve kömür karşılığı oylarını sattıkları" nı ima ettiği insanların çocukları olan şehitleri utanmadan konu etmesine saygım yok benim.Hiçbir siyasi lideri beğenmeyen,özünde demokrasiye bile inanmayan,dalga geçtiği bu ülkenin bakanlarının veya sayın kılıçdaroğlu'nun veya sayın bahçeli'nin bitirdiği üniversitenin kenarından geçemeyecek bir kişiye saygım yok benim.
                  Arkadaşlar lütfen "parasını verenin düdüğünü çalan bu adam" için birbirinizi kırmayın.İnanın sizlerin milyonda biri kadar bile bu ülke ve aziz şehitlerimiz bu insanın umrunda değil.
                  Selam ve saygılarımla.
                  İNSİGNİA COSMO (2010 M.) / 180 HP / DVD800 /PİANO BLACK/OLİMPİK BEYAZ.

Yorum

Bu yazılarda Türkiye şehidine önem vermez, gazisine bakmaz, yaşanılmaz,kaos içinde,rezilliğin diz boyu olduğu,rüşvetin geçerli olduğu,sağlık hizmetinin olmadığı, insanların açlıktan öldüğü ve insan haklarına değer verilmediği tasvir edilen bir ülke gibi gösterilmektedir.
                    Sizin bizim, milletimiz için bu kesinlikle böyle değil, ama kimse kusura bakmasın bizi yönetenler için bu böyle! Zaten bu adam bu yazını sana bana yazmıyor yerine yazıyor...

Orjinal yazı sahibi: platinum HD
                    Bu ülkenin kanını emmiş uzanlara bir kelime yazamayan
                    Yılmaz Özdil babamın oğlu değil ama o zamanlar bu kadar yazıları ön plandada değildi belki o olay şimdi yaşansa onu da yazardı ya da yazmazdı, ama bu yargılamak için geçerli bir kıstas değil objektif bakıcak olursak.

Yorum

1. Bu konuda hiçbir siyasi içerik yok, öncelikle onu belirteyim, ben yazılanı aldım ve koydum...
                      2. Bir işi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir... Varın siz bu adamın notunu verin... Madem bu kadar eleştiri var, koyalım bu adamı ülkenin başına bakalım ne yapacak? Kendisi mükemmel kişilik ya! Ayrıca da yaptığı eleştiri sadece tek güruha doğru, başka kimseye de yaptığı bir eleştiri yok... Bu adam benim inancıma, ahlak değerlerime, kısacası herşeyime ters bir adam, bu böyle, yani arkama birilerini takacağım diye yanlışları savunamam, doğruları söylerim yalnız kalmayı yeğelerim, bu benim görüşüm, herkes saygı duymalı -ki ben herkesin görüşüne saygılıyım...
                      3. Gazetecisin sen, takip eden kişiler var seni yalan yanlış yazarsan öyle TCDD'den veya vs...'den uyarı gelir... Aaa bu adam bizi eleştirmiş, biz pusalım susalım devri geçti... O kim ki ona buna laf atacak sonra cevap gelince takmayacak? Hadi canım... Onun arkasında 5 kişi varsa boy ölçüşmeye kalkıştığı kişilerin arkasında % 50 var...
                      Bu adam goygoycu maşanın teki, görmek isteyen görür...
                      4. Bir diğer şey ise yazılarda dikkatimi çekti; bu ülkeye hizmet etmesi lazım. Tabii ki lazım onun işi o hani bunları yaptı diye alkışlamayacağız bu başımızdakileri tabii ki, ama bir de şu var, bu ülke hiç bu kadar hizmet görmedi ki hizmet görünce alkışlayacak konuma gelmişiz değil mi? Nitekim asfalt yeni üretilmedi adam duble yol yaptı bunla... Bundan önce niye yapılmadı ki?

Yorum

yılmaz özdil bu ülkenin başına gelmiş en güzel insanlardan biridir en azından hükümet tarafında olsa paraya boğulacağını bildiği halde inandığı doğruların peşinden gidiyor...kimseye şakşakçılık eyvallah etmiyor...herkesin inancı düşüncesi kendine ama her gün yazdığı yazıları bir okuyun gerçekten ülklenin vahim halini gözler önüne seriyor...sadece geriye görmek istemekle görmezlikten gelmek kalıyor.tercih sizin...

Yorum

Site cok fazla siyasileşmeye başladı ve genelde hükümet karşıtı
                          Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

BEN Bu Foruma uye oldugumda sadece bilgi alis verisi, saygi, dostluk, bol espiri ve bol anlayis vardi...
                            Ama artik saygi azaldi espiri muhabbet zaten kalmadi,forum bilgiye doydu en kotusude durmadan siyasi konular butun uyarilara ragmen acildi, aciliyor... Bu soylediklerime sehitlerimiz icin konular haric.

Lutfen artik kimse bu forumda siyaset ve dini konular konusmasin, biktik yaaa biktik!!!
                            F30 Sport+

Yorum

Agzina saglik Gokhanim da sehit konulari siyasi sayliyor bu sitede biliyorsun!!!

Yorum

Ayrica bir siyasi partinin yayin organi gibi konusan ve yazilan bir siteden direkt bir kose yazarina yonelik yazilan yazinin sitede paylasilmasi nasil oluyor da siyasi olmuyor bunu anlamis degilim...Bu yazi direkt siyasi bir yazidir ve bilgilendirmenin yaninda igneleyici detaylar ucermektedir...Yok bu dnem s donem...Kardesim birileri de ciksin desin ki ATATURKUN DONEMİNDE HERSEY COK ZORU ONA RAGMEN BU DEMİR AGLAR ORULDU BİZ İSE BUNU DEVAM ETTİRİYORUZ...... NERDE???? AMAC DİREKT ATATURK VE ARKADASLARİNİ YERMEK ! BİZ ONLARDAN DAHA BUYUGUZ DEMEK. YANİ SUREKLİ BİR YARA VE GOCUN!A MODU.....YAZİK Kİ BİRİLERİ DE BU MODA DİREKT CANAK TUTUYOR....YANİ BİRİLERİNE YARANACAGİM DİYE ATASİNA LAF GİYDİRİYOR.....KARDESİM KİM OLURSANİZ OLUN UNUTMAYİN Kİ İSTESENİZDE İSTEMESENİZDE O İNSANİN İZLERİNİ BU ULKEDEN SİLEMEYCEKSİNİZ. O İNSAN SAYESİNDE DİNİNİZİ OZGURCE YASAYİP O İNSAN VE ARKADASLARİ SAYESİNDE BURADAN ONA ATİP TUTABİLİYORSUNUZ.....AmA BİRGUN GELECEK SİZ DE BU APİLANLARİN YANLİS OLDUGUNU ANLAYACAKSİNİZ....

Yorum

İşleniyor...
                                X