Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Iphone 5 Hakkında ...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Iphone 5 Hakkında ...

Iphone 5 i benim gibi bekleyen bir sürü insan vardır muhakkak ya da ben sadece onlardan biriyim desem daha yeri olacak ) internette çeşitli sitelerde türlü türlü bilgiler beklentiler olasılıklar vs. ile ilgili birçok mevcut..
    tasarımı hakkında sadece kısa ve öz beklentiler var o da ekranın 4S e göre daha geniş ve telefonun daha ince olacağı yönünde hemen her yerde bilgi ve beklenti mevcut...

ve hemen her sitede yazılan inanılan ve beklenen birşey var Yeni Iphone 5 ile ilgili, o da Eylül 21 de raflarda yerini alacağı..

artık her an tanıtımla ilgili resmi haberler yayınlanacağı düşüncesi hakim internet sayfalarında.. Eylül başı tanıtımı yapılabileceği ve en geç Eylül ün üçüncü haftası raflarda yerini alacağı konuşuluyor.. valla merakla bekliyorum şahsen ve benim gibi daha nice bekleyen insan vardır diye düşünüyorum..

tabi elbette internette Yeni Iphone 5 ile ilgili ufak tefek araştırmalar veya yorumlar okuyan eden olmuştur... önceki nesil Iphone lere göre sizlerin beklentileri neler? gerek tasarım gerek özellik gerek performans gerekse de yeni gelmesini beklediğiniz konularla ilgili yorumlarınızı merak ediyorum

yoğun bir kitle tarafından merakla beklenen bu şahane telefonun piyasada tanıtılmasına ve sunulmasına sayılı günler kala nabız yoklamak istedim.. eminimi ki bu telefonun hayalini kuran da vardır bekleyen merak eden de vardır..

görüşlerinizi fikirlerinizi ve beklentilerinizi alabilir miyiz?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Ynt: Iphone 5 Hakkında ...

Projeksiyon olursa hoşuma gider. VideOları Duvara yansıtmak icin
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
      Projeksiyon olursa hoşuma gider. Duvara yansıtmak icin
      abi o zaman inceliği olmaz telefonun.. bence de şahane bir donanım olur ama geçen gün haberini okumuştum beklentilerle ilgili, sol tarafta Samsung un bir telefonun resmi vardı, projektör özelliği olan, sanarsın el feneri )

Yorum

ben en çok güvenlik sağlamlık ve dayanıklılık ve hız bakımından gelişeceğini tahmin ediyorum ve merakla bekliyorum..

hırsızlığa karşı güvenlik, çizilmelere ve darbelere yere düşmelere karşı sağlamlık ve harhangi bir zorlamaya karşı dayanıklılık bakımından Iphone 5 i baya geliştireceklerini düşünüyorum..

ilgimi çeken birşey, bir yerde araçlar için uzaktan kumanda olarak bile kullanılabileceğimiz bir özelliği olacağı yazıyordu beklentiler arasında oldu olacak keyless go sistemi artık opsiyon olmaktan kaldırılsın herkez o opsiyon yerine alsın bir Iphone 5 ooh mis )

Yorum

Ben de IPhone 5 i bekleyenlerdenim abi ama 4S almak için 5 Çıksın 4S'in halini gör sonra öldü fiyatlardan gider Eylüle kadar sattınız sattınız ihihi

Bence:
          - En az 2 GHz 4 Çekirdekli bir İşlemci (Galaxy S3 den farkı olsun)
          - En az 1 GB veya 1 GB+ Ram
          - Dokunmatikten sıkıntımız yoktur herhalde ekran led olursa güzel olabilir. (Ekran zaten 4S de de led olabilir orasını bilmiyorum.)
          - En minimum hafıza 32 GB olmalı
          - Kesinlikle fotoğraf kalitesi geliştirilmeli telefondan aşırı net görünse de bilgisayara atınca bir rezalet çıkıyor ortaya
          - 4 Zaten yeterince sağlam bir telefondu ama daha sağlam bir kasa ve alüminyum. Galaxy S3 'ü ezer geçer..
          - Ekran boyutu 3,5 İnch olarak da hepimize yetiyordur eminim ama 4,3 İnch yapıp bataryanın hem boyutunu hem mAh oranını artırırlarsa bu telefon çok tutar.
          - iOS un ufak tefek sıkıntıları oluyor bazen ama Apple'ın IPhone 5 ile bunu kapatacağını düşünüyorum..
          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

12 Eylül'de tanıtılacak
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
              Projeksiyon olursa hoşuma gider. VideOları Duvara yansıtmak icin
              Projeksiyon Samsung'un şu an telefonlarında var.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Iphone 5 hikaye, Galaxy Note 2 süper olacak.
                2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                  Diğer markalar açık ara bir şekilde dünyanın en iyi cihazlarını bile yapsalar Apple kullananlar, kullanmaya devam edecekler bundan eminim.
                  Not: bende onlardan biriyim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Diğer markalar açık ara bir şekilde dünyanın en iyi cihazlarını bile yapsalar Apple kullananlar, kullanmaya devam edecekler bundan eminim.
                    Not: bende onlardan biriyim
                    Sabit Fikirli olmamak lazım Onurcuğum yeniliklere ve fayda maliyet analizleri yapmayı unutmayalım ben çok iyi hatırlıyorum comoder 64 /Amiga üzerine makine olmaz diyorduk ama şu an ikiside yok Apple de aynı şekilde tek üretici olmayı sürdürdüğü müddetçe uzun vadede batmaya mahkum dur Düşünsenize Microsoft Mac için ofise uygulaması yapıyor Sql Serverini unix/Linuxte çalışacak şekilde tanımlıyor vs... Koskaca microsoft bile kendinide dünya pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya çalışırken Apple tekim tek olacağım sevdası iyi birşey olduğunu düşünmüyorum evet başarılı ve güzel cihazlar yapıyor ama Rakipleri daha inovatif sonra patent savaşları çıkıyor diğer bir tarafta dünya GSM sektöründe yıllardır Nokia hükümdarlığı vardı Sybian işletim sistemiyle evet onlarda güzeldi ama yeniliklere zamanında ayak uyduramadığı için sonucunu hepimiz biliyor.

Keyifli Gsm görüşmeleri

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

@efemurat: marka bağımlısı olmayalım. çıkmamış ve özellikleri bile bilinmeyen bir telefonu mükemmel olarak tanımlamak, dereyi görmeden paçaları sıvamaktır düşüncesindeyim. police
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Renkli ekranlı süper bir çay tepsisi olacak...

Yorum

abi yapma Allah için ne note nede s3 cep telefonu değil olmaz cebe sığmıyor cepte iken oturulmuyor kendimizi kandırmayalım bence telefon boyutlandırmaları yapılırken CEP ibaresini samsung çoktan unuttu...

Yorum

Onatcım, bende senin gibi düşünüyordum. Ancak belli bir süre sonra ekran küçük gelmeye başlıyor.
                              Bende 4.3" Sony Xperia S var, ilk başlarda tablet gibi geliyordu, şimdi ekran ufak geliyor. Bakma çay tepsisi dediğime, aklım tab'a kaymıyor değil.

Yorum

İşleniyor...
                              X