Ynt: KIZIM ELA DOĞDU ARTIK ARAMIZDA. BEN DE BABA OLDUM
Allah anali babali büyütsün. Vatanına faydalı genc kız olur inşallah. Benimde ilk cocuğum kız adı elasu . Kız babası baba olduğunu anlıyor. Bambaşka birşey . Tadını çıkarın. Boş vaktinizi onun yanında geçirin. Yürümeye ve konuşmaya başladığında sizin için dünyalar değişmiş olacak.
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Bu arada Ela 1,5 yasina geldi.
Allah elbette anali babali buyutsun,
İlahi Mehmet bey, ben forum sayfasına uzak kalınca bir yerden konuya girdim, maad tarihe de bakmadım Allah analı babalı büyütsün dedim bi baktım bütün herkes konuya girdi... Bütün hata benim. Tüm üyelerden özür dilerim...
Ya siz adami hem saskinliktan hem de gulmekten oldurusunuz.yarim saatir tarihe bakiyorum benim ipadde mi sorun var diyorum????? Hesap kitap yapiyorum Elamiz 1.5 yasinda cikiyor. Vallahi bravo ne diyeyim.hayir hadi Cemil abim goremedi digerleri ne alemde haha muhaha
Cemil bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Ben bu konuyu 2010 temmuzunda açmıştım Ela mız 1,5 yaşını geçti artık.Çok yaramaz çok.Bu arada Fatih te tongaya düşmüş biraz önce aradı tebrik etti
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Taner bey, Allah analı babalı büyütsün, (Biraz geç oldu ama kusura bakmayın, işlerimin yoğunluğu nedeniyle forum sayfasından uzak kaldım)
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Yorum