Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 & passat 1.4 performans ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.4 & passat 1.4 performans ?

http://www.passatturkiye.com/otomobi...-140-ps-3.html
    arkadaşlar yukarıdaki sitede araçlara ilişkin yorumlar yapılmış. en çok ilgimi çeken performanslarına ilişkin bilgiler oldu. bu şekilde bir deneme gerçekleştiren ya da tesadüfi olarak denk gelerek kıyaslama yapanınız oldu mu ? hakikaten 160 km den sonramı 1.4 t insignia açılıyor?

Ynt: insignia 1.4 & passat 1.4 performans ?

Emre kardesim (Emre2929) 1.4 tsi 125 hp a3 le 100-200 yaptigi denemede 6 boy fark attigini soylemisti passat a3ten en az 150-200 daha agir ve 3 beygir daha dusuk gerisini siz hesap edin
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Vw ciler eskiden asıp kesiyolardı hala o tarz insanlar var ama bazıları genel olarak yumuşamış. Yani cidden anlamıorum ki babalarının malı mı Vw? Yani Bunu dürüstçe söylüyorum ben misal Polo mu corsa Bence Polo, bir opel sever olarak bunu söylemek bana koymuor cunku Opel babamın malı değil Vw ciler (fanatik olanalr) hangi kafayı yaşıyor anlamadım Hele o küçümseme tirpleri yokmu "yaparIZ ederİZ" hiç bir dayanağı olmayan tahmine dayalı ifadeleri, bu kadar küçük görerek söylemeleri. Sanki bana karşılaştırdıkları araç M6 vs İnsignia. Hani okadar bariz katmer katmer fark olacağı Tuhafıma gidior yani. DSG lerine kimsenin lafı yok ama Opel DSG benzeri bi OT yapsın bakın bakalım piyasada Vw bu kadar çok görülcekmi. Düz vites Vw alanları zaten anlayamıorum Dsg yoksa Opel > Vw (f/p) bunu anlamamak için bişeylerin kafasını yaşıyor olmak lazim

Yorum

O asan kesenler eminim ki hiç kullanmadan atıp tutuyorlar. Neymiş passat insignia yi yermiş falan ya önce bir kullan sonra kıyas yap değil mı ? Passatta kötü değil tabii ki ama bazıları öyle demişti opel'e bu para verilir mı , yazık birde deneseler neler kaçırdıklarını görürler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

0-100 de insignia yarım boy geri düşüyor. 120 ye yaklaşınca kafa kafaya geliyor 140 gibi hızlardan sonrra insignia arayı açıyor.
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
            0-100 de insignia yarım boy geri düşüyor. 120 ye yaklaşınca kafa kafaya geliyor 140 gibi hızlardan sonrra insignia arayı açıyor.
            bunun sebebini Gökhan abi de yazmıştı, aracın hem 0-100'ünü performanslı hemde yakıt tüketimini düşük göstermek için ayarlanmış bir şanzıman bence mantıklı
            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
            X