Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fatih abi Ankara'da mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fatih abi Ankara'da mı?

Merhaba bugün akşam misafirlikten dönerken Çift Egzoz Gri ve 34 Plakalı bir insignia gördüm anında aklıma Fatih abinin İnsigniası geldi acaba dedim ve plakanın devamına baktım UA bin bilmemkaç yazıyordu tam hatırlayamıyorum. Dedim "aaa Fatih abi Ankarada mı?"

Sonuç olarak Fatih abi Ankara'da mı? ihihi

125 Bglik arabayla anca ama sonucta yetiştik valla hızına
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Fatih abi Ankara'da mı?

Fatih abi 34 FGJ 93
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İstanbuldayım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yetişebildiğine göre cool

Yorum

UA kimindi görmüştüm bizim forumdan ama

Orjinal yazı sahibi: Rae
          Yetişebildiğine göre cool
          Anca

Edit// Jeton gece yarısı düştü , yetişebildiğime göre o değil ihihi haha

Yorum

tamam işte 'anca' yetişebildiğine göre Fatih abi değildir Yusuf'um

Bu arada geçenlerde balkonda otururken mahalleden geçen 34 VU **** plakalı beyaz Cosmo dizel gördüm tam hatırlamıyorum ama sonu 3795 miydi tam hatırlayamıyorum.. Forumdan biri miydi acaba? Farklı günlerde 3-4 kez mahalleden geçerken gördüm babamda görmüştü benim haricimde...

Bir defasında da sanırım uzun yoldan geliyorlardı çünkü sürücü ve yolcu kemerler takılıydı fan sesi baya yüksekti ve arka taraf net şekilde alçaktı.. 26 plakalı bir Edition Elegance idi ama 115 HP ydi araç.. Metro maviydi.. Yine mahalleden geçerken gördüm.. Forumdan bir üyemizin mi bu araçta?

Bu ara 06-34-35-46 plakalı İnsignia çok görüyorum ya II. el araç alanlar oldu Malatya dan ya da memlekete gelenler oldu ama hani tanışma açısından, memleketlerine giden üyelerimiz yapacakları seyahatleri burdan bizlerle paylaşırlarsa memnun oluruz..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Fatih abi nerde diye bir konu açalım İstanbul dışındaki bir şehirde yakalayana ödül
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                Fatih abi nerde diye bir konu açalım İstanbul dışındaki bir şehirde yakalayana ödül
                Bu tür ödüle gerek yok gittiğim şehirlerdeki üyelerimizle zaten buluşuyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                  Bu tür ödüle gerek yok gittiğim şehirlerdeki üyelerimizle zaten buluşuyorum
                  Heheh ben bilememiştim kusura bakma abi tanıdık geldiği için belki birde İstanbulda görmüşümdür. Kusuruma bakmayın :/

Yorum

İşleniyor...
                  X