Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Windows 8

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Windows 8

Evet Arkadaşlar;

Bu gün Vindows 8 'in Relase versiyonunu yükledim ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istedim

Görsellik ve farklılık olarak başarılı

Hızlı Kurulup Hızlı açılıyor (bendeki Donanımdan olabilir )

Kullanım Tarzı çok farklı o nerde şu nerde diyorsunuz ve yeni arayüze alışmanız biraz sıkıntılı

Internet Explorer 10 farklı bir brovser olmuş adres çubuğu en altta

ekran geçişleri güzel

Özetlersek Hala Çözmeye ve alışmaya çalışıyorum ama sanki bu güne kadar hiç Windows kullanmamış gibi hissettim kendimi
    0
    Evet
    0%
    0
    Hayır
    0%
    0
    Bedava olursa Evet
    0%
    0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Windows 8

orjinali satışa çıktı mı abi yoksa internet üzerinden mi indirip denedin ?
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
      http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/download buradan güncelleme yapıcaksınız abi

Yorum

Satışa Daha Çıkmadı

Bizim volüme Lisansımız olduğu için Microsoftun ürünlerini daha önce test edip kullanabiliyoruz ama yakında çıkacaktır Mustafa

Yorum

windows 7'ye göre çok daha hızlı ayrıca metro arayüzüde tek kelimeyle mükemmel alışması biraz uzun sürüyor dediğiniz gibi fakat görüntüsü yeter

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roxybaybee
            http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows-8/download buradan güncelleme yapıcaksınız abi
            Bu Windows 8 zin 90 günlük ürünü

Yorum

geçmek için daha zaman var bence
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Orjinal yazı sahibi: roxybaybee
                Bu Windows 8 zin 90 günlük ürünü
                90 gün sonrasında lisans alınmıyormu abi?

Yorum

Abi bende 1 haftadır kullanıyorum başlat menüsünün olmaması biraz garip geliyor ama hızı, arayüzü, grafikleri felan çok daha başarılı bence.
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                    Abi bende 1 haftadır kullanıyorum başlat menüsünün olmaması biraz garip geliyor ama hızı, arayüzü, grafikleri felan çok daha başarılı bence.
                    oyunlar, kullanılan programlar, internet kullanımı vs. gibi her konuda 7'nin yerine geçer mi yani 7'de yaparken 8'de yapamayacağımız birşey varmı?
                    InsigniaTEAM

Yorum

Fatih ankette küçük bir değişiklik yaptım
                      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        Orjinal yazı sahibi: smg05
                        oyunlar, kullanılan programlar, internet kullanımı vs. gibi her konuda 7'nin yerine geçer mi yani 7'de yaparken 8'de yapamayacağımız birşey varmı?
                        7 deki bütün programlar sorunsuz yüklendi şuana kadar.

Bence bunu şöyle düşünmeli aracın bir kasası değişir, birde makyaj yer ya. Bu makyaj yemiş bence
                        İleride bir problem oluşur ya da programı desteklemezse yazarım buraya.
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                          Fatih ankette küçük bir değişiklik yaptım
                          haha haha

Yorum

Windows 8'i yaklaşık 3 hafta önce kullandım.
                            Win 7'de çalıştırdıgım programlardan çalışmayan olmadı. ( Mesela Photoshop, Sketchup, VMware gibi )

En çok hoşuma giden yanı Hybrid Boot özelliği. Denilene göre "Windows 8'de çekirdek seviyesindeki oturum bir sonraki açılış için "hazırda beklet" durumuna alınıyor." Bu sayede tekrardan açılma süreside windows 7'ye göre iyice düşüyor. (Örnegin Core 2 Duo T8300, 3GB Ram'lik bilgisayarımda 17 saniyelik bir açılış süresi elde ettim. Bunun SSD ile daha da düşecegine inanıyorum.)

Evet başlat butonunu Windows 8'de yok. İlk deneme sürümlerinde kayıt defterinden küçük bir ayar ile başlat butonunu yine kullanabiliyorduk ama yeni sürümlerde buda işe yaramıyor.. Bakalım illaki bunada bir çözüm bulurlar Aslında çokta sorun teşkil etmiyor. Metro arayüze kullanmak istediginiz programın baş harflerini yazdıgınızda program direk karşınıza çıkıyor. Tıpkı MacOS X'de bulunan Spotlight yada Ubuntu Unity'deki arama çubugu gibi.

Windows 8'e birde Windows store özelliği eklenmiş.. Tıpkı Apple'ın Mac App Store yada Ubuntu Software Centre gibi

Performans testleri ile ugraşmak istemedim. PCWorld gibi sitelerde yapılmış performans testleri bulunmakta. Testlere bakıldıgında Windows 8'in Windows 7'den performans konusunda iyi oldugu görülmekte. ( Örnegin http://www.pcworld.com/article/25238...nce_tests.html )

Metro arayüzünün zorunlu tutulması hiç hoşuma gitmeyen bir yanı. Bu arayüze alışmak biraz zaman alıyor. Sadelikten hoşlanan biri olarak metro arayüzü çok şamatalı geldi bana. Tabi yine zevk meselesi Ama benim başımı çok döndürdügü için Windows 7'ye dönüş yaptım

Yorum

Beyler İşletim Sistemini Kurduktan Sonra, İlgili Programları Kullanıyormusunuz Bilmiyorum Ama İşlemci, Grafik Kart, Ram Performanslarında Reel Veri Anlamında Artış Oluyormu?

Yorum

İşleniyor...
                              X