Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yola çıkacağım yardımlarınızı bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yola çıkacağım yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba, bu cuma akşamı 12 de ankaradan bodruma dogru gece yolculugu yapacagim arkadaslarla bi kacamak yapalim dedik ancak daha once hic bodruma gitmedim hangi guzergah iyi olur nerelerde bakim vardir onericeginiz mola ve yemek yenilecek yerler nerelerdir goruslerinizi istiyorum babam hep sivrihisar denizli milas yolunu kullaniyormus ancak 10 senedir gitmediginden kesin bir yol durumu veremedi bende sizlere bir danismak istedim
    Yardimlarinizi bekliyorum

Ynt: Yola çıkacağım yardımlarınızı bekliyorum

onatcım ben en son gittiğimde milas taraflaroı tek şeritti eğer hala öyleyse oralarda dikkatli olmanı tavsiye ederim... bence bodruma gidiyorsan hiçbir yerde durupta zaman kaybetme çünkü ne kadar kalırsan kal bodrumda zaman sana yetmeyecektir
    F30 Sport+

Yorum

Hayirli yolculuklar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        onatcım ben en son gittiğimde milas taraflaroı tek şeritti eğer hala öyleyse oralarda dikkatli olmanı tavsiye ederim... bence bodruma gidiyorsan hiçbir yerde durupta zaman kaybetme çünkü ne kadar kalırsan kal bodrumda zaman sana yetmeyecektir
        tesekkurler zaten gece gidecegimden fazla riske giremem hiz 110 u gecmez zaten kafadarlar bize heryer eglenceli olur

Yorum

Afyon, Denizli, Aydın üzerinden Bodruma ulaşabilirsiniz.
          Bodrum Ankara arası yaklaşık 13 saat sürmektedir.
          Diye bilgi edindim ... Bu güzergahdan hiç gitmedim.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Kesinlike Denizli'den Aydin yap
            Denizli Mugla arasi cok kotu
            Calismalar var

Yorum

aydından sonra sokeden gelirsen 5 km hariç çift şeritli olu o yol gayet güzel denilebilir hatta tek şeride geçilen bölümler hariç.yatagan yolundada çalışmalar devam ediyor çoğu çift şeritli oldu söke yolundan biraz daha kötüdür ama 25 km kadar daha kısa.bodrumla ilgili bi sıkıntın problemin merak ettiğin birşey olursa bodrumdayım yardımcı olabilirim iyi yolculuklar.
              Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                Afyon, Denizli, Aydın üzerinden Bodruma ulaşabilirsiniz.
                Bodrum Ankara arası yaklaşık 13 saat sürmektedir.
                Diye bilgi edindim ... Bu güzergahdan hiç gitmedim.
                cok tesekkur ederim Nurettin abi bende oyle gitmeyi dusunuyordum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                  Kesinlike Denizli'den Aydin yap
                  Denizli Mugla arasi cok kotu
                  Calismalar var
                  tesekkur ederim Hakan abi dikkat edecegim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rangestorm
                    aydından sonra sokeden gelirsen 5 km hariç çift şeritli olu o yol gayet güzel denilebilir hatta tek şeride geçilen bölümler hariç.yatagan yolundada çalışmalar devam ediyor çoğu çift şeritli oldu söke yoluna göre daha söke yolundan biraz daha kötüdür ama 25 km kadar daha kısa.bodrumla ilgili bi sıkıntın problemin merak ettiğin birşey olursa bodrumdayım yardımcı olabilirim iyi yolculuklar.
                    cok iyi olur Emre ben cevre gezisinede yarim gun bile cikmak isterim arkadaslarda ayni dusuncede olursa kesinlikle telinden rahatsiz ederim

Yorum

Onatcim ben kusadasina giderken afyon,denizli,aydin yapiyorum ordan sokeden ayriliyorum...Sen sokeden devam edebilirsin...bu arada eskiden denizli yolu kotu degil artik..Baya duzgun yollar...Yanliz oldukca fazla radar var bu nedenle dikkatli olman lazim.....Ozellikle sivrihisar, Aydinin ilceli arasinda, ve de dogal olarak Akardan ciktiktan sonra ortalama radarlari var...Yani zaten 110 u pek gecemezsin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Onatcim ben kusadasina giderken afyon,denizli,aydin yapiyorum ordan sokeden ayriliyorum...Sen sokeden devam edebilirsin...bu arada eskiden denizli yolu kotu degil artik..Baya duzgun yollar...Yanliz oldukca fazla radar var bu nedenle dikkatli olman lazim.....Ozellikle sivrihisar, Aydinin ilceli arasinda, ve de dogal olarak Akardan ciktiktan sonra ortalama radarlari var...Yani zaten 110 u pek gecemezsin....
                        anladim peki yemek molasini verdiginiz guzel bir mekan var mi Utku abi

Yorum

Yolculugumu sag salin tamamladim cok guzel navigasyon hatalari sayesinde anilarim oldu bunlari eve donunce ayrintili anlatacagim

Yorum

İşleniyor...
                          X