Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ALKOLLÜ OLARAK KAZA YAP SİGORTAN ÖDESİN :-)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ALKOLLÜ OLARAK KAZA YAP SİGORTAN ÖDESİN :-)

böyle saçma bi uygulama olabilirmi

http://finanshaber.mynet.com/detay/e...odenecek/81059
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: ALKOLLÜ OLARAK KAZA YAP SİGORTAN ÖDESİN :-)

Bu biraz çetrefilli bi konu. Özellikle ülkemizde.

Haberi sonuna kadar okudum. Çok tartışılır. Çok yönlü düşündüğünüzde kararın haklı boyutları var. Tersten bakarsanızda farklı düşünceler çıkar.

Durum ortaya karışık yani
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Alkollü araç kullanmak bile başlı başına bir sorun bence.
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Bu biraz çetrefilli bi konu. Özellikle ülkemizde.

Haberi sonuna kadar okudum. Çok tartışılır. Çok yönlü düşündüğünüzde kararın haklı boyutları var. Tersten bakarsanızda farklı düşünceler çıkar.

Durum ortaya karışık yani
        MEHMET ABİ SANA KATILIYORUM AMA düşünsene alkollü sana çarptı eeeee ben sarhoş değildimmi diyecek kimi vardır 2 tane 70 lik içer bişey olmaz birisi kokusuna sarhoş olur eeeeee ölçü ne ozamn
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu bence kazadan sonra halk arasında tartışmaya yol açabilecek bir karar. Birde adam içkiliyse direk kavga çıkar ben diyeyim
          Ayrıca bu resmen içkili araba kullanmaya bir nebze de olsa teşvik içeriyor. Ama benim bildiğim Tayyip Erdoğan bu karara uygun bir cevap verir (yasa çıkararak yani)
          (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

bence sigortacılar kasko şartlarına alkolle ilgili yeni madde ekleyip şartları zorla kabul ettirecekler
            InsigniaTEAM

Yorum

O.5 e kadar yasal sinir var en azindan sinir o olmali

Yorum

Televizyonda haberde şöyle duymuştum sen alkollüsün ve senin hatan yokken başka bir araç gelip sana çarptığı zaman alkollü aracın suçu olmamasına dair kaskosu karşılamıyordu bunun böyle olmaması için alkolün kazaya oranına bakılmaya karar verildi böylece alkollü iken kazaya karışan sürücünün hatası yok ise kasko karşılayacak,ama kesinlikle alkollü araç kullanılmamalı

Yorum

İşleniyor...
                X