Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ALKOLLÜ OLARAK KAZA YAP SİGORTAN ÖDESİN :-)
Collapse
X
-
Ynt: ALKOLLÜ OLARAK KAZA YAP SİGORTAN ÖDESİN :-)
Bu biraz çetrefilli bi konu. Özellikle ülkemizde.
Haberi sonuna kadar okudum. Çok tartışılır. Çok yönlü düşündüğünüzde kararın haklı boyutları var. Tersten bakarsanızda farklı düşünceler çıkar.
Durum ortaya karışık yani2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetBu biraz çetrefilli bi konu. Özellikle ülkemizde.
Haberi sonuna kadar okudum. Çok tartışılır. Çok yönlü düşündüğünüzde kararın haklı boyutları var. Tersten bakarsanızda farklı düşünceler çıkar.
Durum ortaya karışık yaniHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Bu bence kazadan sonra halk arasında tartışmaya yol açabilecek bir karar. Birde adam içkiliyse direk kavga çıkar ben diyeyim
Ayrıca bu resmen içkili araba kullanmaya bir nebze de olsa teşvik içeriyor. Ama benim bildiğim Tayyip Erdoğan bu karara uygun bir cevap verir (yasa çıkararak yani)(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi
Yorum
-
Televizyonda haberde şöyle duymuştum sen alkollüsün ve senin hatan yokken başka bir araç gelip sana çarptığı zaman alkollü aracın suçu olmamasına dair kaskosu karşılamıyordu bunun böyle olmaması için alkolün kazaya oranına bakılmaya karar verildi böylece alkollü iken kazaya karışan sürücünün hatası yok ise kasko karşılayacak,ama kesinlikle alkollü araç kullanılmamalı
Yorum
Yorum