Bu konuyu açmamın sebebini bilmiyorum arkadaşla tartıştık , arkadaş sen Opel hastasısın buna yapacak birşey yok dedi. Bende "Sen de VWcisin" dedim.
Bu konuyu bir VolksWagen forumuna da açacaktım da pek objektif olacaklarını sanmıyorum. Bu yüzden maksimum objektiflikte cevaplamanızı rica ediyorum. VolksWagen'de dış donanım Highline+LED paketi , Opelde Cosmo donanım kullanılarak yapılıyor . Sıralamamız şöyle ki
1. İnsignia vs. Passat
2. Astra vs. Golf
3. Corsa vs. Polo
Ben objektif olmaya çalışıyorum , tasarıma bakarsak
İnsignia > Astra > Golf > Passat > Polo > Corsa
Hızlanmaya Bakarsak (0-100) (Manuel vites iyi pilotaj
Golf > Astra > Passat > İnsignia > Corsa ≥ Polo (Avantaj ağırlıkta)
Performans ve son hız (iyi pilotaj tamamı manuel)
İnsignia > Astra > Passat > Golf > Polo = Corsa
Güvenlik ve Yol Tutuş
İnsignia ≥ Astra > Passat > Golf > Corsa = Polo
Konfor - İç Mekan
İnsignia = Astra > Golf > Passat > Corsa > Polo
Yakıt (Küçükten büyüğe sıralama)
Polo (1.2 TDI BlueMotion) < Corsa (1.3 CDTI) < Passat (1.6 TDI BlueMotion) < Astra (1.3 CDTI) < Golf (1.6 TDI BlueMotion) < İnsignia (EcoFlex)
Fiyat (Büyükten Küçüğe) (En dolu paket ve + seçenekleriyle birlikte fiyat kıyaslaması)
Passat > İnsignia > Golf > Astra > Polo ~ Corsa
Benim naciz beğenime göre sıralayacak olursak
Astra > İnsignia > Golf > Corsa > Passat > Polo
Saygısızlık ettiysem özür dilerim. Bir de anket açtım. Belki böyle konular vardır ama sanırım en kapsamlı konu bu olmalı
NOT : Yukarıda yazdıklarım son hız hariç hepsi tecrübeyle sabit hepsinin içine bindim , donanım seviyesini ve tasarımını genç gözüyle gördüm ,biraz biraz gidişlerini gördüm. Son hızlar youtube videolarına göre düzenlenmiştir..
İyi sahurlar. Hayırlı günler..
Bu konuyu bir VolksWagen forumuna da açacaktım da pek objektif olacaklarını sanmıyorum. Bu yüzden maksimum objektiflikte cevaplamanızı rica ediyorum. VolksWagen'de dış donanım Highline+LED paketi , Opelde Cosmo donanım kullanılarak yapılıyor . Sıralamamız şöyle ki
1. İnsignia vs. Passat
2. Astra vs. Golf
3. Corsa vs. Polo
Ben objektif olmaya çalışıyorum , tasarıma bakarsak
İnsignia > Astra > Golf > Passat > Polo > Corsa
Hızlanmaya Bakarsak (0-100) (Manuel vites iyi pilotaj
Golf > Astra > Passat > İnsignia > Corsa ≥ Polo (Avantaj ağırlıkta)
Performans ve son hız (iyi pilotaj tamamı manuel)
İnsignia > Astra > Passat > Golf > Polo = Corsa
Güvenlik ve Yol Tutuş
İnsignia ≥ Astra > Passat > Golf > Corsa = Polo
Konfor - İç Mekan
İnsignia = Astra > Golf > Passat > Corsa > Polo
Yakıt (Küçükten büyüğe sıralama)
Polo (1.2 TDI BlueMotion) < Corsa (1.3 CDTI) < Passat (1.6 TDI BlueMotion) < Astra (1.3 CDTI) < Golf (1.6 TDI BlueMotion) < İnsignia (EcoFlex)
Fiyat (Büyükten Küçüğe) (En dolu paket ve + seçenekleriyle birlikte fiyat kıyaslaması)
Passat > İnsignia > Golf > Astra > Polo ~ Corsa
Benim naciz beğenime göre sıralayacak olursak
Astra > İnsignia > Golf > Corsa > Passat > Polo
Saygısızlık ettiysem özür dilerim. Bir de anket açtım. Belki böyle konular vardır ama sanırım en kapsamlı konu bu olmalı
NOT : Yukarıda yazdıklarım son hız hariç hepsi tecrübeyle sabit hepsinin içine bindim , donanım seviyesini ve tasarımını genç gözüyle gördüm ,biraz biraz gidişlerini gördüm. Son hızlar youtube videolarına göre düzenlenmiştir..
İyi sahurlar. Hayırlı günler..
Yorum