Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzine 9 kuruş zam!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Benzine 9 kuruş zam!!!!!!!!!!!!

zaten herşey görüntü gösteriş ve sömürüden ibaret değil mi??.. Herşeyin sembolik bir boyutu var.. Ve milleti azmettirme sömürme bir kandırma çabası istikrarı var. Başarıyorlarda. Ama artık aklı selim herkes birşeylerin hatta çoğu şeyin bilincinde... Geriye sadece irade kalıyor. O da osmanlı zihniyeti iradesi ile olmaz. Millî İrâde ile milletin irâdesi ile olur ancak .
    Uyan artık şirin uykudan Türk Milleti.. Çok geç olmadan uyan.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ynt: Benzine 9 kuruş zam!!!!!!!!!!!!

genelde hepinizle hemen hemen ayn fikirdeyim ve ben mali müşavir yanında staj gibi bu yaz çalşma frstat buldum ve genelde benim gözümle gördüğüm takır takır satış yapan bi büfe bile günde 4-5 bin liraılk fiş kesmesi gerekirken 300 liraılk fiş geliyor hepimizin iyiliği için birçok ödemenizi kredi kartıyla yapın bazılarınn vergi kaçırmasan engel olun başkaların cepleri değil devletin kasaıs dolsun ve benzindeki vergiyi indirsin devlette gelir kazanamayınca benzinde vergi yüzde 70 lerde oluyor :d .D art kredi kartyla yaparsanz pek fazla olmasada puanda kazanrsnz kredi kartyla alşveri ştaraftaryım çünkü kredi kartyla yaplan alışverişte emen hesaba düştüğü(banka kaytları) için bir denetlemede fiş kesmedimi hemen çıkıyor ortaya dikkat ederseniz sizde kredi kartyla aldğnzda hemen fişiniz ve pos fişi elinize verilir ama normal nakitte fiş fln verilemyebilir anlaşılmasıda zor olur yada fişinizi isteyin nakit ödeyin son notumuda ekelyeyim kredi kartylada fazla da hespasz harcamayn enim kredi kart limitim ödeyeileceim limitin aylk baya altnda buan göre ayarlarsanz güzel olur
      İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

İşleniyor...
      X