Ynt: Benzine 9 kuruş zam!!!!!!!!!!!!
+ 10000000000.....
ama bir de bu (ACI) GERÇEKLER'i görmek gerekiyor işte.
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Eve bir geldim konu guzel bir tartisma haline donusmus....Oncelikle Omerim bu konuyu senle daha once sayisiz kee konustugumuz halde sen yine donemin zihniyetini savunma yolunda dikkatli adimlarla devam ediyorsun.Saygi duyuyorum gorusundur ancak lutfen biraz objektif olalim...Demissinki dokordan vergi su kadr geliyor sen dunya kalitesinde hizemt vereceksin ayni mallari kullanacaksin ama Amerikadaki doktordan. Yaklasik 7-8 de bir fiyata ayni islemi daha guzel olacak sekilde yapacaksin ve kazandiginin % 30-40 ini vergi vereceksin...omerim bize gelene kadar sabah aksam para kaciran ve donemin hukumeti tarafindan kayirilan milyon dolarliklardan vergii alsinlar...Benim oglum degil elmas ticareti uzerindeki vergiyi bir gunde kaldirip o gun ulkeye trilyonluk elmas sokup sonra vergi yukseltip fiyat yukselerek para kazanan...Once gitsinler ordan vergi alsinlar ....Ayrica misirdan bir gecede vergiler kaldirilip ulkeye misir sokulup daha sonra hem misirda hem de tavuk fiyatlarinda tavan yaparak para kazanan da ben degilim...Ben sabah girip aksama kadar calisip ay sonunda haydi ya bu ayda kenara para koyamadik diyen 24 sene okumus kendi halinde bir doktorum.Bir arabam var bir de hanimin arabasi..Evim kira ve biz deli gibi calisacgiz elalemin vergileini eksiksiz odeyecegiz sonra da o vergilerle birileri trilyon dolarlik olacak hatta birileri ordan gelen paralarla. Benim gaiban askerime kursun siikacak...Yok oyle dava...Ben uzerime duseni yaprken daha da fazl vergi odeyemem....Bu bir ....İkincisi sen petrole % 70 veri koy sonra da cik deki hukumet yapmadi petrol firmalari yapti...Ayni petrol firmalari dunyanin he yerinde va..Git bak bakalim 15 gunde yaklasik % 6-7 zam yapsin da o ulkede bir dakika durabilir mi???? Ertsei gun o ulkeen kovulur ve tum benzin istasyonlari yakilir yikilir....Ama biz alismisiz gelenin vurmasina gidenin vurmasina hatta onu da gectik bir de BUNLARİN SAVUNULMASİNA!!!! O yuzdenOnerim bir gorusun olabilir ancal svaunurken belli temellrin olmali,koru korune hatta sana zarar verdigini bile bile bazi seyleri savunursan bir abin olarak nacizane fikrim ileride cok kafani duvarlara vurusun....
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Bir de memurdan bahsetmissin ve zam demisin.Benim esim yaklsik 10 senelik memur maasi vogu zman artmadi cogu zaman azaldi...Cunku artis vererk vergi dilimi yukseltildi. 50 lira zam yerine 60 lira kesinti aldi...Bazen gece sabhlara kadar nobet tutarken gunde 50 -60 tane hasta bakarken aldigi para ile normalde iki kislik bir aileyi direkt gecindiremezsin....Oglunu ozel okula veebilmek icin bircok seyden feragt edersin...Yani sen daha yolun basindasin biraz gir de hayatin icine gerceklero daha net goreceksin!!!!!!! bu ulkede emekliler kuyrukta 250 lira maas icin soguktan donark öldü. jnutma bunlari Ömerim!!!! Yani bu hukumet bir verirken iki almsini cok iyi biliyor bunu da unutma OMERİM!!!!!!
Orjinal yazı sahibi: Erkan
Ömer bey hükümet 10 yıldır memura %4 zam veriyor. hatta bu yıl % 4 zam verip %5 ek vergi kesintisi yaptı. her yıl aynı taktik.
ama bir de bu (ACI) GERÇEKLER'i görmek gerekiyor işte.
Yorum