Bu gece olimpiyatlardaki ilk altın madalyamızı ülkemize getiren o güzelim bayrağımızı dalgalandırıp,şerefli marşımızı dinlettiren SERVET TAZEGÜL'ü tebrik ederim. (sen olimpiyatlara kalmakla yetinmeyip şampiyon olacaksın oğlum)deyip 2 ay önce rahmetli olan annesini rahmetle anarım.analar ne evlat doğuruyormuş demekki,diğer 100 sporcumuz strese ve baskıya bağlamıştı rezilliklerini
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ SERVET TAZEGÜL!!!
Collapse
X
-
Ynt: OLİMPİYAT ŞAMPİYONUMUZ SERVET TAZEGÜL!!!
Orjinal yazı sahibi: 34SRK61Bu gece olimpiyatlardaki ilk altın madalyamızı ülkemize getiren o güzelim bayrağımızı dalgalandırıp,şerefli marşımızı dinlettiren SERVET TAZEGÜL'ü tebrik ederim. (sen olimpiyatlara kalmakla yetinmeyip şampiyon olacaksın oğlum)deyip 2 ay önce rahmetli olan annesini rahmetle anarım.analar ne evlat doğuruyormuş demekki,diğer 100 sporcumuz strese ve baskıya bağlamıştı rezilliklerini
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: 34SRK61Bu gece olimpiyatlardaki ilk altın madalyamızı ülkemize getiren o güzelim bayrağımızı dalgalandırıp,şerefli marşımızı dinlettiren SERVET TAZEGÜL'ü tebrik ederim. (sen olimpiyatlara kalmakla yetinmeyip şampiyon olacaksın oğlum)deyip 2 ay önce rahmetli olan annesini rahmetle anarım.analar ne evlat doğuruyormuş demekki,diğer 100 sporcumuz strese ve baskıya bağlamıştı rezilliklerini
Yorum
-
onat 89 konumuz sporcuların rezillikleri değil servetin başarısı,yorum yaparken yoruma en sondan cvp yazıp en azından başarıyada değinseydin.neyse geçelim sana asıl cvp yazma nedenime,yaş mevki konum çok önem arz etmez ama senden 10 yaş büyük birine,tanımadığın birine ayıp yazık falan felanlı kelimeleri yazmamayı bilmelisin.sonuçta benim gözümde 100 sporcuda ülkeyi olmasada kendilerini rezil etmişlerdir,benim yorumumdur değişmez sadece katılmıyorum diyebilirsin.bırakta ayıbı senden öğrenmiyim.sonuçta çocuk değilsin yaşını görüyorum yazmışsın oraya 23.ben 23 yaşında 2 çocuk sahibiydim gerisini sen düşün.aslında sporcuların yetişmesi hakkında yazacak cvp verecek aslında o kadar çok şey varki ama gerek kalmadı.allahın selameti başına olsun
Yorum
-
Dostlar konuya ismini veren kardesimizi tebrik eder , basarilarinin devamini dileriz. o guzel bayragi o gondere cikardigi ve milli marsimizi okuttuguicin ona sonsuz tesekkur ederiz.... Bu konuda geilmeye gerek yok. guzellikten bahsediyoruz oyuzden guzellik laak kalsin...Herkes bazen bu sanal ortamda kendinden geciyor ve bazen normal haytta soylemeyecegi seyleri soyluyor ancak bu konu vok guzel ve cok ozel bir konu oyuzden birakalim guzel kalsin...Saygilar sevgiler
Yorum
Yorum