Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çatışma sonrası "YARALI GAZİMİZ" evine ulaştı!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Çatışma sonrası "YARALI GAZİMİZ" evine ulaştı!!!

iNADINA HER TARAFINI KIRMIZI BEYAZ YAPACAĞINA GENEL MÜDÜRLÜKTEN İZİN ALMIŞ...BEN ÖYLE MÜDÜRE NE DİYEYİM????? KARDEŞİM SEN KENDİNE GÜVENMEZSEN HER SÖYLENENDE HER İCRAATDA GERİ ADIM ATARSAN BU HERİFLER İSTEDİKLERİNİ TABİİ Kİ YAPTIRIRLAR. AĞLAYANA MEME YOK TALTİĞİNİ SONUNA KADAR UYGULARLAR. DÜN OTURDUK KAHVE İÇİYORUZ YİNE BU TAYFADAN BİRİLERİ ARKAMIZDA MUHABBET EDİYOR .ADAMLAR SÖVÜP SÖVÜŞTÜRÜYORLAR SİSTEME , DEVLETE SONRA DA PANAMERA 4S E BKAIYOR.BUNU DA SPOR DİYE ALDIM AMA BİR ..OKA BENZEMİYOR DİYOR. ÖBÜRÜ BENDE DE 7 SERİSİ VAR DİYOR.HEMŞEHRİMLE AĞZIMIZA KADAR GELDİ AMA BOŞVER DEİK. BUNLAR BURDA YAŞASIN YESİN İÇSİN MEMLEKETLERİNE SIFIR YATIRIM .NE OLACAK DEVLET VERGİ TOPLUYOR BİZİM GİBİ SAFLARDAN SONRA DA BUNLARA MEME OLARAK VERİYOR. VERDİĞİM BİR KURUŞ BU ADAMLARIN BOĞAZINDAN GEÇİYORSA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.BOĞAZLARNA DURSUN!!!!!

Yorum

Ynt: Çatışma sonrası "YARALI GAZİMİZ" evine ulaştı!!!

Al ulan güneydoğuyu, ..... git şimdi diyip istanbuldaki, izmirdeki, antalyadaki, ankaradaki bölücüleri zorunlu göçe tabi tutacaksın. Yemin ediyorum cennet olur o zaman Türkiye. Ama o zaman şehit aileleri, elini, kolunu, bacağını, gözlerini güneydoğuda kaybetmiş gazilere nasıl açıklayacaksın. Demezler mi benim oğlum boşuna mı öldü, ben boşuna mı sakat kaldım diye?
      Her evde aç sefil 7-8 veya 10 çocuk. İnanın bunlar iyi günlerimiz, yakında bu çocuklar büyüyecek, sağa sola saldıracak.

Yorum

İşleniyor...
      X