Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çatışma sonrası "YARALI GAZİMİZ" evine ulaştı!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çatışma sonrası "YARALI GAZİMİZ" evine ulaştı!!!

Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in kaleme almış olduğu yazıyı sunuyorum.

El âlemse viaypi bizimkiyse niyazi

Libyalı yaralı muhalifler, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.
    Özel ambulanslarla özel uçaktan indirilen Libyalılar, özel doktorlar ve özel eskortlar eşliğinde, özel hastanelere götürüldü.

Tunuslu yaralı muhalifler, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.
    Özel hastanelere götürülmek üzere, İstanbul Sağlık Müdürlüğü tarafından özel olarak karşılandı.
    Ancak, çok ayıp edildi... Çünkü, aprona, 9 yaralı için sadece 8 özel ambulans getirilmişti. 2 yaralı sıkış tepiş gitti.

Yemenli yaralı muhalifler, Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı koordinasyonunda, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.
    Tunus rezaletinden ders alınmıştı... Bu sefer, 10 yaralı için 11 özel ambulans getirildi.

Mısır’da bulunan Filistinli yaralılar, Mısır’a gönderilen özel uçakla Türkiye’ye getirildi.
    Filistinli yaralılar özel ambulanslara alınırken, refakatçilerine özel araçlar tahsis edildi.

Başbakan Yardımcımız Ali Babacan, Libyalı muhaliflere verdikleri 100 milyon doların 1.100 kilo geldiğini, maazallah özel uçak taşıyamaz, düşer müşer diye, 90 milyon dolarını elden, bavulla verdiklerini, 10 milyon dolarını özel uçakla gönderdiklerini açıkladı.

İsrailli onbaşı Şalid’e karşılık salıverilen 12 Hamas militanı, hükümetimizin
    Mısır’a gönderdiği özel uçakla Türkiye’ye getirildi, özel otellere yerleştirildi.

Iraklı Şii lider El-Sadr, özel uçakla İran’dan Türkiye’ye getirildi, özel eve yerleştirildi.

Somalili yaralılar, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.
    Özel ambulanslarla, özel doktorlar ve özel hemşireler eşliğinde, özel eskortlarla, özel hastanelere götürülen Somalilileri, uçağın merdivenlerinde, Başbakan Yardımcımız, Sağlık Bakanımız, Dışişleri yetkililerimiz karşıladı.

Eski Genelkurmay Başkanımızın zırhlı makam audi’si, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.

Cumhurbaşkanımıza Kazakistan tarafından hediye edilen beygir, özel uçakla Türkiye’ye getirildi.
    Özel uçağa, özel kafesiyle yüklenen beygir, özel veteriner ve özel seyisi eşliğinde seyahat etti, özel eskortla Veliefendi Hipodromu’na götürüldü.
    Ancak, özel uçakla onca yoldan gelen beygire büyük saygısızlık edildi... Çünkü, İstanbul’daki hipodromda değil, Cumhurbaşkanımızın arada bir okşaması için, Ankara’da bulunması gerekiyordu.
    Haaadi bakalım, özel kafesiyle, özel veterineri ve özel seyisiyle, özel beygir taşıma aracına yüklendi, özel eskortla, Atlı Spor Kulübü’ne götürüldü. Sarsıldı yani, yoruldu, business class beygir.

E hal böyleyken...
    Dün, hurriyet.com.tr’de okuyorum.

Beygiri “viaypi” getiren arkadaşlar, Hakkâri’de 8 şehit, 16 gazi verdiğimiz baskında, beline şarapnel yiyen onbaşı Erhan’ı otobüsle göndermişler evine... Ankara-Bursa yolundaki benzin istasyonunda inmiş otobüsten, topallayarak, sabahın köründe, beşte... Ayağında terlikle.

Canlarını verdiler, karakolu vermediler, bunlar bırak uçak biletini, ayakkabı bile vermemişler çocuğa... Zaten, otobüs parasını da babası göndermiş, komşudan borç alarak.

Şehitleri kamyonet kasasında gönderdiklerini görmüştük, bunu ilk kez görüyoruz.

Ve, aslında şükrediyoruz... İstanbullu olsaydı, ak’bil bul, metrobüse bin git de diyebilirlerdi.

Hürriyet Gazetesinden alıntıdır.
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/21186679.asp

Ynt: Çatışma sonrası "YARALI GAZİMİZ" evine ulaştı!!!

yazıklar olsun ne diyim ki başka... bu ülke için saçımın telini feda etmem ben bu saatten sonra....
    F30 Sport+

Yorum

Gokhanim ilgi alaka gormen icin ya terorist ya kacakci, ya katil, ya da vrgi calman lazim... yoksa bu ulkede degerin olmaz....İnsanlar oy kullanirken bile 'ne var kaciriyor ama kilifina uyduruyor bu bile beceridir ' diyor...Biz daha ne diyelim....

Yorum

Utku abi eğer konuşursam şuan, bütün konuştuklarım suç teşkil edecek ve bu devletin adaleti bizler için çabuk işler biliyorsun suskunluğum bundandır...
        F30 Sport+

Yorum

Gokhanim herkes herkesi az da olsa biliyor... Sen kendini uzme...Gun gelecek herkes hesap verecek, ya burda ya da siratnkoprusunde...O yuzden ben ne oldum demeyeceksin ne olacagiim diyeceksin...

Yorum

Müslümanlıktan bahseden bu arkadaşları Allah'a havale ediyorum... YAZIKKK...

Yorum

yok böyle birşey be! ulan yazıklar olsun be! askerimizin çıkan çatışmalarda canını hiçe sayarak vatan sevgisiyle iman gücüyle şerefsizlerle çatışıyor... vatan için can veriyor kamyonet kasasında gönderiliyor!!!!!! yaralanıyor sahip çıkılmıyor yardım eli yok!!!!! ne biçim bir ülke yönetmektir bu. değerlerine nasıl sahip çıkmadır bu!!! sokaktaki kendini mahallenin kabadayısı sanan ergenler gibi pozlara girerek ülke yönetilmez! ahkam kesmeyle ağız bozmayla ülke yönetilmez! sen önce öğrencine memuruna işçine emekline polisine askerine sahip çık!!!!!!!

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Yazı amacına ulaşmış. Gercekler acı ne yazık ki.
                Güzel paylaşım Cemil ağabeyimiz TSk.
                Bu vatan bizim ister terlikle ister terliksiz.
                Morpheus
                61 TT 971

Yorum

Sözde müslümanlar yine iş başında

Yorum

Benim içim kararıyor bu ülkede....
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Vaka Hoş Değil..!

Bütün dünya; bu devletin,milletin,hükümetin,muhalefetin ve vatanını gerçekten seven herkesin, bu ülkedeki şehit,gazi ve bunların ailelerine
                      ne kadar değer verdiğini iyi biliyor.Bu durum bir istisnadır ve bu yüzden haber olmuştur.Bu gibi olumsuz durumlar hepimizi üzüyor ve heyecanla
                      ağız sözler sarf edebiliyoruz, daha olgun olup vatansızların ekmeğine yağ sürmemeliyiz.
                      Yani dün sevdiğim ülkemi bu durum yaşandıktan sonra bugün sevmeyeceksem ya biraz sakin olmalıyım ya da vatan sevgimi sorgulamalıyım.

Yorum

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/...skdan-aciklama
                        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bunları anlamak için birilerinin sürekli,kaleme mi alması lazım...Yazık gerçekten çok Yazık.......
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yorum

Dünyanın en başıboş, saldım çayıra mevlam kayıra memleketi.
                              Birgün Kızıltepe'ye gittim. Akbank Şubesi'nde işim vardı, baktım tabelası beyaz zemin üzerinde altın renkli yazı (AKBANK). Müdür Bey dedim Akbank tabelalarını mı değiştiriyor, yeni tabelalar böyle mi olacak?? Hayır dedi, burada kırmızı-beyaza bir alerji var, her yıl bu şubeyi molotofla yakıyorlar, genel müdürlüğün onayını alıp tabelayı (renklerini) değiştirdik, belki artık yakmazlar dedi.
                              ADAMLAR BAYRAĞIMIZIN RENGİNE ALERJİ DUYUYORMUŞ, şube de teröristlerin duyguları incinmesin diyerek tabelayı değiştirmiş. Rezilliğe bakın. Var mı böyle bir şey?

Yorum

İşleniyor...
                              X