Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Frenlerde sorun olduğunu seziyorum, bir bakarmısınız..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Frenlerde sorun olduğunu seziyorum, bir bakarmısınız..

dün arabanın motor sesinde biraz tıslama hissetmiştim, ne olduğunu kestiremeyince üstüne düşmedim.
    bugün de az önce dışarı çıktım, gece sessizliğinde bu tıslamayı daha belirgin duydum.

araba hareket halindeyken ve cam açıkken dışardan tısss diye ses geliyor.
    ve normalde gazı bıraktığımda arabanın boşta hızlanarak indiği caddede bugün inerken araba azar azar yavaşlayarak indi. tahmini olarak söylüyorum, yaklaşık 500mt'de arabanın hızı 5-10 km azaldı, normalde hızlanırdı bu yolda..
    sakin şekilde biraz gezdim, hızda yapmadım çok fazla frende kullanmadım, tekrar aynı yokuşu indim, kavşaktan dönerken fren kullandım, dönüp yukarı çıktım ve sağda durup disklere dokundum, bana göre gereğinden fazla sıcaktı.

eğer frenlerde problem varsa sorun nedir, nerededir, neden olmuştur?
    bir fikriniz varmı? ihihi
    InsigniaTEAM

Ynt: Frenlerde sorun olduğunu seziyorum, bir bakarmısınız..

İlginç bir durum. Diskler sıcakken su birikintisinden mi geçtin acaba çağrı?
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Ynt: Frenlerde sorun olduğunu seziyorum, bir bakarmısınız..

son 2-3 gün içinde bildiğim kadarıyla öyle birşey olmadı. dün yada önceki gün yağmur yağmıştı ama disklere ulaşacak kadar bir suya girdiğimi hatırlamıyorum.
      eğer yamulmayla ilgili dediysen diskler hem yeni hemde frenlerken titreme yada tıss sesinde dengesizlik yok, gayet sabit bir şiddette tısslıyor
      en kısa zamanda sanayiye gidiyim. ama gerçekten ilginç birşey fren hidroliğinde birşey varsa diye sert pompalayarak fren yaptım felan ama düzelmedi
      InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
      X