Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MUHABBET KUŞUNDAN ANLAYANLAR BİR İLGİLENEBİLİR Mİ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• MUHABBET KUŞUNDAN ANLAYANLAR BİR İLGİLENEBİLİR Mİ?

Arkadaşlar muhabbet kuşum cereyanda kalmış şimdi hastalandı ve ağzından biraz köpük geliyor yemekte yemiyor az önce su içirdim ve hafif ılık su ile yıkatım ama göz refleksleri de zayıflamış ne yapabilirim? Veterinere götüreceğim yarın ama şuan onu çaresiz gördüğüm için birde sebebi ben oldum gibime geliyor beni çok perişan etti. Anlayan varsa yardımcı olsun lütfen.

İthal kaliteli yem aldım, mide kumu aldım, vitamin aldım, meyveli kraker aldım ama hiçbirine dokunmuyo
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Ynt: MUHABBET KUŞUNDAN ANLAYANLAR BİR İLGİLENEBİLİR Mİ?

Son hali bu şekilde, hayvanım kilo da verdi iyice kendini bıraktı.

Yorum

Sufyan hocam kuşlardan iyi anlar onun kuşları ötüyor ötmediği zaman gerekli tedaviyi uyguluyor

Küçük bir kuş çiftliği var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

faydası olurmu bilmem ama pamuğa sarıp avcunuzda tutun veterinerin tavsiyesidir.aynı belirtiler benim m.kuşumdada belirmişti ama maalesef sabahı görmemişti hayvancağız.geçmiş olsun

Yorum

Pamuk olayını deneyeceğim teşekkürler. Sufyan abi nerelerde acaba? Ona nasıl ulaşabilirim?

Yorum

geçmiş olsun. iyi bir veteriner abimiz vardı kendisine ulaşabilseydim yönlendirecektim buraya maalesef ulaşamıyorum inşallah iletişim kurabilirsem foruma davet edicem.

Yorum

suyuna vitamin atın ve az bişi aspirin kırın çok az olsun... elinize aldığınızda sıcaksa üşüttünüz sanırım.. suyuna vitamin atmaaya ve içmesini sağlamanız lazım.. yarında veterine götürün...
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                suyuna vitamin atın ve az bişi aspirin kırın çok az olsun... elinize aldığınızda sıcaksa üşüttünüz sanırım.. suyuna vitamin atmaaya ve içmesini sağlamanız lazım.. yarında veterine götürün...
                Abi suyunun birinde vitamin, diğerinde de yarım aspirin var 1 gündür hiçbirşey içmiyor hayvan kör olmuş refleksleri sıfır. Elimle su içirdim biraz. Benim nefesimin yakın olduğu yere çıkıyor ve boynuma yatıp duruyor titreye titreye orada yatıyor. Yapabilecek hiçbirşey yok mU?

Bir forumda ampule 1 metre mesafede tutun altında olacak şekilde, onun ısısına hayvan kendini kurtarmaya çalışır dedi. Sen nedersin abi?

Yorum

En son böyle birşey yaptım sabaha kadar altında dursun birisi faydasını görmüş diğer forumlara baktım. İnşALLAH düzelir yoksa vicdan azabından duramam. Başına bu şekilde bir iş gelen varsa lütfen deneyimlerini yazsın.

Yorum

İşleniyor...
                  X