Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZIKLAR OLSUN.....!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YAZIKLAR OLSUN.....!!!!

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
    Valla benim bir tanıdığım polise telefonda küfür ve tehdit etti diye 3 ay hapiste yattı, ben anlamadım bu işten bir şey alala
    bu görüntüdekiler de illaki dava bitince yatacaklar savcının şimdiki tutumu tutuksuz yargılama ama yargılama hala devam ediyor bence ciddi ceza alırlar... Sorun ceza almaları değil, asıl sorun devletin kolluk kuvetine el kaldırma cesaretini nereden aldıkları...
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
      Orjinal yazı sahibi: drzb
      Açıkçası 2 günde bir vatandaşa şiddet uygulayan, gücünü kötüye kullanan polislerden, biber gazlarından, işkencelerden kısaca polislerin bu ülkede yarattığı terör haberlerine o kadar çok alışmışız ki böyle bir olayı belki ilk kez duyuyoruz.

Tam tersi hemen hemen her gün yaşanırken heralde artık çok alışıldığından bu denli tepki verilmiyor diye düşündüm bende.

Şiddetin hiç bir türlüsünü tasvip etmek mümkün değil arada dinsizin hakkından imansızın geldiği de oluyormuş demek..
      laserion kardeş inşallah trafikte falan bu tiplerle karşılaşmazsın. mazallah seni ellerinden kötülediğin polisler bile kurtaramaz..
      http://www.youtube.com/watch?v=7CCyRtainsw#

İnşallah ama şöyle birşey beni her zaman daha korkutur. Çünkü eşin, çocuğun varmış önemli olmaz. Suçluluğu, suçsuzluğu zaten geçtim. Hem maaşı vergilerinden ödenen adamlardan yersin dayağı bir de hakkında mukavemetten dava açılır. Dayak atan görevliler gider üste bir de iş göremez raporu alır. İnan öbür türlüsünden iyidir.

Valla kimse kusura bakmasın, polislerin bu ülkedeki yarattığı terör yanında bu haber solda sıfır kalır. Böyle haber kaç kere duyduk, ama öbür türlüsü hiç aramasam 10 tane olay yazarım aklımda kalan. Kimse bunu destekliyorum gibi algılamasın ama insan bir tanesinde kendini koruma imkanı bulur belki ama öbür türlüsünde kim vurduya gidersin, yapanın terfi almadığı kalır.

VALLA BEN HİÇ DAYAK YEMEDİM POLİSTEN. ÇEVREMDEKİ KİMSEDE YEMEDİ.DEMEKKİ KAŞINAN YİYOR.
      POLİSİN YETKİSİ ALINDI BERİ HER GÜN CİNAYET ADİ OLAY KAVGA TECAVÜZ OLAYLARI OLMAKTA.
      HA BİDE AMERİKAN VE İNGİLİZ POLİSİNE DOKUN DOKUNABİLİRSEN.DOKUNDUĞUN AN ELEKRTİKLİ COPU YERSİN SUÇUN OLMASADA. İNGİLİZ POLİSİ SİLAH TAŞIMAZ. COPUNU FIRLATIR. EĞER O COPUN DÜŞTÜĞÜ YERİ GEÇERSEN VAY HALİNE.
      BİRDE ŞU MAAŞINI BENİM VERGİM VERİYO MUHABBETİNİ GEÇELİM LÜTFEN.YEŞİL KARTLILARDA BU MUHABBETE BAŞLADI ARTIK HASTANELERDE..VAY HALİMİZE...
      HERKES ÇALIŞTIĞI EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIR.
      180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Yanliz dostlar sunlari bir kenara birakin da sagcisi solcusu, dinsizi , imanlisi hic farketmez farkindamisiniz hepimiz surekli yasadigimiz rezalet, dayanilmaz, insanlik dışı olaylardan bahsediyoruz. Yani bu ulke icinde nerdeyse yasanan pozitif hicbir sey yok...Herkes hergun sira ile inanilmasi guc olaylardan bahsediyor. Bunun icinde yazik dedigimiz polis de var yazik dedigimiz asker de var yazik deigimiz vatandas da var....Yani birseyler gercekten YANLİS gidiyor ...Birseylerde gercekten cok ciddi sorunlar var...Bilmem farkindamisiniz????? Biz NERDEN NEREYE GELDİK???? BİZ BOYLE BİR TOPLUM DEGİLDİK!!!!! BİZ BASKALASİYORUZ!!!! BİZ BİRBİRİMİZİ OTEKİLESTİRMEYE YERMEYE BASLADİK!!!! SOKAKTA YERE DUSENE EL ETMEMEYE BASLADİK!!!BUYUGE SAYGİ GOSTERMEMEYE BASLADİK!!!! YOLDA OLEN BİR VATANDASİ BİLE GORMEMEYE BASLADİK!!!KAZA YAPANLARİ ARABAMİZA BİLE ALMAMAYA BASLADİK!!!! COCUKLARİMİZ 10 kusurlu yaslarda sigara ve uyusturcuya baslar oldu.. BEYLER BAYANLAR BİZZZZZZ NEREYEEEEEE GİDİYORUZ???????

Yorum

Açıkçası 2 günde bir vatandaşa şiddet uygulayan, gücünü kötüye kullanan polislerden, biber gazlarından, işkencelerden kısaca polislerin bu ülkede yarattığı terör haberlerine o kadar çok alışmışız ki böyle bir olayı belki ilk kez duyuyoruz.

Tam tersi hemen hemen her gün yaşanırken heralde artık çok alışıldığından bu denli tepki verilmiyor diye düşündüm bende.

Şiddetin hiç bir türlüsünü tasvip etmek mümkün değil arada dinsizin hakkından imansızın geldiği de oluyormuş demek..
          laserion kardeş inşallah trafikte falan bu tiplerle karşılaşmazsın. mazallah seni ellerinden kötülediğin polisler bile kurtaramaz..
          http://www.youtube.com/watch?v=7CCyRtainsw#

İnşallah ama şöyle birşey beni her zaman daha korkutur. Çünkü eşin, çocuğun varmış önemli olmaz. Suçluluğu, suçsuzluğu zaten geçtim. Hem maaşı vergilerinden ödenen adamlardan yersin dayağı bir de hakkında mukavemetten dava açılır. Dayak atan görevliler gider üste bir de iş göremez raporu alır. İnan öbür türlüsünden iyidir.

Valla kimse kusura bakmasın, polislerin bu ülkedeki yarattığı terör yanında bu haber solda sıfır kalır. Böyle haber kaç kere duyduk, ama öbür türlüsü hiç aramasam 10 tane olay yazarım aklımda kalan. Kimse bunu destekliyorum gibi algılamasın ama insan bir tanesinde kendini koruma imkanı bulur belki ama öbür türlüsünde kim vurduya gidersin, yapanın terfi almadığı kalır.

VALLA BEN HİÇ DAYAK YEMEDİM POLİSTEN. ÇEVREMDEKİ KİMSEDE YEMEDİ.DEMEKKİ KAŞINAN YİYOR.
          POLİSİN YETKİSİ ALINDI BERİ HER GÜN CİNAYET ADİ OLAY KAVGA TECAVÜZ OLAYLARI OLMAKTA.
          HA BİDE AMERİKAN VE İNGİLİZ POLİSİNE DOKUN DOKUNABİLİRSEN.DOKUNDUĞUN AN ELEKRTİKLİ COPU YERSİN SUÇUN OLMASADA. İNGİLİZ POLİSİ SİLAH TAŞIMAZ. COPUNU FIRLATIR. EĞER O COPUN DÜŞTÜĞÜ YERİ GEÇERSEN VAY HALİNE.
          BİRDE ŞU MAAŞINI BENİM VERGİM VERİYO MUHABBETİNİ GEÇELİM LÜTFEN.YEŞİL KARTLILARDA BU MUHABBETE BAŞLADI ARTIK HASTANELERDE..VAY HALİMİZE...
          HERKES ÇALIŞTIĞI EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIR.
          blink Bu laf üstüne çok söylenecek laf kalmamış aslında, benim polisim benim devletim ne yapsa yeridir, öper de döver de dedikten sonrası önemli değil. Kaşınırsan dayağıda yemek hakkın. Bu arada yine bu sene bir kadın da karakolda polis tarafından tecavüze uğramıştı. O da baya kaşınmış demek..

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
          VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Valla benim bir tanıdığım polise telefonda küfür ve tehdit etti diye 3 ay hapiste yattı, ben anlamadım bu işten bir şey alala
            Sorun ceza almaları değil, asıl sorun devletin kolluk kuvetine el kaldırma cesaretini nereden aldıkları...
            Asıl bilmece burada zaten.......................................
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Tutuksuz yargilama nasil oluyor yahu. Yani bu adamlari yaptigi normal adi bir suc ve bu hayvanliklariyla halkin arasina karismalarinda bir sakinca yok oyle mi? Aslinda su an tutuklu ve tutuksuz yargilananlarin kimler olduguna baksak ülkemizin halinin ne durumda oldugunu cok net bir sekilde goruruz. Allah sonumuzu hayretsin.
              2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

İşleniyor...
              X