Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YAZIKLAR OLSUN.....!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• YAZIKLAR OLSUN.....!!!!

BU İNSANLARA, BİZİM MİLLETE BU KADAR DEMOKRASİ FAZLA...İPLERİ FAZLA UZUYOR..
    ACABA AMERİKADA POLİSE DOKUNABİLİRMİSİN.. DOKUNURSAN NE OLUR?
    BİZİMKİLER GİBİ KAFASINDA TABURE Mİ PARÇALARSIN
    HA O POLİSLEREDE YAZIKLAR OLSUN..KAÇMAYACAK ÖLÜMÜNE DİRENECEKTİ..AYAKLAR ALTINA ALINAN DEVLETTİR.
    GERÇİ BU HAKİM ZİHNİYET,VATANDAŞA AŞIRI DEMOKRASİ VEREN, ÖNCE DOKTOR, SONRA ÖĞRETMEN VE ŞİMDİDE POLİSİNE DAYAK ATTIRTAN , YANİ ASLANI KEDİYE BOĞDURAN BUNUNLADA GURUR DUYAN BİR ZİHNİYET.

HOŞ. ESKİSİ GİBİ DEĞİL. POLİSİN YETKİLERİDE KISITLANDI.HERKESE GÜL DAĞITIN DİYORLAR POLİSE.
    VE EN ACISI BUNLAR MAHKEMECE SERBEST BIRAKILIYOR.
    BEN TRAFİKTE BİRİNE KÜFRETSEM EN AZ 6 AY CEZA YERİM.
    (BELKİ DE'' ELAZIĞIN DAHA DOĞUSUNDA ''DOĞMADIĞIM İÇİN YERİM )
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: YAZIKLAR OLSUN.....!!!!

ne oldu abi hayırdır böyle hiddetlendin?

Yorum

Hastanede polisin dayak yeme görüntülerini izlemiş arkadaş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        ne oldu abi hayırdır böyle hiddetlendin?
        niye sinirlen meyim ömerim öğretmen dayak yer. doktor yer ama polis de yiyince insan kızıyor. bu cesareti nerden alıyorlar . polisi parçalayan adam seni ne yapar. hal böyleyken bunlar serbest bırakılıyor. aman oy kaybederiz diye vatandaşa hiç bir şey denmiyor.
        polisin kafasında tabure parçalayıp serbest bırakılan adam
        - ben polisi dövmüş adamım genede serbest kaldım diyip kime saldırmaz ,kime tecavüz etmez..
        bu kadar hoş görü fazla
        180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

haklısın tabi abi, sonuna kadar hem de... Allah vicdan versin, Allah görüyor bunları abi, kimsenin yaptığı yanına kalmaz abi biliyorsun, herşeyin hesabı sorulacak...

Yorum

Polis biliyor ki o adamı çekip vursa hem mesleğinden olacak hem de belki de cezaevine girecek. Artık eskisi gibi değil herşey kamuoyunun (özellikle gazetelerin, tvlerin) dediğiyle oluyor. Sen canını kurtarmak için (nefsi müdafaa) karşındaki vursan gazetelerin, tvlerin linç kampanyasıyla adam öldürmekten cezaevine girebilirsin.

Yorum

Açıkçası 2 günde bir vatandaşa şiddet uygulayan, gücünü kötüye kullanan polislerden, biber gazlarından, işkencelerden kısaca polislerin bu ülkede yarattığı terör haberlerine o kadar çok alışmışız ki böyle bir olayı belki ilk kez duyuyoruz.

Tam tersi hemen hemen her gün yaşanırken heralde artık çok alışıldığından bu denli tepki verilmiyor diye düşündüm bende.

Şiddetin hiç bir türlüsünü tasvip etmek mümkün değil arada dinsizin hakkından imansızın geldiği de oluyormuş demek..
              Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
              VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

abi böyle birşey yok ya resmen köpek gibi adamlara saldırıyorlar....... o arkadan gelen dengesiz nasıl indiriyor tabureyi kafasına adamın..... hayvan gibi birşey yav bu kadar da olmaz hele polis düştükten sorna o arkadaki zibidinin tekmelemesi! mahalle aralarında sokaklarda özgüven patlaması yaşayan o kadar çok böyle ergen zibidi var ki sesleri biraz kalınlaşıp suratlarındaki tüyler birazcık siyahlaşınca kendilerinden baabyiğit yok sanıyorlar. aynı tekmeleri yerde yatan polis o çocuğa savursa çocuk komaya girer ama köpek gibi saldırıyor zibidi.

şu rezalete bak!

http://www.youtube.com/watch?v=4heft-Pb_wM#

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
                  Açıkçası 2 günde bir vatandaşa şiddet uygulayan, gücünü kötüye kullanan polislerden, biber gazlarından, işkencelerden kısaca polislerin bu ülkede yarattığı terör haberlerine o kadar çok alışmışız ki böyle bir olayı belki ilk kez duyuyoruz.

Tam tersi hemen hemen her gün yaşanırken heralde artık çok alışıldığından bu denli tepki verilmiyor diye düşündüm bende.

Şiddetin hiç bir türlüsünü tasvip etmek mümkün değil arada dinsizin hakkından imansızın geldiği de oluyormuş demek..
                  laserion kardeş inşallah trafikte falan bu tiplerle karşılaşmazsın. mazallah seni ellerinden kötülediğin polisler bile kurtaramaz..

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    haklısın tabi abi, sonuna kadar hem de... Allah vicdan versin, Allah görüyor bunları abi, kimsenin yaptığı yanına kalmaz abi biliyorsun, herşeyin hesabı sorulacak...
                    haklısın kardeşim.

www.zaferboyraz.com

Yorum

milletvekili oğlu itilip kakılınca kameraları alır odaya geçer haber yaparlar polisleri sıra sıra dizip numaralandırıp açığa alırla komserin rozetini alırlar! ama hastanede yolda orda şurda vs hiç fark etmez bir yerden polis geçince kinle nefretle bakarlar ve böyle zibidi tayfaları polise saldırmak için can atarlar! kendilerini onlardan daha üstün görürler! taş sopa molotof ne bulurlarsa saldırırlar! polisin yetkilerinin sınırını da geçtim polis uğradığı bir haksızlık sonucu birine dokunsa bir çocuğun kafasına ufaktan bir tokat dahi patlatsa haberi yapıldığı an vatan haini muamelesi görür kin dolu sözler söylenir..... hor görülür. ama polise böyle hayvanca saldırılınca da kimse birşey yapmaz.

açığa alınan rozeti alınan polisler gibi bu vatandaşların (vatandaş demeye bin şahit lazım vatandaş böyle olunmaz ama neyse....!!!) da bazı hakları elinden alınsa ne olur? mesela ibret için bunları da bir odaya tıkıp numara verip ellerine sonra sırayla tertemiz bir dövülse eşşek sudan eglene kadar ne olur? polise haksızlık yapıldığında üstünlük taslandığında küçük görüldüğünde polisin verdiği tepkiden sonra sürülüyor görevden alınıyor.. peki millet böyle kudurduğu zaman polis tepki verince ne oluyor?bu yönde bazı yetkileri polise verip polise saldıran kişileri polis komaya soksun bakalım ne oluyor ülkede ne sesler yankı yapıyor gazeteler manşetler haberler neler yazıyor sayın bakanlar nediyor ne icraat yapıyor!

geldiğimiz nokta takdirlik vallahi billahi takdirlik budur! clapclap

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Böyle görüntüleri izleyince bu adamların doğum yerlerini tahmin ediyorum, bir süre sonra, ortaya çıkınca %90 haklı olduğumu görüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drzb
                          Orjinal yazı sahibi: laserion

laserion kardeş inşallah trafikte falan bu tiplerle karşılaşmazsın. mazallah seni ellerinden kötülediğin polisler bile kurtaramaz..
                          http://www.youtube.com/watch?v=7CCyRtainsw#

İnşallah ama şöyle birşey beni her zaman daha korkutur. Çünkü eşin, çocuğun varmış önemli olmaz. Suçluluğu, suçsuzluğu zaten geçtim. Hem maaşı vergilerinden ödenen adamlardan yersin dayağı bir de hakkında mukavemetten dava açılır. Dayak atan görevliler gider üste bir de iş göremez raporu alır. İnan öbür türlüsünden iyidir.

Valla kimse kusura bakmasın, polislerin bu ülkedeki yarattığı terör yanında bu haber solda sıfır kalır. Böyle haber kaç kere duyduk, ama öbür türlüsü hiç aramasam 10 tane olay yazarım aklımda kalan. Kimse bunu destekliyorum gibi algılamasın ama insan bir tanesinde kendini koruma imkanı bulur belki ama öbür türlüsünde kim vurduya gidersin, yapanın terfi almadığı kalır.

Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                          VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Polis'in olmadığı yerde ya da bu kadar madara edildiği yerde vatandaş kendini nasıl hzur ve güvende hissediyor anlamış değilim hala....
                            F30 Sport+

Yorum

Valla benim bir tanıdığım polise telefonda küfür ve tehdit etti diye 3 ay hapiste yattı, ben anlamadım bu işten bir şey alala

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X