Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜVTÜRK KOMEDİSİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TÜVTÜRK KOMEDİSİ

Bugün 2005 impreza'nın (1.6 TS) muayene yenilemesi için Diyarbakır TüvTürk'e götürdüm. Fren, egzos, vs sorunsuzca geçtik, far ayarları hafif kusurlu olarak tam muayene bitiyordu ki elemanın biri sizin lastikler w serisi, aracınızın kadranı 220 km, oysa w serisi 270 km hıza dayanıklı, ağır kusurlu olarak muayeneden geçemez dedi, şok oldum. Servis müdürüne sordular o da geçemez dedi, o sırada bilgisayar ekranı açıktı, maddeye baktım ne göreyim madde şu: aracın maksimum hızı ile uyumsuz lastik kullanımı !!!!!!!! Benimle dalga mı geçiyorsunuz, sizi dava ederim diye bağırdım adamlara. Sonra merkeze mail atalım cevaba göre sonuçlandırırız dediler, allahtan orada kafası çalışan biri varmış, sorun yok muayeneden geçirin diye mail attı. Adamlarda mantık yok, ben arabaya olması gerekenden daha iyi lastik takmışım, adamlar sanki Ferrari'ye Doğan lastiği takmışım muamelesi yapıyorlar. Dikkatli olun, saçma sapan şeyler çıkartırlarsa karşınıza, itiraz edin.

Ynt: TÜVTÜRK KOMEDİSİ

hiç güleceğim yoktu ya haha nereden takacaklarını şaşırmışlar...
    InsigniaTEAM

Yorum

Adamlar bana 4 tane uygun lastik tak öyle gel dediler, üstelik lastikleri de Tüvtürk'e gitmeden 15 dk. önce sıfır olarak taktırmıştım. O andaki sinir katsayımı tahmin edersiniz sanırım.

Yorum

Gerçekten inanılmaz ya insanın kafası çalışmıosa böyle oluo işte

Yorum

Haklı tepkiniz için tebrikler.
          Karşınızdakiler her zaman zeki olamamaya biliyor.

Yorum

Bende geçen haftalarda Insignia'yı götürdüm, işlemler toplam olarak 3 dakika sürdü sürmedi Cam filmi yüzünden hafif kusurlu geçtik ama olsun

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

arkadaslar senelerce evrak ustunde muayene yaptirdiniz ) görün bakin biz neler cekiyoruz bu gavurlarin elinden
              bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

Keşke böyle bir olay bana denk gelseydi müdüründen teknisyenine alayını hoplatırdım.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                35GB5825  A Rh+

Yorum

İşleniyor...
                X